Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2016 04 06

Edgaras Ulanovas „Barcai“ nori iškrėsti kiaulystę

Permainingas 2015-2016 m. Eurolygos sezonas Kauno „Žalgirio“ krepšininkams pasiekė paskutinę stotelę. Rytoj, ketvirtadienį, rungtynėmis „Žalgirio“ arenoje su „Barcelona“ klubu Šarūno Jasikevičiaus auklėtiniai pažymės sezono pabaigą stipriausiame Europos krepšinio turnyre.
Edgaras Ulanovas
Edgaras Ulanovas / Eriko Ovčarenko / BNS nuotr.
Ketvirtadienis | Eurolyga | Kauno „Žalgiris“ – „Barcelona“ | 19:45 | „Žalgirio“ arena

Bilietus į „Žalgiris“ – „Barcelona“ rungtynes galima įsigyti internetu, „Žalgirio“ arenos ir visose „Bilietų pasaulio“ kasose.

Prieš būsimą paskutinį jėgų tęstą Eurolygoje su Katalonijos klubu mintimis apie artėjančias rungtynes bei kitus dalykus „Žalgiris TV“ rubrikos #DėmesysEurolygai laidoje pasidalino „Žalgirio“ komandos žaidėjai – gynėjas Jerome‘as Randle‘as ir puolėjas Edgaras Ulanovas.

„Mūsų varžovams tai bus svarbios rungtynės, mums – jos nieko nelemia, bet mūsų motyvacija galėtų būti noras parodyti paskutinėse rungtynėse savo vardą. Norime įrodyti, jog ne be reikalo Eurolygoje žaisime dar dešimt metų. Būtų smagu, jeigu mus prisimintume šiame sezone, kaip tuos, kurie atvažiavus „Barcelona“, neleido jai patekti į kitą etapą“, – apie artėjantį susitikimą kalbėjo E.Ulanovas.

E.Ulanovas žino, kaip galima sėkmingai sužaisti rungtynes prieš Xavi Pascualio treniruojamą „Barcelona“ ekipą. Pirmose „Top 16“ etapo tarpusavio rungtynėse puolėjas pelnė 17 taškų bei surinko net 30 naudingumo balų taip užfiksuodamas geriausią karjeros pasiekimą. Be to, E.Ulanovas 7 taškais prisidėjo prieš pergalės Barselonoje dar reguliariajame Eurolygos sezone. Ši pergalė tuomet nutraukė net 11 metų pralaimėjimų prakeiksmą prieš katalonų ekipą.

„Barcelona“ yra daugiau puolanti ekipa. Jeigu įsivelsime į jų greitą žaidimą, jeigu leisime kai kuriems jų žaidėjams laisviems mesti tritaškius, nesustabdysime varžovų aukštaūgių po krepšiu, turėsime daug problemų. Reikia primesti savo sąlygas, žaisime namuose, turime tokį pranašumą. Jeigu minutė po minutės solidžiai žaisime, turime galimybių juos nugalėti“, – varžovų žaidimo akcentus dėliojo 22 metų 198 cm ūgio krepšininkas.

VIDEO: #DėmesysEurolygai. Žalgiriečiai sieks trinktelėti durimis Eurolygoje rungtynėse su „FC Barcelona“

Kitas #DėmesysEurolygai laidoje kalbintis žalgirietis J.Randle‘as prieš paskutinįjį Eurolygos mūšį šiame sezone kalbėjo apie gerėjančią paties krepšininko sportinę formą ir norą stabilizuoti savąjį žaidimą.

„Dar nesu taip prastai atakavęs savo karjeroje. Kiekvienas, turėjęs tokią traumą kaip aš, supras, jog jos padariniai palieka tam tikrų pėdsakų žaidime. Man buvo sunku, neturėjau tokios jėgos savo kojose, kokią turėjau anksčiau. Buvau praradęs pasitikėjimo savo jėgomis.

J.Randle'as: „Senasis Randle'as grįžta“

Dabar jaučiuosi daug geriau ir jaučiu, kad mano taiklumas sugrįžta. Į mano kojas ir viršutinę kūno dalį grįžta ir anksčiau buvusi jėga. Jaučiuosi lyg esu senasis Jerome‘as Randle‘as“, – teigė po žalgiriečių treniruotės kalbintas įžaidėjas.

Paskutinė šio sezono „Žalgiris TV“ rubrikos #DėmesysEurolygai apžvalgų laida baigėsi E.Ulanovo išreikštu noru paskutinėms Eurolygos sezono rungtynėms.

„Būtų smagu padovanoti pergalę sirgaliams. Sezonas buvo permainingas – buvo liūdnų akimirkų, buvo linksmų. Dėl tų žmonių, kurie su mumis paliūdėjo, kartu mus palaikė, pasidžiaugė už mūsų pergales, kurių gal ir nebuvo tiek daug Eurolygoje, būtent dėl tų žmonių norėtųsi, kad paskutinės rungtynės Eurolygoje jiems suteiktų šypsenas veiduose“, – pokalbį užbaigė E.Ulanovas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius