Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kaune siautėję auksinių grandinėlių plėšikai – policijos rankose

Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno miesto Žaliakalnio policijos pareigūnai nustatė, kas nuo moterų kaklo nuplėšdavo auksines grandinėles ir pasišalindavo, praneša policija.
Policijos sulaikytas įtariamasis
Policijos sulaikytas įtariamasis / Kauno apskrities VPK nuotr.

Birželio 2 d. apie 16.15 val. Kaune, Lukšio g., nuo užkandinėje dirbusios moters kaklo nepažįstamas asmuo nutraukė auksinę grandinėlę ir pasišalino.

Birželio 4 d. apie 15.55 val. Kaune, K. Petrausko g., „Sporto“ sustojime, nuo moters ) kaklo nepažįstamas asmuo nutraukė auksinę grandinėlę ir su ja pasišalino.

Tą pačią dieną apie 19.20 val. Kaune, S. Žukausko g., iš nugaros pusės nuo moters kaklo nepažįstamas asmuo nutraukė auksinę grandinėlę.

Pareigūnai netruko nustatyti, kad tai įvykdyti galėjo Vilkaviškio gyventojas M. Č. (gimęs 1997 m.). Dėl birželio 2-ąją įvykdytos nusikalstamos veikos įtarimai pareikšti ne tik M. Č., bet ir jo bendrininkui T. G. (gimusiam 1997 m.).

Pagal Lietuvos Respublikos baudžiamojo kodekso 178 str. 2 d. straipsnį gresia bauda arba areštas, arba laisvės apribojimas, arba laisvės atėmimas iki šešerių metų.

Asmenis galimai taip pat nukentėjusius nuo M. Č., prašome kreiptis į Kauno apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kauno miesto Žaliakalnio policijos komisariatą telefonu (8 37) 30 32 82 arba el. paštu deividas.martyniukas@policija.lt.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius