Dabar populiaru
Publikuota: 2017 liepos 24d. 07:00

Ką pusryčiams valgo supermodeliai?

Iš kairės: Karlie Kloss, Doutzen Kroes, Gisele Bündchen
„Scanpix“/ AFP ir „Vogue“ nuotr. / Iš kairės: Karlie Kloss, Doutzen Kroes, Gisele Bündchen

Graži ar ne – skonio reikalas. Tačiau viena aišku, jos atrodo pritrenkiamai. Taip, kalbame apie nuolat savo išvaizda ir gera savijauta besirūpinančius modelius. Juk smalsu, ką jos valgo, kad taip gerai atrodo?

Keletas žymiausių pasaulio supermodelių portalui En.vogue.fr atskleidė, kokius patiekalus renkasi pusryčiams.

Rusų supermodelis Valentina Zelyaeva

A post shared by NYCPT (@nychiropt) on

Avižų košė

„Labiausiai mėgstu „Purely Elizabeth“ avižas, sumaltas su bolivinių balandų, amaranto, ispaninio šalavijo ir kitomis sėklomis. Avižas verdu piene ne ilgiau kaip dvi minutes. Tada į puodą įdedu šaldytų vyšnių (jau kiek atšilusių) – ne tik dėl skonio, bet ir karšto ir šalto kontrasto. Galiausiai įdedu šaukštelį medaus.“

Rauginta duona

„Dažniausiai tai yra viešbučių pusryčiai. Ši duona lengvai virškinama dėl didelio kiekio joje esančių pieno rūgščių. Norėdama gerai ryte jaustis suvalgau riekelę šios skrudintos duonos, graikiško jogurto su maža saujele migdolų granolos ir šviežiomis gervuogėmis.“

Žaliosios sultys

„Nėra nieko geriau už stiklinę žaliųjų sulčių pradedant naują savaitę. Tam reikia dviejų agurkų (nuluptų, jei ne ekologiški), pusę pankolio, dviejų obuolių, lapinio kopūsto (angl. kale), ketvirtadalio citrinos (nenuluptos, gerai nuplautos). Viską į trintuvę ir štai jūsų pirmadienio pusryčių kokteilis.“

Brazilų supermodelis Gisele Bündchen

A post shared by Gisele Bündchen (@gisele) on

„Mano mėgstamiausi pusryčiai namuose yra lėkštė, kurioje nugula septynios daržovės. Į tai įeina lapinis kopūstas, brokoliai, bolivinės balandos, burokai, avokadai, saldžiosios bulvės, vyšniniai pomidorai. Šis patiekalas labai tinka ir priešpiečiams, ir kaip vėlyvos dienos užkandis ar prieš užimtą vakarą.“

Kinų supermodelis Liu Wen

A post shared by Liu Wen (刘雯) (@liuwenlw) on

„Kad išlaukčiau priešpiečių, pusryčiams valgau didelį dubenį pieno su braškėmis ir mėlynėmis bei didele sauja riešutų. Jaučiuosi soti, todėl neužkandžiauju.“

Amerikiečių supermodelis Karlie Kloss

A post shared by Karlie Kloss (@karliekloss) on

„Pusryčiams renkuosi baltą omletą su šviežiais špinatais, pomidorais, grybais ir daugybe aštraus padažo. Išsispaudžiu šviežių apelsinų sulčių, kad būtų tikra vitaminų bomba.“

Amerikiečių supermodelis Jacquelyn Jablonski

„Mano greitas pusryčių patiekalas yra didelis dubuo, kuriame – bolivinės balandos su sukapotu moliūgu, brokoliais, avinžirniais, geltonaisiais burokėliais ir avokadu. Jei ryte turiu daugiau laiko, valgau lęšius, pagamintus su šitakio grybais ir svogūnais, juos pagardinu pesto padažu. Galiausiai ant viršaus uždedu virtą kiaušinį (skystą) ir skrudintą saldžiąją bulvę.“

Britų modelis Danielle Copperman

„Pirmiausia į trintuvę sudedu 2 bananus, sutrinu, tada įdedu 6 kiaušinius. Paskui įberiu 2 šaukštelius ispaninio šalavijo sėklų, vieną peruvinės pipirinės šaknies (angl. maca), cinamono ir puodelį džiovinto kokoso. Keptuvėje pakaitinu riešutų aliejaus ir iš gautos masės suformuoju blynus. Kepu juos ne ilgiau kaip po dvi minutes kiekvieną pusę. Jei trūksta saldumo, blynus galima paskaninti medumi arba agavų sirupu.“

Nyderlandų supermodelis Doutzen Kroes

A post shared by Doutzen Kroes (@doutzen) on

„Trintuvėje sutrinu bananą, įpilu šviežiai spaustų citrinos ir apelsino sulčių, įberiu po šaukštelį cinamono, peruvinės pipirinės šaknies ir baltymų miltelių. Negailėdama įpilu migdolų pieno, sumaišau ir geriu!“

Rusų supermodelis Anna Selezneva

„Mano pusryčių patiekalas gaminamas štai iš šių sudedamųjų dalių: kreminiai grikiai, truputis Himalajų druskos ir ekologiškų citrinų žievelių, keletas datulių, šaukštas kokosų aliejaus ir šviežių uogų. Jei trūksta saldumo, įdedu truputį medaus.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Vardai

Praktiški patarimai

Skanumėlis
Gerumu dalintis gera
Parašykite atsiliepimą apie GYVENIMO rubriką