1. Pagrindui sviestą ištrinkite su miltais ir cukrumi iki trupinių, įmuškite trynius ir išminkykite. Jei tešla per biri, įpilkite truputį šalto vandens. Įdėkite pusvalandžiui į šaldytuvą.
2. Ištraukusi iš šaldytuvo išklokite tešlos trupiniais...
1. Obuolius ir apelsiną nulupkite ir supjaustykite kubeliais. Vištieną taip pat supjaustykite kubeliais.
2. Majonezą ir pomidorų padažą sumaišykite ir užpilkite ant supjaustytų produktų. Salotas apšlakstykite citrinų sultimis ir papuoškite ž...
1. Į sviestu išteptą kepimo indą sudėkite plonomis riekelėmis supjaustytas nuskustas bulves. Jas iš karto truputį apibarstykite druska. Ant bulvių eilėmis dėkite nulupto obuolio riekeles ir grybus (grybų prieš tai nereikia virti). Pabarstykite...
1. Sviestą išlydykite su šiek tiek cukraus. Kiaušinius išplakite su likusiu cukrumi ir vaniliniu cukrumi.
2. Kepimo miltelius „užgesinkite“ citrinos sultimis. Išplaktus kiaušinius sumaišykite su miltais, kepimo milteliais ir lydytu sviestu.
3....
1. Puode ant silpnos ugnies ištirpinkite margariną ir šokoladą. Palikite atvėsti.
2. Kiaušinius išplakite su cukrumi. Tada supilkite šokoladą su margarinu, suberkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais. Tešlą gerai išmaišykite.
3. Bananus...
1 Miltus sumaišykite su cukrumi, sudėkite kvadratėliais supjaustytą sviestą. Sviestą suminkykite su miltais. Tada sudėkite kiaušinių trynius, įpilkite šaukštą vandens ir suminkykite tešlą.
2. Ant sviestinio popieriaus iškočiokite apvalią formą,...
1. Obuolį nulupkite ir supjaustykite nedideliais gabaliukais. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais ir vaniliniu cukrumi. Minkštą sviestą išsukite su cukrumi. Vieną po kito įmuškite kiaušinius. Supilkite miltų mišinį ir gerai išmaišykite, sudė...
1. Obuolius nulupkite, išimkite sėklalizdžius ir pabarstykite ruduoju cukrumi bei cinamonu. Riešutus ir džiovintus vaisius susmulkinkite ir išmaišykite.
2. Tešlą iškočiokite, padalykite į 8 kvadratus, ant kiekvieno uždėkite po obuolį, į obuolio...
1. Tešlą atšildykite ir šiek tiek pakočioję išklokite kepimo formą aukštesniais kraštais – pasistenkite uždengti ir kraštus. Tuną gerai nusunkite. Obuolius nulupkite ir supjaustykite skiltelėmis.
2. Suplakite kiaušinius, grietinėlę, prieskonius,...
1. Supjaustykite sluoksniuotą bemielę tešlą, šiek tiek pakepkite orkaitėje, tada uždėkite skiltelėmis pjaustytus obuolius ir pašaukite atgal į orkaitę. Kepkite 15-20 min.
2. Kai iškeps užbarstykite, miltelinio cukraus. Skanaus!
1. Supjaustykite obuolius skiltelėmis, juos sumaišykite su cinamonu ir ruduoju cukrumi.
2. Išlydykite sviestą, supilkite ant cukraus ir išmaišykite. Įmuškite kiaušinius ir gerai išsukite.
3. Į jau turimą masę suberkite miltus ir „nugesintą“ sodą....
Obuolius nulupkite, išimkite sėklas, supjaustykite gabaliukais ir sudėkite į elektrinį smulkintuvą. Taip pat įdėkite ir kelis bananus, pora šaukštelių saldžiavaisio pupmedžio miltelių ir viską susmulkinkite iki vientisos masės. Formuokite plonus...
1. Užmaišykite blynų masę iš tam skirtų produktų. Jei turite mikserį – pradėkite nuo kiaušinių su cukrumi, tada pilkite truputį pieno, miltų, vandens, pieno, miltų ir vėl vandens. Pabaigoje suberkite aguonas (aš aguonas užpilu verdančiu vandeniu ir...
1. Puode ant silpnos ugnies ištirpinkite sviestą ir šokoladą. Palikite atvėsti.
2. Kiaušinius išplakite su cukrumi. Tada supilkite šokoladą su sviestu ir suberkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais.
3. Tešlą gerai išmaišykite. Obuolius...
1. Želatiną užpilkite vandeniu, kad išbrinktų.
2. Obuolius supjaustykite nedidelėmis skiltelėmis (galite ir nulupti, bet nebūtina), tada dubenyje sumaišykite juos su šaukštu vanilinio cukraus bei žiupsneliu cinamono. Viską paskleiskite ant...