-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2017 01 17

140 kg sverianti moteris skatina keisti gyvenimą

Interneto sensacija ir sporto guru vadinamai Diane Lloyd 42-eji ir ji sveria beveik 140 kilogramų, rašo „Daily Mail“. Kodėl ji tapo tokia populiari?
Diane Lloyd
Diane Lloyd / Kadras iš vaizdo įrašo (Youtube.com)

Moteris sukūrė treniruočių video ne tik kitiems – ji demonstruoja ir savo pastangas atsikratyti antsvorio. Po to, kai patyrė infarktą, Diane nusprendė keisti gyvenimo būdą ir atgauti formas.

Ji jau neteko beveik 20 kg po to, kai atsisakė kasdienių 4–5 šokoladukų ir kelių pakelių traškučių. Diane, turinti partnerį Davidą ir 16-metę dukrą, šiuo metu džiaugiasi nuo 32 dydžio perėjusi prie 24.

Kaip atrodo Diane galite pamatyti štai ČIA.

Kalbėdama su laidos „This Morning“ vedėjais Eamon ir Ruth, moteris teigė: „Sukūriau šiuos video tiems žmonėms, kurie nerimauja ir bijo peržengti sporto klubo duris. Dėl savo ligų – aukšto kraujo spaudimo ir nerimo – per savaitę ar mėnesį galiu numesti beveik kilogramą“.

Ir nors dauguma žmonių Diane palaiko, tačiau ji sulaukia ir ne tokių malonių atsiliepimų iš savo sekėjų. Kol vieni giria ir palaiko moterį, siekiančią sulieknėti iki 80 kg, kiti sako, kad niekada nesinaudotų moters, sveriančios 140 kg, patarimais.

Tačiau kol kiti kuria stereotipus, Diane juos laužo ir įkvepia kitus siekti savo tikslo. Daugiau jos patarimų ir pasiekimų galite pamatyti „Facebook“ puslapyje „Get Healthy With Diane The Scenic Route“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius