Dabar populiaru
Publikuota: 2018 rugsėjo 11d. 09:00

Kepiniai su morkomis: ir paprasti klasikiniai, ir sudėtingesni šiuolaikiniai

Pyragas
Vida Press nuotr. / Pyragas

Saldūs kepiniai su morkomis – jokia naujiena, juk ir pačios morkos turi salsvumo, tad puikiai praturtina ir pyragus, ir keksiukus, ir sausainius. O kur dar jų graži spalva! Nesvarbu, esate prikepę daugybę skanėstų su morkomis, o gal prie orkaitės jaučiatės pradinukas, štai receptų rinkinys, iš kurio nesunkiai išsirinksite!

Receptai
Receptas: Senovinis morkų pyragas „Zomšas“
8 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 20 min.
3.7 / 31
Kaip gaminti

1. Išplakite 5 kiaušinius. Į plakinį supilkite cukrų.

2. Į kiaušinių plakinį su cukrumi pilkite kefyrą ir grietinę, taip pat sodą ir viską gerai išmaišykite.

3. Ištirpinkite margariną arba sviestą, atvėsinkite. Atvėsusius riebalus supilkite į paruoštą plakinį ir viską dar kartą gerai išmaišykite.

4. Smulkiai sutarkuokite 3 didesnes morkas. Jas ir miltus supilkite į paruoštą plakinį ir viską sumaišykite. Miltų reikės tiek, kad tešla išeitų grietinės tirštumo.

5. Gautą masę supilkite į sviestu išteptą skardą ir šaukite į gerai įkaitintą orkaitę.

6. Pyragą kepkite apie 45–60 min.

Ingredientai
Kiaušiniai: 5.00 vnt.
Morkos: 3.00 vnt. (didesnės)
Margarinas: 200.00 g (arba sviesto)
Cukrus: 1.50 st.
Grietinė: 0.75 st. (arba vidutinio dydžio indelis)
Kefyras: 1.00 st.
Kepimo milteliai: 0.50 arbat. š.
Miltai: 2.00 st. (arba tiek, kad tešla būtų grietinės tirštumo)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Morkų pyragas su varškės kremu
8 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 20 min.
3.4 / 15
Kaip gaminti

1. Į vieną indą sudėkite ir išmaišykite visus pyrago tešlai reikalingus sausus, o į kitą – skystus ingredientus.

2. Išmaišius viską atskirai, sumaišykite viską viename dubenyje, o tada krėskite į kepimo formą ir šaukite į iki 180°C laipsnių įkaitintą orkaitę.

3. Kepkite apie valandą. Patikrinti, ar pyragas iškepęs, galima mediniu pagaliuku – tešla turi būti drėgna, bet per daug nelipti.

4. Visus glaistui reikiamus produktus ištrinkite ir gautą masę užtepkite ant atvėsusio pyrago.

Ingredientai
Miltai: 280.00 g
Morkos: 2.00 st. (sutarkuotų per burokinę tarką)
Cukrus: 400.00 g
Alyvuogių aliejus: 250.00 ml
Varškė: 220.00 g (100 g pyrago tešlai ir 120 g varškės glaistui)
Kiaušiniai: 3.00 vnt.
Kepimo milteliai: 1.00 arbat. š.
Cinamonas: 2.00 arbat. š.
Graikiniai riešutai: 80.00 g
Ananasai: 150.00 g (konservuotų)
Sviestas: 2.00 valg. š. (minkšto; varškės glaistui)
Grietinė: 50.00 g (varškės glaistui)
Vanilinis cukrus: 1.00 arbat. š. (varškės glaistui)
Cukraus pudra: 150.00 g (varškės glaistui)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Prieskoniais pagardintas bananų-morkų pyragas
8 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 40 min.
4.4 / 7
Kaip gaminti

1. Orkaitę įkaitinkite iki 180 °C. Keturkampę kepimo formą (maždaug 23x20 cm dydžio ar panašią) išklokite kepimo popieriumi ir dar patepkite sviestu.

2. Dideliame dubenyje iki purumo išsukite sviestą ir cukrų, suberkite tarkuotas morkas, prieskonius, dėkite sutrintą bananą ir gerai iškaišykite. Tada pilkite miltus, kepimo miltelius ir kiaušinių trynius bei vėl gerai išmaišykite.

3. Atskirame dideliame dubenyje, kuriame negali būti nei lašelio vandens, nei kruopelės riebalų, iki purių putų išplakite kiaušinių baltymus. Sudėkite plakinį bei pyragui skirtus graikinius riešutus į anksčiau gautą masę ir atsargiai, tačiau gerai išmaišykite.

4. Pilkite gautą tešlą į paruoštą kepimo formą, išlyginkite paviršių ir kepkite 45–50 min., kol medinis pagaliukas, įsmeigtas į pyragą, ištraukus bus švarus ir sausas.

5. Leiskite skardoje atvėsti apie 10 min., tada atsargiai išverskite ant medinės lentelės ar specialių grotelių ir leiskite visiškai atvėsti.

6. Pyrago aptepimui skirtą kremą gaminkite štai taip: dubenyje plakikliu gerai išplakite maskarponės sūrį ir cukraus pudrą, kol masė bus puri ir lengva.

7. Šiuo plakiniu aptepkite pyrago viršų, naudodami specialią mentelę ar platų peilį, o tada apibarstykite graikiniais riešutais.

8. Pyragą laikykite šaldytuve, tačiau prieš patiekiant tegul jis pabūna kambario temperatūroje, kad nebūtų ledinis. Išlieka geras ir skanus 4 dienas, tačiau paprastai tiek „neišgyvena“.

Ingredientai
Sviestas: 200.00 g (kambario temperatūros; ir dar šiek tiek kepimo formos patepimui)
Rudasis cukrus: 180.00 g
Morkos: 200.00 g (sutarkuotų burokine tarka)
Bananai: 1.00 vnt. (gerai prinokęs, sutrintas šakute)
Kardamonas: 1.00 arbat. š.
Miltai: 200.00 g
Kepimo milteliai: 1.00 arbat. š.
Kiaušiniai: 4.00 vnt. (baltymai atskirti nuo trynių)
Graikiniai riešutai: 200.00 g (stambiai supjaustytų, perpus pyrago tešlai ir viršui)
Maskarponės sūris: 250.00 g
Cukraus pudra: 2.00 valg. š. (viršui)
Cinamonas: 1.00 arbat. š.
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Morkų pyragas su graikiniais riešutais
6 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.0 / 22
Kaip gaminti

1. Miltus persijokite ir sumaišykite su cinamonu, muskatu, trintais gvazdikėlius ir kepimo milteliais.

2. Kiaušinius išplakite, sumaišykite su aliejumi, cukrumi ir sirupu, tada viską pilkite į miltų mišinį, įmaišykite lydytą sviestą ir viską gerai išsukite.

3. Morkas nuskuskite, sutarkuokite, sumaišykite su džiovintais riešutais ir įmaišykite į tešlą. Nedidelę kepimo formą patepkite riebalais, supilkite tešlą. Kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 45 min.

4. Paruoškite užpilą: cukrų, sviestą, grietinėlę užvirinkite nedideliame puodelyje, pakaitinkite kelias minutes ir nukaiskite. Pyragą apliekite užpilu ir dar 5 minutėms pašaukite į orkaitę. Puoškite marcipaninėmis morkytėmis.

 

 

Ingredientai
Miltai: 100.00 g
Kiaušiniai: 2.00 vnt.
Morkos: 2.00 vnt.
Margarinas: 40.00 g ((arba sviestas))
Kepimo milteliai: 1.00 arbat. š.
Cukrus: 160.00 g (80 g - tešlai ir 80 g - viršui)
Sirupas: (svarainių) 50.00 ml
Graikiniai riešutai: 1.00 sauja (kapoti)
Gvazdikėliai: 2.00 vnt. (2 - 3)
Cinamonas: 1.00 žiupsnelis (pagal skonį)
Muskatas: 1.00 žiupsnelis (pagal skonį)
Sviestas: 30.00 g (viršui)
Grietinėlė: 125.00 ml (viršui)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Morkų pyragas
6 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 20 min.
3.0 / 8
Kaip gaminti

1. Sviestą gerai ištrinkite su cukrumi, sudėkite gerai suplaktus kiaušinius, morkas, citrinų žieveles, sezamų sėklas ir gerai išmaišykite.

2. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, suberkite į masę ir gerai išmaišykite.

3. Kepkite  180 °C temperatūros orkaitėje 45 minutes. Atvėsusį keksą apibarstykite keliais šaukšteliais sezamų sėklų.

Labai skanu su džiovintų obuolių arbata!

Receptą atsiuntė Edita Aleksandravičienė

Ingredientai
Morkos: 3.00 st. (tarkuotos)
Sviestas: 180.00 g
Cukrus: 1.00 st.
Miltai: 3.00 st.
Kiaušiniai: 2.00 vnt.
Citrinos: 2.00 vnt. (žievelės)
Kepimo milteliai: 3.00 arbat. š.
Sezamo sėklos: 4.00 valg. š.
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Morkų tortas su riešutais ir maskarponės kremu
12 asmenims
Pagaminsite per 2 val.
3.0 / 13
Kaip gaminti
  1. Kokoso drožles, sezamų sėklas ir žemės riešutus apkepinkite.
  2. Žemės ir graikinius riešutus šiek tiek pasmulkinkite.
  3. Miltus sumaišykite su kepimo milteliais, soda ir druska.
  4. Kitame inde morkas sumaišykite su riešutais, kokosais, sėklomis ir apelsino žievele.
  5. Trečiame inde cukrų plakite su aliejumi, po vieną įmuškite kiaušinius.
  6. Nuolat maišydami suberkite miltus, ir juos gerai išmaišykite, sudėkite morkas. Tešlą gerai išmaišykite.
  7. Tešlą supilkite į kepimo formą ir kepkite ~50~60 min (kol patikrinus mediniu iešmeliu jis liks sausas ir švarus) 170 laipsnių orkaitėje.
  8. Maskarponę sumaišykite su grietinėle ir milteliniu cukrumi. (Grietinėlės gali prireikti šiek tiek daugiau arba mažiau, tai priklauso nuo maskarponės ir norimos konsistencijos.)
  9. Biskvitų sulaistymui tiesiog sumaišykite visus ingredientus.
  10. Iškepusį ir atvėsusį biskvitą perpjaukite į dvi dalis (jei norite, galite pjauti ir į 3), sulaistykite sirupu ir pertepkite kremu.
  11. Puoškite pagal skonį ir pageidavimus. (recepto autorė puošė morkytėmis iš to paties kremo, tik jį nudažė reikiamomis spalvomis)
  12. Tortą geriausia per naktį palaikyti šaldytuve, tada jis bus dar skanesnis.
  13. Pagaminsite per 2 val., neskaičiuojant puošimo laiko.

Receptas iš tinklaraščio VIRTUVĖS UŽRAŠAI

Ingredientai
Miltai: 2.00 puodelis
Kepimo milteliai: 2.00 arbat. š.
Soda: 2.00 arbat. š.
Druska: 1.00 žiupsnelis
Morkos: 600.00 g
Cukrus: 1.00 puodelis
Aliejus: 1.00 st.
Kiaušiniai: 4.00 vnt.
Kokosų drožlės: 1.00 valg. š.
Saulėgrąžos: 2.00 valg. š. (sėklų)
Graikiniai riešutai: 1.00 sauja
Žemės riešutai: 1.00 sauja
Sezamo sėklos: 1.00 valg. š.
Apelsinai: 1.00 vnt. (1 arbat. š. - tarkuotos žievelės)
Maskarponės sūris: 500.00 g (kremui)
Grietinėlė: 200.00 g (35 proc. riebumo - kremui)
Miltelinis cukrus: 2.00 valg. š. (kremui)
Brendis: 1.00 valg. š. (biskvitams sulaistyti)
Amareto sirupas:(biskvitams sulaistyti) 1.00 valg. š.
Kokosų sirupas:(biskvitams sulaistyti) 1.00 arbat. š.
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Morkų pyragas su šokoladu
6 asmenims
Pagaminsite per 50 min.
3.0 / 4
Kaip gaminti

1. Morkas sutarkuokite, o kiaušinius išplakite su cukrumi, kol pastarasis ištirps. Plakinį sumaišykite su morkomis.

2. Į morkų mišinį įmaišykite apelsinų žieveles ir miltus.

3. Gautą masę sukrėskite į kepimo indą ir pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę 20–25 minutėms.

4. Kol pyragas kepa, išlydykite šokoladą ir jau iškepusį morkų pyragą aptepkite juo. Viršų papuoškite abrikosų uogiene.

Ingredientai
Morkos: 300.00 g
Šokoladas: 150.00 g
Miltai: 100.00 g
Kiaušiniai: 3.00 vnt.
Rudasis cukrus: 250.00 g
Apelsino žievelė: 1.00 arbat. š. (nutarkuotos)
Abrikosų uogienė: 1.00 valg. š.
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Morkų pyragas
6 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 40 min.
2.9 / 8
Kaip gaminti

1. Nulupkite ir smulkia trintuve sutarkuokite morkas. Pyragui reikės 4 stiklinių tarkuotų morkų.

2. Susmulkinkite graikinius riešutus.

3. Dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius, cinamoną, imbierą ir druską.

4. Kitame dubenyje aliejų išplakite su cukrumi. Įmaišykite dalį miltų, įmuškite du kiaušinius, išmaišykite iki vientisos masės, supilkite likusius miltus, įmuškite dar du kiaušinius, gerai išmaišykite. Sudėkite tarkuotas morkas ir smulkintus riešutus.

5. Kepimo skardą patepkite sviestu ir pabarstykite miltais, supilkite tešlą, kepkite pyragą 180–200°C temperatūros orkaitėje 1 val. 10 min. Prieš patiekdama atvėsinkite.

Ingredientai
Morkos: 8.00 vnt. (didelės)
Kiaušiniai: 4.00 vnt.
Aliejus: 100.00 ml
Cukrus: 1.00 st.
Miltai: 2.00 st.
Cinamonas: 1.00 arbat. š.
Imbieras: 1.00 arbat. š. (pusė šaukštelio malto)
Kepimo milteliai: 2.00 arbat. š.
Graikiniai riešutai: 125.00 g
Druska: 1.00 arbat. š. (žiupsnelis)
Sviestas: 20.00 g
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Morkų duonelės su figomis
5 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.5 / 11
Kaip gaminti

1. Gerai nuspauskite tarkuotas morkas. Jas dubenyje sumaišykite su išplaktais kiaušinių baltymais, ten pat suberkite cukrų, supilkite pieną ir viską gerai išmaišykite.

2. Kitame dubenyje sumaišykite miltus, kepimo miltelius, cinamoną, druską ir viską suberkite į morkų masę. Gerai išmaišykite.

3. Tešlą nestoru sluoksniu paskleiskite kepimo popieriumi išklotoje stačiakampėje skardoje ir kepkite iki 175 laipsnių įkaitintoje orkaitėje apie 40 min.

4. Atvėsintą duoną supjaustykite trikampėliais.

5. Figas susmulkinkite, sumaišykite su brendžiu, citrinos sultimis ir citrinų žievelėmis.

6. Ant kiekvieno duonos trikampėlio išdėliokite pjaustyto baltųjų pelėsių sūrio, ant viršaus dėkite figų ir papuoškite gražgarsčių lapeliais.

Ingredientai
Morkos: 1.00 st. (1-1,5 (tarkuotos))
Cukrus: 100.00 g
Pienas: 125.00 ml
Kiaušiniai: 2.00 vnt. (baltymai)
Alyvuogių aliejus: 50.00 ml
Miltai: 475.00 g (350 g kvietinių ir 125 g viso grūdo)
Kepimo milteliai: 1.00 arbat. š.
Druska: 1.00 žiupsnelis
Cinamonas: 1.00 žiupsnelis
Sūris: 200.00 g (baltųjų pelėsių)
Figos: 10.00 vnt.
Brendis: 50.00 ml
Sultys: 1.00 valg. š. (šlakelis citrinų)
Citrinos: 1.00 vnt. (1 arbat. š. tarkuotos žievelės)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Morkų keksiukai be gliuteno ir pieno produktų
2 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.3 / 3
Kaip gaminti

1. Įkaitinkite orkaitę iki 160°C (su vėjeliu) ar 180°C (be vėjelio). Į keksiukų formos duobutes įdėkite specialius popierinius krepšelius.

2. Dideliame dubenyje plakite kiaušinius su cukrumi, kol susimaišys, supilkite aliejų, cinamoną, muskatą ir vėl paplakite. Supilkite su citrinos sultimis sumaišytą sodą ir gerai išmaišykite.

3. Supilkite miltus, išmaišykite, tada galiausiai suberkite morkas ir smulkintus riešutus, išmaišykite, kad pasiskirstytų.

4. Krėskite gautą masę į paruoštas formeles, palikdami erdvės, kad jie galėtų iškilti. Kepkite apie 25 min., kol įsmeigtas medinis pagaliukas ištraukus bus aplipęs ne tešla, o tik keliais drėgnais trupinėliais.

 

5. Leiskite atvėsti ir apliekite glajumi, kurį pagaminsite sumaišę citrinos sultis su cukraus pudra (kuo daugiau bus cukraus pudros, tuo tirštesnis išeis glajus), apibarstykite aguonomis.

Pastaba: prieš apliejant glajumi, keksiukus jūs galite subadyti, tuomet glajus labiau įsigers į jų vidų.

Ingredientai
Miltai: 0.65 puodelis (begliutenių miltų mišinio (po lygiai kokosų, baltųjų ryžių ir kukurūzų miltų))
Kiaušiniai: 2.00 vnt. (vidutiniai)
Rudasis cukrus: 0.25 puodelis (nerafinuoto)
Aliejus: 0.25 puodelis (neutralaus skonio)
Graikiniai riešutai: 0.30 puodelis
Cinamonas: 1.00 arbat. š.
Soda: 1.00 arbat. š.
Citrinos: 0.50 vnt. (išspaustos sultys)
Muskatas: 1.00 žiupsnelis
Morkos: 1.00 puodelis (tarkuotų)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Morkų keksiukai su pistacijomis
4 asmenims
Pagaminsite per 30 min.
3.7 / 11
Kaip gaminti

1. Orkaitę įkaitinkite iki 220 laipsnių.

2. Maišytuve suplakite kiaušinius su cukrumi ir aliejumi, kol masė taps balsva. Tuomet suberkite miltus, kepimo miltelius ir druską. Išmaišykite ir sudėkite morkas bei pistacijas.

3. Viską gerai išmaišykite ir dėkite į keksiukų kepimo formeles.

4. Morkų keksiukus kepkite apie 20 minučių.

Ingredientai
Morkos: 150.00 g (tarkuotų)
Pistacijos: 100.00 g (nesūdytų gliaudytų)
Rudasis cukrus: 100.00 g
Aliejus: 120.00 ml
Miltai: 200.00 g
Kepimo milteliai: 1.00 arbat. š.
Kiaušiniai: 2.00 vnt.
Druska: 1.00 žiupsnelis
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Morkų keksiukai
8 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
3.1 / 31
Kaip gaminti

1. Į gilų dubenį suberkite miltus, cukrų, cinamoną ir kepimo miltelius, gerai išmaišykite.

2. Kitame dubenyje elektriniu plakikliu iki vientisos masės suplakite kiaušinius, plona srovele įmaišykite tirpintą sviestą. Plaktus kiaušinius sumaišykite su miltais, sudėkite tarkuotas morkas, suberkite smulkintus riešutus, išmaišykite.

3. Sukrėskite masę į popierines keksiukų formeles, išdėliokite ant skardos ir pašaukite į 180°C temperatūros orkaitę. Kepkite maždaug 20 min., mediniu pagaliuku patikrinkite, ar jau iškepė, palikite atvėsti.

4. Paruoškite kremą. Gerai išsukite maskarponės sūrį, miltinį cukrų, vanilinį cukrų ir gabalėliais pjaustytą sviestą. Sukrėskite masę į konditerinį švirkštą ir užpurkškite ant atvėsusių keksiukų. 

Kulinaro patarimas. Keksiukams papuošti pasigaminkite marcipaninių morkų. Gerai išminkykite 200 g paruoštos marcipanų masės (kad masė neliptų prie rankų, mūvėkite vienkartines pirštines), šiek tiek masės atidėkite į šalį, į likusią įmaišykite oranžinių maistinių dažų. Minkykite, kol masė tolygiai nusidažys, padalykite vienodo dydžio gabalėliais ir suformuokite morkytes. Likusią marcipanų masę nudažykite žaliai, suformuokite lapelius. Papuoškite morkomis keksiukus.

Ingredientai
Morkos: 4.00 st. (smulkiai tarkuotų; tešlai)
Miltai: 2.00 st. (tešlai)
Cukrus: 300.00 g (tešlai)
Cinamonas: 2.00 arbat. š. (tešlai)
Kepimo milteliai: 2.00 arbat. š. (tešlai)
Kiaušiniai: 4.00 vnt. (tešlai)
Sviestas: 150.00 g (tešlai ir 100 g kambario temperatūros kremui)
Graikiniai riešutai: 70.00 g (saujelė smulkiai kapotų; tešlai)
Maskarponės sūris: 300.00 g (kremui)
Miltelinis cukrus: 3.00 valg. š. (kremui)
Vanilės ekstraktas (kremui) 1.00 arbat. š.
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Avižinių dribsnių ir morkų sausainiai
4 asmenims
Pagaminsite per 40 min.
2.9 / 10
Kaip gaminti

Užuot naudoję cukrų, saldinkite sausainius natūraliais saldikliais (agavos arba klevų sirupu, medumi), o norėdami maistingesnio užkandžio, į masę galite įmaišyti sezamų, saulėgrąžų arba moliūgų sėklų.

Atminkite, kad iškepę sausainiai vėsdami sukietės, taps maloniai traškūs, todėl bus patogūs įsidėti į darbą ar mokyklą.

1. Orkaitę įkaitinkite iki 170 laipsnių. Kepimo skardą išklokite pergamentiniu popieriumi.

2. Viename dubenyje sumaišykite sausus ingredientus: avižinius dribsnius, miltus, kepimo miltelius, cinamoną. Kitame nedideliame dubenėlyje išplakite kiaušinį, supilkite vanilės ekstraktą, kokosų aliejų (arba sviestą), klevų sirupą arba medų (medų pakaitinkite, kad taptų skystas).

3. Sausus ingredientus sumaišykite su kiaušinio, sirupo ir kokosų aliejaus mase, o pabaigoje įmaišykite sutarkuotas morkas.

4. Šaukštu arba rankomis formuokite graikiško riešuto dydžio tešlos rutuliukus, dėkite į skardą ir švelniai suplokite.

5. Kepkite apie 15–20 minučių, arba kol paruduos. Palikite atvėsti, kad sukietėtų.

Ingredientai
Avižiniai dribsniai: 100.00 g (greitai paruošiamų)
Miltai: 100.00 g (kvietinių, arba viso grūdo, arba be glitimo, pvz., avižų)
Kepimo milteliai: 1.00 arbat. š.
Cinamonas: 1.00 arbat. š.
Kiaušiniai: 1.00 vnt.
Kokosų aliejus: 3.00 valg. š. (arba sviesto, ištirpinto ir atvėsinto)
Vanilės ekstraktas: 1.00 arbat. š.
Klevų sirupas: 100.00 ml (arba medaus)
Morkos: 100.00 g (smulkiai sutarkuotos)
Peržiūrėti detalesnę informaciją

DAR DAUGIAU ĮVAIRIŲ RECEPTŲ RASITE ČIA

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Naujienos

Gyvenimas

Menininkei A.Kišonaitei prireikė metų susidraugauti su klastinga liga: simptomai nejuntami

Aktualu

Dėl lėktuvo gedimo D.Grybauskaitė neišskrido į Latvijos Nepriklausomybės 100-mečio iškilmes

Verslas

Geresnis susisiekimas su Ispanija lietuvius gundo ten pirkti būstą

Gyvenimas

Kelionės po pasaulį Vilhelmui sudėliojo planus: sukūrė unikalų verslą – stebisi net Anglijos NT profesionalai

Sportas

S.Maslobojevas po kovos buvo atviras: „Kai tenka kovoti Lietuvoje, negaliu užmigti“

Gyvenimas

Vyrams brazilišką depiliaciją atliekanti meistrė: apie iškrypėlius, sugriautus mitus ir erekciją

15min iš Ploješčio Sportas

Rumunijos žiniasklaida įvertino pergalę prieš Lietuvą: „Neturėjote jokių šansų“

Atsarginiai: skandalas čempionų namuose, M.Jordano stilius ir tvanas Klivlende

Interviu 24sek

Andrejus Kirilenka: „Atleiskite, geriausias rungtynes sužaisdavau prieš Lietuvą“

Pasaulis kišenėje

Savaitgalio kelionė aplink Gardos ežerą – vaizdai atima žadą net ir blogu oru

Vardai

Peliukas Mikis švenčia 90 metų jubiliejų: kaip vietoj triušio Osvaldo „gimė“ ši animacijos legenda?

Aktualu

Kandidatai be grimo: P.Auštrevičius – apie tris pirties taisykles ir dainą „Už Petrą“

Aktualu

Šalčininkuose nuteisti policininko tėvų turtą deginę ir aliejų į šulinį pylę vyrai

Neišsiųsti CV Kultūra

Germanas Skoris: apie trūkstamą Meistrą ir Margaritą, (trūkstamą) Vilniaus senamiestį ir lietuviško garso gimimą

Gyvenimas

Misija (ne)įmanoma: kaip surasti antrąją pusę brandžiame amžiuje

Vardai

Goda Alijeva pirmajame interviu po skyrybų: „Stengiausi išgelbėti šeimą, bet nepavyko“

Gazas

Renkame „Tautos automobilį 2019“: „Mercedes-Benz A“, jau nebijantis briedžio testo

Multimedija

Didžiausia pasaulyje atostogų būsto nuomos paieškos sistema

24sek

Stephenas Curry pirmą kartą prakalbo apie vidines „Warriors“ problemas

Vardai

Popscenos princesė Monique Vilniuje pristatė po ilgų kūrybinių išgyvenimų gimusį albumą

Naujienos

Siekdami „atverti daugiau Seimo“ konkuravo trys politikai.
Aktualu

Pasakyta/Padaryta. Kuo virto pažadas tiesiogiai transliuoti Seimo komitetų posėdžius?

Verslas

2018-ieji statybose – didesnės pajamos ir atlyginimų šuoliai

Aktualu

Mirė Rokiškio rajone grybais apsinuodijęs senolis

15min iš Juodkalnijos Sportas

Į liūdną realybę Podgoricoje atsigręžęs E.Jankauskas: „Per daug kas nepavyko“

Aktualu

R.Karbauskis: nė vienas Seimo narys iš frakcijos nebuvo šalintas dėl nuomonių skirtumo

Pasaulis kišenėje

Per Baltarusiją baidare: į Aurimą milicininkai nukreipė ginklą ir paguldė ant žemės

Gyvenimas

Rotavirusą perneša neplautos rankos: kaip apsisaugoti?

24sek

219 cm ūgio Lietuvos talentas pakėlė sparnus į „Baskonia“ ekipą

Aktualu

Dėl JAV gresiančio uragano Florence nurodyta evakuotis milijonui žmonių

Aktualu

Orai.lt: permainos jau čia pat – ciklonas atneš lietų ir rudenišką vėją

Vardai

Žilvinas Grigaitis atšventė 48-ąjį gimtadienį: „Norėjau svečiams parodyti tai, ko jie nebuvo matę“

Aktualu

Rusija pradėjo didžiausias per savo istoriją karines pratybas „Vostok 2018“

Sportas

UEFA Tautų lyga: Lietuvos rinktinė per dvi minutes nuskendo Podgoricoje

Aktualu

Kieno balsus susirinks V.Ušackas: S.Skvernelio ar G.Nausėdos

Verslas

Bankai ketina pristatyti bendrą momentinių mokėjimų sistemą

15min iš Podgoricos Sportas

E.Šetkus apie pralaimėjimo priežastis: „Galbūt koją pakišo ir liaupsinimas“

Aktualu

Prie „Audi 80“ vairo neblaivus sėdęs vairuotojas „pragėrė“ mamos automobilį

Aktualu

V.Grigaravičius užleis kėdę: į Alytaus miesto merus jau taikosi trys kandidatai

Aktualu

Armėnija ir Rusija – lygiavertės partnerės? N.Pašinianas mano, kad tai – įmanoma

Verslas

Būsimiems pensininkams artėja apsisprendimo metas

Vardai

Ypatingos

07:40
07:22

Gera keliauti kartu

Ko reikia šiuolaikiniam pirkėjui?

Sveikata

Būk nesustabdoma

Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką