Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Princas Harry ir Meghan Markle švenčia vestuvių metines: pasidalijo niekur neviešintais kadrais

Lygiai prieš metus – 2018-ųjų gegužės 19-ąją – karališkoji pora princas Harry ir Meghan Markle atšoko savo vestuves. O dabar, minėdami šią gražią sukaktį, jie paskelbė nematytas šios šventės nuotraukas – tai, kas liko už kadro. Jose užfiksuota ne viena už širdies griebianti akimirka.
Princas Harry ir Meghan Markle
Princas Harry ir Meghan Markle / „Instagram“ nuotr.

Sekmadienio rytą poros paskyroje socialiniame tinkle „Instagram“ patalpintas trumpas vaizdo įrašas su praslenkančiomis nuotraukomis – jose užfiksuotos ypatingos akimirkos su šeimos nariais iš tuoktuvių dienos. Tokiu būdu Sasekso kunigaikštis ir kunigaikštienė nusprendė įamžinti pirmąsias judviejų vestuvių metines, su savo gerbėjais iš viso pasaulio pasidalindami dar neregėtais prisiminimais.

Įrašas su juodai baltomis fotografijomis instagrame vos per 20 minučių peržiūrėtas pusę milijono kartų, o šiuo metu turi jau kelis milijonus peržiūrų. Nuotraukos yra išskirtinės, nes parodo tai, kas liko už kadro, ir nebuvo skelbiama anksčiau.

Vienoje iš fotografijų užfiksuotas itin nuoširdus momentas – M.Markle kartu su savo motina Doria Ragland. Kitoje nuotraukoje besišypsanti nuotaka dalinasi džiaugsminga akimirka su princu Harry. Dar viena jautri akimirka – karališkoji pora, apsupta jų šeimos narių ir draugų vaikų. Čia matome ir princesę Charlotte, žvelgiančią tiesiai į fotoaparato objektyvą, ir princą George'ą.

Vienoje nuotraukoje princas Harry šypsosi į objektyvą, kol jo vyresnysis brolis Williamas žingsniuoja laiptais jam iš paskos. Taip pat galima išvysti akimirką, kai Harry ir Meghan pasirašė vestuvinius dokumentus kaip pora.

Prie įrašo instagrame puikuojasi užrašas: „Laimingos vienerių metų sukakties jų karališkosioms didenybėms, Sasekso kunigaikščiui ir kunigaikštienei!“

Toliau rašoma: „Šiandien minimos Sasekso kunigaikščio ir kunigaikštienės vestuvių pirmosios metinės. 2018-ųjų gegužės 19-ąją jų karališkosios didenybės apsikeitė įžadais Šv. Jurgio koplyčioje. Dainą „This Little Light of Mine“, kuri skambėjo mišių pabaigoje, pasirinko pora. Tikimės, kad jums patiks šis momentas ir mėgausitės galėdami pamatyti dalį už kadro likusių nuotraukų iš šios ypatingos dienos.

Žinutė nuo kunigaikščio ir kunigaikštienės: dėkojame už visą jūsų meilę ir paramą, kurią gavome iš tiek daug žmonių visame pasaulyje. Kiekvienas iš jūsų šią dieną padarė dar prasmingesnę.“

Po šiuo įrašu tūkstančiai žmonių pasveikino Sasekso kunigaikščių porą su gražia švente.

„Laimingų metinių, brangūs Harry ir Meghan. Ačiū už tai, kad darote pasaulį geresne vieta, skleisdami meilę ir pozityvą“, – rašė vienas poros gerbėjas.

Dar vienas pridūrė: „Atrodote tokie gražūs ir laimingi. Sveikinimai jums abiems, ir, aišku, mažajam Archie.“

„Šios nuotraukos atspindi, kokia brangi ir graži tai buvo diena! Laimingos pirmosios sukakties“, – nuotraukas pakomentavo kitas sekėjas.

Na, o vienas poros gerbėjas parašė, kad Meghan ir Harry santykiai padėjo jam pakeisti požiūrį į meilę: „Anksčiau aš net netikėjau meile ir santuoka. Šie du kažką man padarė, kad pakeisčiau šią nuomonę.“

Manoma, kad Meghan motina Doria Ragland, kuri dabar jau močiutė, šiuo metu yra apsistojusi kartu su pora, ir gali prižiūrėti vaiką, jeigu Sasekso kunigaikščiai nuspręstų romantiškai pavakarieniauti vestuvių sukakties proga.

TAIP PAT SKAITYKITE: Karališkos meilės triumfas: pramuštgalvis princas Harry susituokė su aktore Meghan Markle

15min primena, kad princas Harry ir Meghan Markle susipažino aklame pasimatyme Londone.

Jiedu susižadėjo 2017-ųjų lapkritį, o 2018-ųjų gegužės 19-ąją susituokė Vindzoro pilyje. Vestuvėse dalyvavo ne tik karališkosios šeimos nariai, bet ir įžymybės – aktorius George'as Clooney, dainininkas Robinas Williamsas. Jaunuosius Vindzore sveikino 120 tūkst žmonių, o kur dar milijonai visame pasaulyje prie televizijos ekranų.

Po pernai gegužę įvykusių karališkosios poros vestuvių spalį paaiškėjo, kad Meghan nėščia. Vos prieš porą savaičių, gegužės 6-ąją, pora susilaukė pirmagimio sūnaus, kurį pavadino Archie Harrison vardu.

TAIP PAT SKAITYKITE: Pirmas princo Harry interviu tapus tėčiu: „Labai didžiuojuosi savo žmona“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius