2 už 1 kainą. Vieną prenumeratą perkate, antrą dovanojate!
Prenumeruoti
09 22

Valgiaraštis rugsėjo savaitgaliui: tiršti troškiniai ir kvapnūs pyragai

Ar jau pajutote rudeniškų rytų ir vakarų vėsą? Dieną saulė dar šildo visu smarkumu, tačiau dažną vakarą jau norisi užsimesti bent švarką ar megztuką. Tad ir į meniu pamažu grįžta šiltesni patiekalai... Savaitgalio proga, kai laiko daugiau, nei įtemptą darbo dieną, galima užsiimti troškiniais ir palengva kylančia tešla. Kviečiame rinktis receptą!
Daržovių sriuba su malta jautiena
Daržovių sriuba su malta jautiena / Vida Press nuotr.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Dantų implantacija: ar verta investuoti į savo šypseną?
Reklama
„FreeBuds Pro 3“ – geriausios belaidės ausinės „Huawei“ istorijoje
Reklama
Tūkstančiai valandų, skirtų mokymuisi: IKEA dalinasi, kiek kainuoja darbuotojų augimas
Reklama
Keliautojas ekstremalas Karolis Mieliauskas: ekspedicijose kas nors iš komandos narių visuomet peršąla ar kokia infekcija užsikrečia, o aš vis „išsisuku“
Parašykite atsiliepimą apie GYVENIMO rubriką