-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2020 08 31

Žalgiriečiai patenkinti ne viskuo, bet įsitikinę: dar įsijungs ir galvos, ir kojos

Kauno „Žalgirio“ gynėjas Marius Grigonis ir naujokas iš Prancūzijos Joffrey Lauvergne'as po pirmųjų draugiškų rungtynių įžvelgė klaidų, tačiau yra įsitikinę – viskam reikia laiko.
Marius Grigonis ir Joffrey Lauvergne'as
Marius Grigonis ir Joffrey Lauvergne'as / nuotr. zalgiris.lt

„Labai daug ko dar trūksta, manau, kad tai normalu. Užbaigėme rungtynes slogiai, tai turime kur dirbti. Normalu ir žiūrėsime, kaip bus toliau“, – po pergalės 92:59 prieš Rygos VEF sakė M.Grigonis.

Gynėjas pelnė 15 taškų ir su Nigelu Hayesu buvo rezultatyviausias komandoje.

M.Grigonio teigimu, treneris prieš rungtynes akcentavo tai, ką komanda šlifuoja treniruotėse: gynybos sistemą, kontakto lygį, koncentraciją.

nuotr. zalgiris.lt/Kauno „Žalgiris“
nuotr. zalgiris.lt/Kauno „Žalgiris“

„Dirbame ties savo dalykais, varžovų per daug ir neanalizavome. Kaip pavyko, žiūrėsime video. Labai dar daug klaidų, bet normalu“, – įsitikinęs vienas „Žalgirio“ lyderių.

Paklaustas apie didžiulį intensyvumą abiejose aikštės pusėse, M.Grigonis akcentavo, kad „Žalgiris“ tikrai gali žaisti greitai.

„Gal dabar visi išsiilgę krepšinio: nori bėgti, mesti. Gal taip atrodo, o kai kada reikėjo galvą įjungti, bet tas ateis. Kaip ir kojos ateis, supratimas, ką norime žaisti, kur atakuoti. Tikiuosi, vaizdas turėtų būti geresnis“, – vylėsi gynėjas.

Kai kada reikėjo galvą įjungti, bet tas ateis. Kaip ir kojos ateis

Stambulo „Fenerbahče“ praėjusį sezoną žaidęs, o pirmadienio vakarą pirmą kartą su „Žalgirio“ marškinėliais į aikštę išbėgęs J.Lauvergne'as buvo netoli dvigubo dublio: pelnė 8 taškus, sugriebė 12 kamuolių ir atliko 6 rezultatyvius perdavimus.

„Buvo labai smagu žaisti, nes ilgą laiką to nedarėme. Buvo smagu, mėgavomės tuo. Manau, žaidėme neblogai. Žinoma, kad galime tobulėti ir tai darysime“, – įsitikinęs prancūzas.

Centras tikino, kad yra patenkintas tuo, kaip pavyko padirbėti vasarą, tad savo formą ir sveikatą vertina puikiai.

J.Lauvergne'o teigimu, komandos tikslas buvo laimėti, tačiau šalia to – ir gerinti tai, kas akcentuojama treniruočių metu: „Manau, pavyko neblogai.“

VIDEO: Žalgiris - VEF Riga | Game Highlights | 2020.08.31

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius