-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kuo mūsų širdžiai ir kraujotakos sistemai naudingas azoto oksidas?

Sakoma, kad apie žmogaus sveikatą, kaip ir apie amžių, galima spręsti iš jo kraujagyslių. Širdis yra kraujotakos sistemos centras, ji atlieka gyvybiškai svarbias funkcijas: užtikrina deguonies pernešimą į visą organizmą ir palaiko imuninės sistemos veiklą. „Herbalife Nutrition“ mitybos ekspertė Anastasia Kurginian pasakoja, kodėl širdžiai ir kraujotakos sistemai būtinas azoto oksidas bei kur jo gauti.
Žmogaus sveikata
Žmogaus sveikata / Partnerio nuotr.

Nesvarbu, kokiai amžiaus grupei žmogus priklauso – palaikyti gerą širdies darbą būtina tam, kad jis galėtų jaustis jaunatviškai ir puoselėti aktyvų gyvenimo būdą. Savo organizmo gerove reikia pradėti rūpintis ne tuomet, kai ištinka sveikatos problemos – tai yra svarbiausia taisyklė, kurią reikia prisiminti.

Deja, daugelio žmonių gyvenimo būdas šiandien yra kupinas skubėjimo, streso, blogų įpročių, nesveiko maisto ir alkoholio. Visa tai turi neigiamos įtakos sveikatai.

Įsisukus į kasdienybę, išlikti energingiems padeda azoto oksidas. Azoto oksidas – tai natūraliai organizme pasigaminančios dujos, kurios užtikrina normalią kraujo cirkuliaciją. Vartojant įvairius vaisius bei daržoves (pavyzdžiui, avokadą, česnaką, petražoles) ir palaikant fizinį krūvį, azoto oksido lygis kyla savaime. Vis dėlto, kartu su amžiumi šių dujų kiekis organizme natūraliai sumažėja.

„Tyrimai* rodo, jog žemiausią azoto oksido lygį kūnas pasiekia naktį – šiuo paros metu galima skatinti dujų gamybą galima pasitelkus mokslu paremtus produktus. Vienas iš jų – „Niteworks“. Subalansuota mityba ir fizinio krūvio palaikymas vis tiek išlieka labai svarbiu aspektu norint jaustis gerai“, – pasakoja mitybos ekspertė A. Kurginian.

Niteworks** yra maisto papildas, prisotintas vitamino C ir E – toks derinys padeda apsaugoti ląsteles nuo oksidacinės pažaidos. Aminorūgštys L-argininas ir L-citrulinas atsako už azoto oksido gamybą. Didelis folio rūgšties kiekis skatina normalią kraujo gamybos funkciją. Kadangi daugelis „Niteworks“ ingredientų tampa aktyvūs naktį, tad ir vartoti produktą rekomenduojama prieš miegą, taip žmogus tik prabudęs turi energijos užtaisą dienos darbams. ***

Partnerio nuotr./Maisto papildai nepakeičia sveikos ir subalansuotos mitybos.
Partnerio nuotr./Maisto papildai nepakeičia sveikos ir subalansuotos mitybos.

Mokslų daktaras D. Louis Ignarro – tarptautinės įmonės Herbalife Nutrition atstovas, instituto „Nutrition Advisory Board“ tarybos narys bei prestižinės Nobelio premijos**** laureatas padėjo sukurti „Niteworks“ produktą. Mokslininkas Nobelio premijai buvo nominuotas už tyrimą, susijusį su L-arginino ir L-citrulino poveikiu azoto oksido gamyboje organizme. Šis mokslinis tyrimas pagelbėjo kuriant minėtą produktą, kurį lengva įtraukti į kasdienį mitybos racioną.

„Ne paslaptis, jog norint pagerinti savo gyvenimo kokybę bei sveikatos būklę, reikia atsisakyti blogų įpročių, tokių kaip rūkymas, alkoholis, riebalų ir cukraus vartojimas. Subalansuoto maisto ir fizinio krūvio derinys, kaip ir atsakingai pasirinkti maisto produktai, padeda siekti gerų rezultatų bei jaustis gerai“, – pabrėžia A. Kurginian.

* Silva C., Tamura, E.K., Macedo, S.M., Cecon, E., Bueno-Alves, L., Farsky, S.H., Ferreira, Z.S., Markus R.P. (2007). „Melatonin inhibits nitric oxide production by microvascular endothelial cells“.

** Maisto papildai nepakeičia sveikos ir subalansuotos mitybos.

*** Jei klientui taikomas specialus gydymas arba jis turi lėtinių ligų, prieš keisdamas savo mitybą ir integruodamas „Herbalife Nutrition“ produktus į ją, turėtų pasitarti su savo gydytoju.

**** Nobelio fondas yra nepriklausoma organizacija, kuri nepateikia „Herbalife Nutrition“ produktų analizės ar ekspertinių įžvalgų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius