Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Buvusi „Mango“ narė Viktorija Perminaitė: „Negalėčiau vėl būti viešumoje“

Anksčiau bene vienos garsiausių Lietuvoje grupės „Mango“ narė Viktorija Perminaitė (36) Lietuvoje – itin retas svečias. Gyvenimą su vyru Paulu Edwardu Emanueliu kurianti svetur, moteris prisipažįsta senųjų dienų nepasiilgstanti.
Grupė „Man-go“
Viktorija Perminaitė (antra iš dešinės) / Luko Balandžio / 15min nuotr.

Penktadienio vakarą Kauno „Žalgirio“ arenoje vyko M.A.M.A apdovanojimai, kurių metu į sceną lipo ir „Man-go“ merginos. Iš senosios trijulės sudėties šiuo metu likusi tik Rima Petrauskytė-Paulauskienė, prie kurios prisijungė dvi naujos merginos. Tačiau šiemet grupei minint 20-metį į Lietuvą trumpam grįžo seniai matyta ir girdėta Viktorija Perminaitė, kuri įnešdama nostalgijos gūsį pasirodė kartu ceremonijos scenoje.

„Su naujomis merginomis šįkart susipažinau pirmą kartą. O su Rima nesimatėme jau kokius penkerius metus... Aišku, kartais pabendraujame internetu, susirašome, bet jau gal kokius dešimt metų neturėjome progos rimtai pasikalbėti apie gyvenimą“, – 15min pasakojo Viktorija Perminaitė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Į M.A.M.A apdovanojimus raudonu kilimu žengė muzikos pasaulio žvaigždės ir jų gerbėjai

Luko Balandžio / 15min nuotr./Rima Petrauskytė ir Viktorija Perminaitė
Luko Balandžio / 15min nuotr./Rima Petrauskytė ir Viktorija Perminaitė

Pasak jos, vėl prisiminti senus laikus, lipti į sceną su mylimomis dainomis – jai labai gera.

„Šįkart labai sukilo emocijos. Rimai sakiau, kad toks jausmas, jog ir nebuvome išsiskyrusios. Kai repetavome pasirodymui, labai susijaudinau. O atėjus į apdovanojimus... Man net sunku kalbėti. Man trūksta oro, aš labai jaudinuosi, man stresas, savaitę nemiegojau... Pasirodo, kad atpratau nuo tokio gyvenimo. Aš nebemoku dalinti interviu, nebesurezgu sakinio, negalėčiau vėl būti viešumoje...“ – tikino ji.

Šiuo metu Viktorija visiškai atsiribojusi nuo pramogų pasaulio ir sako jo nepasiilgstanti – laiminga savo gyvenimą kurdama su vyru Londone.

„Aš dirbu kazino, esu aptarnaujančio personalo vadovė. Londonas man jau tapo namais. Šiaip namai man bus bet kur, kur aš surasiu džiaugsmą, laimę, darbą, iš tiesų, kur tik nuvažiuoju, visur noriu gyventi. Kai su vyru buvome medaus mėnesio Balyje, sakiau, kad noriu ten gyventi. Siūliau vyrui viską parduoti ir kraustytis. Bet praėjo porą mėnesių ir praėjo tas noras“, – juokėsi V.Perminaitė.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Viktorija Perminaitė ir Paulas Edwardas Emanuelis
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Viktorija Perminaitė ir Paulas Edwardas Emanuelis

O muzikinės veiklos nepasiilgsta? „Nepasakyčiau. Nesakau, kad man dabar, dainuojant su merginomis, nėra gera, kad nesijaučiu savo vietoje. Bet nepasiilgau tuo gyventi. Kai buvo grupė „Mango“, aš ja gyvenau. Aš tiesiog buvau „Mango“, o dabar esu kitokia“, – 15min pasakojo Viktorija Perminaitė.

15min primena, kad buvusi grupės „Mango“ narė Viktorija Perminaitė 2016-ųjų rugpjūtį ištekėjo už savo išrinktojo Paulo Edwardo Emanuelio. Nors pora gyveno Didžiojoje Britanijoje, vestuves iškėlė Klaipėdoje.

TAIP PAT SKAITYKITE: Buvusi grupės „Mango“ narė Viktorija Perminaitė ištekėjo už Paulo Edwardo Emanuelio

TAIP PAT SKAITYKITE: Kauną drebino M.A.M.A: į popmuzikos elito gretas įsiveržė Beatrich ir Monique

VIDEO: M.A.M.A 2017 apdovanojimų ceremonijos raudonojo kilimo svečiai

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius