-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Laidoje „Tarasovai virtuvėje“ – mėsos pyragas už 13 eurų ir iššūkiai gaminti nemokančiam Viliui: žiūrėkite

15min portale startavo nauja Violetos ir Viliaus Tarasovų laida „Tarasovai virtuvėje“, kurią galėsite žiūrėti kiekvieną šeštadienį, 9.30 val. ryte. Jos metu sutuoktiniai atskleis pačių pamėgtus receptus ir parodys, kaip galima restoraninius patiekalus pagaminti namie. Šį kartą jie kepa ypatingą Violetos mėsos pyragą, kurio pagaminimui pakaks vos 13 eurų.

Laidoje „Tarasovai virtuvėje“ pora nesiims sudėtingų patiekalų, reikalaujančių daug laiko ir pastangų – jie nori žmonėms parodyti tokių receptų, kuriuos galima patiems nesunkiai pasidaryti namie.

„Nesu kulinarė, esu paprasta namų šeimininkė, kuri kai kuriuos restoraninius patiekalus mėgsta pasigaminti namie. Todėl parodysiu būdą, kaip galima tą padaryti“, – teigia Violeta.

Tarasovai laidoje debiutavo su ypatingu Violetos mėsos pyragu, kurio pagaminimas užtruks kiek ilgiau nei valandą, o produktai atsieis vos 13 eurų.

„Parodysime vieną iš paprastų patiekalų, kur yra labai daug vietos improvizacijai. Jis tinka netgi Velykoms, jeigu nenorite kepti zuikio“, – tikina V.Tarasovienė, pridurdama, kad pati pyragą gamina, kai į namus ateina svečiai.

Kulinarinio šou metu porai teko dorotis su pirmos laidos jauduliu, o Violeta turėjo ir kitą rūpestį – mokyti Vilių maisto gamybos, kuri jam yra visiškai svetima. Todėl pyrago kepimo metu V.Tarasovienė vis turėjo paaiškinti, kaip supjaustyti produktus ir ką daryti toliau.

„Ką aš čia veikiu? Bus patyčių iš manęs laida“, – juokėsi Vilius.

Besisukant virtuvėje, jam iššūkių kėlė ir šoninės pjaustymas – Vilius pripažįsta daug mieliau parduotuvėje perkantis jau supjaustytus produktus tam, kad nereikėtų vargintis to daryti pačiam.

„Aš net alyvuogių nemoku supjaustyti, mano pirštai per dideli“, – su šypsena skundėsi V.Tarasovas.

Kviečiame žiūrėti naująją Tarasovų laidą, kurioje išvysite, kaip pasigaminti mėsos pyragą, kuriuo pilvus prisikimšti galės visa šeima:

VIDEO: „Tarasovai virtuvėje“: Violetos firminis mėsos pyragas visai šeimai, kuriam pagaminti išleisite 13 eurų

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius