TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Traškios brokolių salotos su migdolais ir jogurtiniu padažu

Yra žmonių, kurie niekaip neprisijaukina brokolių – tai jie ištežę, tai neskaniai kvepia... Tačiau niekas nesakė, kad brokolius galima valgyti tik virtus ar keptus, jie skanūs ir švieži! Išbandykite šias puikias salotas ir įsitikinsite.
Mišrainė su brokoliais
Mišrainė su brokoliais / Vida Press nuotr.

Ingredientai:

  • 700–800 g brokolių;
  • 50 g migdolų lazdelių ar riekelių, pakepintų migdolų;
  • 50 g džiovintų spanguolių
  • 120 ml natūralaus jogurto;
  • 2 valg. šaukšt. majonezo;
  • 2 valg. šaukšt. baltojo vyno acto;
  • 1 arbat. šaukšt. rudojo cukraus;
  • 1/2 arbat. šaukšt. druskos;
  • 1/2 smulkiai supjaustyto raudonojo svogūno;
  • šviežiai maltų juodųjų pipirų.

Gaminimas:

1. Brokolius nuplaukite, kiek įmanoma nusausinkite, tada padalinkite į žiedynus ir šiuos supjaustykite išilgai 3–5 mm griežinėliais. Suberkite juos į didelį dubenį, dėkite ten ir migdolus bei spanguoles.

2. Iš likusių produktų nedideliame dubenėlyje sumaišykite padažą ir apipilkite juo brokolių, spanguolių ir migdolų mišiniu. Gerai išmaišykite ir patiekite.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius