Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Itališkas - visi receptai 3 puslapis

Violetinis pesto padažas

Violetinis pesto padažas 4 asm.

1. Gražgarstes, bazilikus ir česnaką susmulkinkite trintuvu. Smulkindami supilkite alyvuogių aliejų ir ištirpintą grietinėlės sviestą. Gerai sumaišykite ir pabarstykite kedrinių pinijų. 2. Violetinis padažas puikiai dera prie žuvies ir jūrų...
Itališkos salotos

Itališkos salotos 3 asm.

1. Makaronus su šlakeliu aliejaus išvirkite ir atvėsinkite. 2. Vištieną supjaustykite nedideliais gabalėliais, pomidorus – skiltelėmis, varškės arba fetos tipo sūrį sutrupinkite šakute. 3. Makaronus dėkite į gilesnę salotinę, ant viršaus berkite...
Itališkas baklažanų apkepas (Parmigiana di melanzane)

Itališkas baklažanų apkepas (Parmigiana di melanzane) 4 asm.

Parmigiana – mano mėgstamiausias baklažanų patiekalas, ruoštas tiek sykių, jog pagaminčiau ir užsimerkusi. Paprastai ji ruošiama pagal vieną daugiau mažiau panašų receptą visoje Pietų Italijoje, iš kurios yra kilusi, vis dėlto kai kurios šeimininkė...
Tiramisu

Tiramisu 5 asm.

1. Kiaušinius kruopščiai nušveiskite šepetėliu ir gerai nuplaukite, tada perliekite verdančiu vandeniu, kad neliktų jokių bakterijų. Atskirkite baltymus nuo trynių. 2. Trynius iki vientisos masės išplakite su cukrumi, įmaišykite į maskarponę ir vė...
Itališkas užkandis „Bruschetta“

Itališkas užkandis „Bruschetta“ 4 asm.

1. Supjaustykite duoną centimetro storio riekėmis, paskrudinkite jas iš abiejų pusių įkaitintame alyvuogių aliejuje. 2. Dar šiltas duonos riekes įtrinkite česnaku. 3. Į dubenį sudėkite kubeliais pjaustytus pomidorus ir svogūnus, įpilkite šlakelį...
Užsisakykite 15min naujienlaiškius