-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Salvadoras Sobralis gailisi nepakeitęs „Eurovizijos“ – pasibaisėjo lyderės daina

Pernai „Euroviziją“ laimėjęs portugalas Salvadoras Sobralis išreiškė viltį, kad jo pergalė gali būti teigiamas pokytis pompastika ir šou elementais garsėjančiame muzikiniame konkurse. Tačiau dabar dainininkas sako esantis nusivylęs – to padaryti jam nepavyko, o lydere laikomos Izraelio atstovės Nettos Barzilai daina apskritai pasibaisėjo.
Netta Barzilai ir Salvadoras Sobralis
Netta Barzilai ir Salvadoras Sobralis / 15min ir Scanpix nuotr.

15min primena, kad pernai per nugalėtojo kalbą Salvadoras Sobralis sakė, kad „muzika – tai ne fejerverkai“, ir dainininkas atvirai vylėsi, jog pompastiškasis dainų konkursas bent kiek nors pasikeis.

TAIP PAT SKAITYKITE: „Eurovizijos“ nugalėtojas S.Sobralis: „Jei galėčiau kiek pakeisti muzikos industriją, būčiau laimingas“

„Praėjusiais metais žmonės sakė, kad „dabar, kai tu laimėjai, viskas pasikeis!“. Aš taip nemanau. Galbūt kada nors ateityje“, – retame interviu Portugalijos laikraščiui „Publico“ sakė Salvadoras Sobralis.

Tame pačiame interviu dainininkas sukritikavo šių metų Izraelio atstovės Nettos Barzilai dainą „Toy“, kuri lažybininkų laikoma viena iš lyderių.

„YouTube“ pamanė, kad man patiktų Izraelio daina. Atsidariau nuorodą ir išgirdau siaubingą dainą. Laimei, šiais metais man nebereikia daugiau nieko klausytis“, – nevyniodamas žodžių į vatą sakė Salvadoras Sobralis.

Jūsų dėmesiui – Salvadoro Sobralio išpeikta Nettos Barzilai daina „Toy“ ir jos pasirodymas pirmajame „Eurovizijos“ pusfinalyje:

VIDEO: Netta - Toy - Israel - LIVE - First Semi-Final - Eurovision 2018

Salvadoras Sobralis kalbėdamas su „Publico“ taip pat sakė, kad jis nebuvo pasiruošęs tokiai populiarumo bangai, kuri kone per naktį jį užplūdo laimėjus „Euroviziją“ – ir tai jam buvo absoliučiai svetima.

„Viliuosi, kad mane nustos vadinti šito festivalio nugalėtoju ir vėl būsiu žinomas tiesiog kaip Salvadoras Sobralis dėl savo muzikos. Portugalijos istorijoje nėra daug tokios staigios pasaulinės šlovės atvejų. Aš tam nebuvau pasiruošęs. Kai po pergalės grįžau į Portugaliją, man buvo sunku. Buvau pavargęs nuo ašarų, pats klausiau savęs – ką aš padariau? Negalėjau net išeiti į lauką“, – atviravo dainininkas.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./„Eurovizijos“ nugalėtojas, portugalas – Salvadoras Sobralis
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./„Eurovizijos“ nugalėtojas, portugalas – Salvadoras Sobralis

„Tačiau praėjo šiek tiek laiko ir žmonės pradėjo mane gerbti. Pavyzdžiui, jie suprato, kad man nepatinka fotografuotis – vietoj prašymų nusifotografuoti jie dabar pagiria mano darbą, o aš jiems padėkoju. Tai paprasta“, – sakė Salvadoras Sobralis.

15min primena, kad portugalas Salvadoras Sobralis 2017-ųjų gegužę laimėjo Ukrainoje vykusį „Eurovizijos“ dainų konkursą. Dainą nugalėtoją „Amar Pelos Dois“ jam parašė sesuo Luisa Sobral – per finalą, kai buvo paskelbtas laimėtoju, Salvadoras ją atliko kartu su seserimi. Rugsėjo pradžioje Salvadoras Sobralis pranešė, kad dėl sveikatos problemų stabdo savo muzikinę karjerą, o gruodį jam buvo atlikta širdies persodinimo operacija.

15min galerijoje – Salvadoro Sobralio pergalės akimirkos 2017-ųjų „Eurovizijoje“:

O štai čia – Salvadorui Sobraliui pergalę išplėšusi daina „Amar Pelos Dois“:

VIDEO: Salvador Sobral - Amar Pelos Dois (Portugal) LIVE at the 2017 Eurovision Song Contest
VIDEO: 15min interviu su Izraelio atstove „Eurovizijoje“: apie patirtas patyčias ir kudakavimą nuo vaikystės

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius