Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Modelio Lily Aldrige patarimai apie grožį ir sveiką gyvenimą

Lily Aldridge šiuo metu geriausiai žinoma kaip vienas iš „Victoria's Secret“ angelų, tačiau dar iki juo tapdama mergina buvo populiarus modelis, pasirodydavęs ir ant podiumo, ir mados reklamos kampanijose. Sėkmingai ištekėjusi, trejų metų dukrelę auginanti Lily – puikus pavyzdys, kaip galima derinti sėkmingą karjerą, šeimą ir laikytis sveiko gyvenimo principų.
Lily Aldridge
Lily Aldridge / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

1. Daug daržovių ir žuvies, mažai mėsos. Mėgstamiausias modelio patiekalas – kepsninėje kepta lašiša su citrina ir šparagais. Ruošdamasi angelų šou Lily valgo daug daržovių bei geria jų ir vaisių sulčių kokteilius. Skanu, maistinga ir sveika!

„Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr./Lily Aldridge
„Scanpix“/„Sipa USA“ nuotr./Lily Aldridge

2. Oda demonstruoja, ar tinkamai maitiniesi. „Victoria's Secret“ angelas įsitikinusi, kad mityba, o ne išorinės priemonės – kremai ar makiažo produktai – turi didžiausią įtaką odos būklei. Žinoma, labai svarbu ir gerti daug skysčių. „Aš pati geriu daug alavijų vandens, manau, kad jis puiki alternatyva dirbtinių saldiklių perpildytiems gaiviesiems gėrimams,“ – mano modelis. 

TAIP PAT SKAITYKITE: 6 modelio Lisallos Montenegro sveiko gyvenimo principai

3. Užkandžiai – joks tabu, tačiau jei tik jie sveiki. Kaip ir kiti modeliai, kuriems tenka kęsti ilgas fotosesijas ir varginančias keliones lėktuvu, Lily pripažįsta neapsieinanti be užkandžių, tačiau tam ji renkasi sveikuoliškus veganiškus batonėlius – jos favoritai tokie, kuriuose nėra gliuteno, taip pat ekologiški džiovinti vaisiai ar riešutai. 

 

Peace and love from Paris! A snap from my shoot with @MichaelKors #JetSetGo

A photo posted by Lily Aldridge (@lilyaldridge) on

4. Natūralių priemonių šalininkė. Odos priežiūrai modelis dažniau naudoja ne ultra inovatyvias, bet „namines“ priemones. Ji pataria bent kartą per savaitę pasidaryti natūralaus jogurto ir medaus kaukę veidui – tai užtrunka vos kelias minutes, tačiau po to oda tampa it aksominė. Vakarais prieš miegą modelis veidą tepa natūraliais aliejais, jos mėgstamiausi – argano ir kokosų. 

TAIP PAT SKAITYKITE: 7 modelio Elle Macpherson sveiko gyvenimo principai

5. Odos šveitimas – būtina procedūra. Neįmanoma turėti spindinčios odos, jei reguliariai jos nešveisite, įsitikinusi Lily Aldridge ir vėl siūlo paprastą priemonę: kavos tirščius sumaišykite su trupučiu kokosų aliejaus, kol gausis košelė, ir šia mase gerai išmasažuokite drėgną kūną. Tada kruopščiai nuplaukite šį šveitiklį ir džiaukitės lygia, spindinčia, sudrėkinta oda. 

 

NYC

A photo posted by Lily Aldridge (@lilyaldridge) on

6. Ypatingas dėmesys – blakstienoms ir lūpoms. Ruošiantis mados šou modelį dažo profesionalūs vizažistai, tačiau tais atvejais, kai dažosi pati, Lily ypatingą dėmesį skiria akims ir lūpoms. „Sunkiai įsivaizduoju savo gyvenimą be blakstienų rietiklio, o svarbiausias mano makiažo „ginklas“ – ryškiai raudonos spalvos lūpdažis“, – prisipažįsta modelis. 

 

Danced the night away in @alexandrevauthier Thank you @emmanuellealt @vogueparis for the best party

A photo posted by Lily Aldridge (@lilyaldridge) on

 

Off to work

A photo posted by Lily Aldridge (@lilyaldridge) on

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius