Dabar populiaru
15min be reklamos

Receptai pagal ingredientą „Klevų sirupas“ 4 puslapis

Morkų salotos su obuoliais ir imbieru

Morkų salotos su obuoliais ir imbieru 2 asm.

Plonais šiaudeliais susmulkinkite (arba sutrinkite stambia trintuve) morkas ir obuolį. Nuvalykite imbiero šaknį ir sutrinkite stambia trintuve. Supjaustykite svogūnus. Dėkite viską į dubenį ir pridėkite riešutų. Užpilui sumaišykie actą, klevų sirupą,...
Kuskuso salotos su mocarela, tunu ir apelsinais

Kuskuso salotos su mocarela, tunu ir apelsinais 4 asm.

Į pasirinktą indą suberkite kuskusą ir sumaišykite su salotų lapais. Apelsiną nulupkite, supjaustykite skiltelėmis ir kartu su pusžiedžiais pjaustytu svogūnu išdėliokite tarp salotų lapų. Ant viršaus gabalėliais sudėkite konservuotą tuną ir mocarelą....
Indiškas limonadas

Indiškas limonadas 4 asm.

Sumaišykite visus ingredientus dideliame ąsotyje, atvėsinkite. Pagal skonį pridėkite ledukų. Galite įmaišyti ir žiupsnelį cinamono.
Juodos duonos kamuoliukai

Juodos duonos kamuoliukai 6 asm.

Pirmiausia gaminsime karamelizuotus riešutus. Į  puodą supilkite cukrų, vandenį, užvirkite ir virinkite kol ištirps cukrus. Į gautą sirupą dėkite riešutus ir virkite maišydami tol kol išgaruos vanduo ir visi riešutai bus cukruje. Nuimkite puodą...
Blyneliai su pieninio šokolado lašeliais

Blyneliai su pieninio šokolado lašeliais 4 asm.

Blyneliai Dubenyje sumaišykite miltus, cukrų, kepimo miltelius ir druską. Kitame dubenyje elektriniu plaktuvu iki vientisos masės suplakite pieną, tirpintą ir atvėsintą sviestą, kiaušinius ir vanilės ekstraktą. Suberkite į plakinį miltų mišinį...
Orkaitėje keptas blynas su obuoliais

Orkaitėje keptas blynas su obuoliais 4 asm.

Orkaitėje keptas blynas Orkaitę įkaitinkite iki 180 °C temperatūros. Obuolį nulupkite, išimkite sėklalizdžius ir supjaustykite nestorais griežinėliais. Dubenyje sumaišykite valgomąjį šaukštą cukraus, maltą cinamoną, imbierą, muskatą ir citrinų...
Lašišų karpačas

Lašišų karpačas 3 asm.

Lašišų filė nuplaukite, nusausinkite, suvyniokite į maistinę plėvelę ir pusvalandžiui padėkite į šaldiklį. Užšaldytą lašišą supjaustykite plonyčiais griežinėliais ir po vieną paskleiskite pailgoje lėkštėje. Paruoškite marinatą: imbierų šaknį...
Cinamoninis sviestas su vanile

Cinamoninis sviestas su vanile 4 asm.

Sudėkite visus produktus į maisto smulkintuvą. Įjunkite ir viską smulkinkite, kol produktai susimaišys. Supakuokite. Sudėkite sviestą į stiklinį indelį, uždenkite dangteliu. Suformuokite ritinėlį ir suvyniokite į kepimo popierių. Kraštus užsukite...
Spanguolių sviestas

Spanguolių sviestas 3 asm.

Sudėkite visus produktus į maisto smulkintuvą. Įjunkite ir viską smulkinkite, kol produktai susimaišys. Supakuokite. Sudėkite sviestą į stiklinį indelį, uždenkite dangteliu. Suformuokite ritinėlį ir suvyniokite į kepimo popierių. Kraštus užsukite...
Kalėdinis džiovintų vaisių pyragas

Kalėdinis džiovintų vaisių pyragas 6 asm.

Džiovintus vaisius sukarpykite žirklėmis, kad būtų apie 1 cm. dydžio.    Sviestą išsukite su cukrumi iki purumo, sudėkite kiaušinius ir gerai viską išplakite. Supilkite visus skystus produktus ir vėl išplakite. Galiausiai suberkite miltus sumaiš...
Prancūziški skrebučiai su moliūgais ir riešutais

Prancūziški skrebučiai su moliūgais ir riešutais 4 asm.

Dubenyje elektriniu plaktuvu išplakite kiaušinius, moliūgų tyrę, pieną, cinamoną, muskatą, vanilinį cukrų ir rudąjį cukrų iki vientisos masės. Batono riekeles įmerkite į šį plakinį ir palaikykite porą minučių, kol keptuvėje ištirpinsite gabalėlį...
Prancūziški skrebučiai su kokosais

Prancūziški skrebučiai su kokosais 4 asm.

Įkaitinkite orkaitę iki 180 °C temperatūros. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir ant jo paskleiskite kokoso drožles. Kepkite orkaitėje apie 6-10 minučių, kartais šiek tiek pamaišydami, kol kokosai ims ruduoti. Išimkite iš orkaitės ir atidė...
Prancūziški skrebučiai su obuoliais ir žemės riešutų sviestu

Prancūziški skrebučiai su obuoliais ir žemės riešutų sviestu 2 asm.

Nuo obuolio nulupkite žievelę, išimkite sėklalizdžius ir supjaustykite plonomis riekelėmis. Visas batono riekeles aptepkite žemės riešutų sviestu. Ant vienos riekelės sudėkite obuolio griežinėlius ir suvožkite riekeles taip, kad suvožtinio viduje...
Salotos su moliūgais ir sūriais

Salotos su moliūgais ir sūriais 3 asm.

Moliūgą nulupkite, išimkite sėklas, supjaustykite vidutinio dydžio gabalėliais ir sudėkite į saikingai riebalais pateptą kepimo formą. Česnakus nulupkite, sukapokite, sumaišykite su raudonėliais ir aitriąja paprika, užberkite ant moliūgų. Ant virš...
Vaisių pica

Vaisių pica 5 asm.

PARUOŠKITE TEŠLĄ Įkaitinkite orkaitę iki 180 ºC temperatūros. Dideliame dubenyje išplakite kambario temperatūros sviestą, cukrų, citrinos žievelę ir vanilinį cukrų iki kreminės masės. Įmuškite kiaušinį ir dar kartą išplakite. Įmaišykite pieną....
Braškių salotos su vytintu kumpiu

Braškių salotos su vytintu kumpiu 4 asm.

Braškes nuplaukite, nusausinkite, nuskabykite ir perpjaukite per pusę, didesnes – į keturias dalis. Gražgarstes nuplaukite, labai gerai nusausinkite ir išdėliokite lėkštėse. Avokadus nulupkite, perpjaukite per pusę, pašalinkite kauliuką, apš...
Traški granola

Traški granola 6 asm.

1. Dideliame dubenyje sumaišykite dribsnius ir riešutus. 2. Aliejų, klevų sirupą, medų ir cukrų truputį pašildykite, kad medus ištirptų ir susimaišytų su aliejumi. Nebijokite įdėti druskos, ji paįvairina granolos skonį. 3. Sumaišykite skystus...
Braškės su kremu

Braškės su kremu 4 asm.

1. Apelsiną gerai nušveiskite šepetėliu po tekančiu vandeniu, perliekite verdančiu ir smulkia trintuve nutarkuokite žievelę. 2. Migdolus nuplikykite, nulupkite žieveles, riešutus paskrudinkite sausoje keptuvėje ir smulkiai sukapokite. 3....
Javainių ir uogų tortas

Javainių ir uogų tortas 4 asm.

1. Šokoladinį glajų paruoškite, kaip nurodyta ant pakuotės. Šiek tiek atvėsinkite ir gerai sumaišykite su pasmulkintais javainiais. 2. Dar šiltus javainius sudėkite į atsegamą kepimo formą, šaukštu lengvai paspauskite ir išlyginkite paviršių. Padė...
Salotos su vyšniomis

Salotos su vyšniomis 4 asm.

1. Gražgarstes nuplaukite ir nuvarvinkite. Nupjaukite raudonlapių salotų galus ir jas 10 minučių pamerkite į šaltą vandenį (bus mažiau karčios). 2. Vyšnias nuplaukite ir perpjaukite pusiau. Alyvuogių aliejų, portveiną, actą ir klevų sirupą išmaiš...
Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką