Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2009 11 28

Santariškių klinikose nuo gripo komplikacijų mirė 30 m. šiaulietė

15min.lt pasiekė informacija, kad penktadienio vakarą Vilniuje, VU Santariškių klinikose nuo pandeminio gripo komplikacijų mirė moteris.
Santariškių klinikos
Santariškių klinikos / Gedimino Savickio nuotr.

Naujausios žinios apie gripą

Tai – 30 m. šiaulietė. Pasak VU Santariškių klinikų vyr. specialistės ryšiams su visuomene Gitanos Letukienės, iš tiesų  reanimacijos skyriuje moteris iš Šiaulių buvo gydoma nuo gripo komplikacijų.

Vėliau G.Letukienė patikslino informaciją: „Ši moteris mūsų ligoninėje, reanimacijos skyriuje gulėjo ne vieną dieną, buvo rūpestingai prižiūrima medikų. Didesnės pagalbos ji jau niekur nebūtų gavusi. Medikai tikrai padarė viską, ką galėjo, buvo mestos visos pajėgos. Ligonė kvėpavo padedama pačios moderniausios aparatūros. Deja, medicina nėra visagalė, kiekvienas organizmas į gydymą reaguoja individualiai“.

Tai, jau trečioji pandeminio gripo auka Lietuvoje. 15min.lt pranešus apie nelaimę redakcijai parašė mirusios moters pažįstami. Jie pareiškė užuojautą velionės šeimai. Pasak pažįstamų, tai buvo nuostabus žmogus. Mirusios moters dukrelė liko našlaite... Artimieji sukrėsti.

Taip pat skaitykite:

Nuo kiaulių gripo Visagine mirė 40 metų vyras

Kaune nuo kiaulių gripo mirė paauglys

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius