TIK ŽMONĖS Cinema: A. Valujavičiaus filmas „Irklais per Atlantą“
Žiūrėti
Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti
04 01

82 kg svėrusi Arūnė atsikratė 25 kg antsvorio ir 4 rūšių vaistų, kuriuos gerdavo reguliariai

Arūnė Vadapalė, sulaukusi 25-erių, svėrė 82 kg ir turėjo daugybę sveikatos sutrikimų. Ją kamavo migrena, kuri 2–3 kartus per savaitę merginai kėlė didžiulį diskomfortą, buvo sutrikusios mėnesinės, šiek tiek padidėjęs kraujospūdis, o dėl gastrito ji turėdavo riboti tam tikrus maisto produktus. Kasdien ji vartodavo maždaug keturių rūšių vaistus. Šiandien, būdama 30-ies, ji sveria 57 kg ir praktiškai nebegeria jokių vaistų, beveik visos sveikatos problemos susitvarkė.
Arūnės lieknėjimo istorija
Arūnės lieknėjimo istorija / Asmeninio archyvo nuotr.

Kas buvo tas paskutinis lašas

„Nuo vaikystės, kiek save atsimenu, visada buvau šiek tiek apvalesnė. Nors didelio komplekso dėl to neturėjau, vis dėlto nebuvau savimi patenkinta. Kartais, dar besimokydama mokykloje, susigalvodavau, kad nevalgysiu saldumynų, leisiu sau tik kartą per savaitę vanilinius ledus, ar valgysiu labai mažai, pavyzdžiui, kartą per dieną. Tačiau tai buvo tik vaikiški žaidimai, kurie padėjo labai mažai ar netgi pakenkė. Situacija dar labiau suprastėjo man išvykus studijuoti.

Gyvenau bendrabutyje ir buvo beprotiškai sunku susikurti tinkamą rutiną – mokymasis iki paryčių ir aktyvus socialinis gyvenimas neleido turėti pastovaus miego ir mitybos režimo. Iki šiol atsimenu, kaip, žiūrėdama į veidrodį, bardavau save: „Pasižiūrėk, kaip tu atrodai“. Žinau, kad tai nėra psichologiškai sveika, bet tikrai savimi nesižavėjau ir nemylėjau savęs“, – atviravo pašnekovė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Lidl“ parduotuvėse – išskirtinės „UEFA EURO 2024“ kortelės: kviečia surinkti visą kolekciją
Reklama
Lauko baldų ekspertas P.Kelbauskis pataria, kaip lengvai įsirengti lauko terasas ir nepermokėti
Reklama
Sutelktinio finansavimo ir tarpusavio skolinimosi platformos – ką reikia žinoti renkantis, kur investuoti
Reklama
Dantų balinimas: kaip pasiekti greitų ir efektyvių rezultatų?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius