Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
2022 12 12 /18:15

Prie Kalvarijos – didžiulės spūstys: Lenkija prie sienos su Lietuva uždarė A5 kelią

Marijampolės apskrities vyriausiasis policijos komisariatas praneša, kad dėl blogų oro sąlygų Lenkijos pasienyje su Lietuva uždarytas eismas A5 kelyje. Dėl to eismas A5 kelyje, važiuojant iš Lietuvos į Lenkijos pusę, taip pat uždarytas, formuojasi spūstys.
Marijampolės policijos įspėjimas
Marijampolės policijos įspėjimas / Marijampolės policijos nuotr.

Sunkiasvorių ir lengvųjų automobilių eilė siekia Kalvarijos savivaldybės Kalvarijos miesto ribas. Vėliau vairuotojai po šiuo pranešimu paliko komentarų, kuriuos teigė, kad spūstis vis ilgėja. Iš pradžių ji pasiekė Marijampolę, o vėliau ėmė ilgėti Kauno link.

„Vairuotojus, vykstančius „VIA Baltica“ keliu, prašome pasirinkti kitą kelią.

Dėl gausaus snygio eismo sąlygos visuose keliuose yra labai sudėtingos, tad visų eismo dalyvių prašome būti ypač atsargiems, jeigu įmanoma, atsisakyti nebūtinų kelionių, kad nenutiktų skaudžių nelaimių“, – rašoma Marijampolės apskrities vyriausiojo policijos komisariato pranešime.

Po šiuo pranešimu skaitytojai dalijasi komentarais. Viena rašo, kad vaikai važiavo namo iš ekskursijos ir pateko į didžiulę spūstį Lenkijos ir Lietuvos pasienyje. Jų autobusas apie 22 val. sekmadienį pasiekė pasienį, o o sieną kito tik pirmadienį 9:30 val ryto.

Kitas skaitytojas įspėja, jog labai sudėtingas eismas „VIA Baltica“ keliu.

Jis įspėja iš Kauno į Marijampolę važiuoti tik esant būtinybei. Anot skaitytojo sunkvežimiai pirma juosta juda apie 60 km/h, o juos lenkti ar persirikiuoti labai pavojinga.

Kalvarijos savivaldybė informuoja, kad dėl dėl gausaus snygio ir sudėtingų eismo sąlygų stabdomi kai kurie autobusų maršrutai. Pranešama, kad nevažiuos autobusas į Liubavą.

Eismas uždarytas ir Vilniuje

Dėl blogų eismo sąlygų pirmadienį eismas uždarytas ir Vilniaus Kirtimų gatvės atkarpoje.

VIDEO: Eismo sąlygos ypač sudėtingos: dėl pažliugusio sniego automobilių kolonos juda vos 30-40 km/val. greičiu

Kaip pranešė Vilniaus apskrities policija, eismas atkarpoje tarp Lentvario gatvės ir Vaidotų gyvenvietės uždaromas dėl blogų oro sąlygų ir susidariusių vilkikų spūsčių.

Vilniaus apskrities policija pataria vairuotojams rinktis kitus kelionių maršrutus.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Užsisakykite 15min naujienlaiškius