Ingredientai:
- 1 kg rabarbarų, supjaustytų nedideliais gabaliukais;
- 800 g cukraus;
- 1 apelsino nutarkuota žievelė ir išspaustos sultys;
- žiupsnis malto kardamono (jei nemėgstate, galite ir neberti).
Gaminimas:
1. Visus ingredientus dėkite į storadugnį vidutinio dydžio puodą, užkaiskite, kai užvirs, sumažinkite kaitrą.
2. Virkite pamaišydami apie 20– 25 min. nugraibydami putas, jei jų atsiranda.
3. Supilstykite į iškaitintus stiklainėlius, o kai pravės, sandariai uždarykite.
Laikykite vėsioje vietoje iki pusmečio.
tik prenumeratoriams
planas
Pirmas mėnesis – tik 0,99 Eur,
vėliau – 4.99 Eur/mėn.
pasiūlymas

planas
59,88 Eur/met.

Jūs gausite:
- 15min prenumeratą
- Filmus ir serialus ŽMONĖS Cinema
- Naujienlaiškį BNS Sprintas
*Mokant telefonu yra įskaičiuojamas papildomas operatoriaus paslaugos mokestis. Tuo tarpu mokėjimas banko kortele – jums nieko papildomai nekainuos.
ApmokėtiAktyvuokite 1 mėn. nemokamą 15min prenumeratą
Turite dovanų kodą?
Nurodytos kainos galioja tik fiziniams asmenims.
Prenumeratų pasiūlymai įmonėms ir organizacijoms – prenumerata@15min.lt.
< Grįžti atgal
< Grįžti atgal
< Grįžti atgal