Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Iš geriausios aktorės Frances McDormand per dūzges buvo pavogtas jos „Oskaras“

Per ką tik praūžusią „Oskarų“ apdovanojimų ceremoniją Frances McDormand (60 m.) buvo išrinkta geriausia metų aktore. Tačiau į jos statulėlę vėliau pasikėsino vienas prašalaitis, per „Oskarų“ dūzges pavogęs aktorės gautą apdovanojimą...
Samas Rockwellas, Frances McDormand, Allison Janney ir Gary Oldmanas
Samas Rockwellas, Frances McDormand, Allison Janney ir Gary Oldmanas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Daugiau apie „Oskarų“ apdovanojimų ceremoniją bei nugalėtojus skaitykite ČIA

15min primena, kad Frances McDormand „Oskarą“ gavo už įtūžusios motinos, kovojančios su neveiksniais miesto pareigūnais, neieškančiais jos dukters žudiko, vaidmenį dramoje „Trys stendai prie Ebingo, Misūryje“ („Three Billboards Outside Ebbing, Missouri“).

„Scanpix“/AP nuotr./Frances McDormand
„Scanpix“/AP nuotr./Frances McDormand

Po iškilmingos apdovanojimų ceremonijos visi renginio svečiai išsibarstė po įvairiausius Los Andžele surengtus „Oskarų“ vakarėlius, į vieną jų patraukė ir Frances McDormand. Tačiau dūzgės aktorei vos nesibaigė liūdnai – iš jos buvo pavogtas ką tik gautas apdovanojimas.

Kaip praneša portalas TMZ, Frances McDormand viename vakarėlyje pasidėjo savo „Oskarą“ ant savo staliuko, tačiau po kurio laiko pastebėjo, kad jo nebėra. Aktorė apie tai pranešė apsaugai ir iš karto pradėta ieškoti, kur „Oskaras“ galėjo pradingti.

Galiausiai „Oskaras“ buvo rastas pas 47-erių vyrą, vardu Terry Bryantas – šis dar prieš sulaikymą gyrėsi ne savo „Oskaru“ socialiniuose tinkluose, sakė, neva jis yra jo. Neilgai trukus po šių pagyrūniškų vagišiaus šnekų jį sulaikė vakarėlio apsauga ir perdavė policijai.

„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Frances McDormand „Oskarą“ pavogęs Terry Bryantas
„Reuters“/„Scanpix“ nuotr./Frances McDormand „Oskarą“ pavogęs Terry Bryantas

Kas toks yra Terry Bryantas ir ką jis veikė oficialiame „Oskarų“ vakarėlyje kol kas nėra žinoma – „The Associated Press“ žiniomis, jis į jį pateko nusipirkęs bilietą. Vyras buvo pasipuošęs smokingu, o ir su pavogtuoju „Oskaru“ nesislapstydamas pozavo fotografams, kurie būriavosi prie įėjimo, ir lyg niekur nieko išėjo su trofėjumi rankose. Spėjama, kad jis galbūt buvo įkaušęs, o gal apskritai tiesiog pajuokavo nepagalvojęs, jog į jo pokštą bus pažiūrėta šitaip rimtai.

„Terry Bryantas buvo suimtas dėl vagystės sekmadienį, kovo 4-ąją, ir yra laikomas areštinėje su galimybe išeiti į laisvę už 20 tūkst. dolerių užstatą. Bryantas buvo sulaikytas su trofėjumi, ant kurio išgraviruotas Frances McDormand vardas“, – portalui „Us Weekly“ sakė Los Andželo policijos departamento atstovas spaudai.

Jam pareikšti kaltinimai dėl vagystės, o „Oskaras“ jau grąžintas jo tikrajai savininkei. Pranešama, kad pati Frances McDormand labai nesureikšmino šio įvykio ir atgavusi savo „Oskarą“ sakė paleisti tą vyrą. Tačiau jis vis tiek atsidūrė areštinėje.

VIDEO: Frances McDormand savo „Oskaru“ džiaugėsi neilgai – jis buvo pavogtas

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius