-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Receptai pagal ingredientą „Miltai“ 92 puslapis

Sveikuolių sausainiai

Sveikuolių sausainiai 4 asm.

1. Sviestą ištirpinkite ir išsukite su avižiniais dribsniais bei skystu medumi. 2. Kiaušinį iki vientisos masės išplakite su grietine. 3. Miltus persijokite per sietelį, įmaišykite į kiaušinių plakinį, tada sukrėskite sviesto ir dribsnių mišinį...
Pita

Pita 4 asm.

1. Visus pitai kepti skirtus produktus gerai išmaišykite ir išminkykite, iki tešla taps minkšta ir švelni tarsi šilkinė, ir porai valandų palikite, kad pakiltų. 2. Iš iškilusios tešlos iškočiokite maždaug 15–20 cm skersmens nestorus blynus ir...
Žymės: Duona, Pita
Baklažanų apkepas

Baklažanų apkepas 6 asm.

1. Baklažanus nuplaukite, supjaustykite pailgais griežinėliais, įtrinkite druska ir palikite pusvalandžiui pastovėti, kad dingtų kartumas. Tada popieriniu rankšluosčiu nusausinkite išsiskyrusį skystį, o baklažanus trumpai apkepkite aliejuje. 2....
Austriškas pyragas

Austriškas pyragas 6 asm.

1. Miltus, aliejų, druską elektriniu kombainu gerai išmaišykite su stikline šilto vandens. Tešlą padalykite į dvi dalis ir valandai padėkite į šaldytuvą. 2. Spanguoles ir razinas apie 10 min. pamirkykite karštame vandenyje, gerai nuspauskite. 3....
Makaronai su grybais

Makaronai su grybais 3 asm.

1. Grybus išvalykite, nuplaukite, didesnius perpjaukite. 2. Svogūną nulupkite, susmulkinkite. Kumpį supjaustykite kvadratėliais. 3. Svogūnus pakepinkite svieste, sumeskite kumpį, mairūnus, suberkite miltus ir kepinkite, iki viskas dailiai pagels....
Lietiniai su apelsinais

Lietiniai su apelsinais 4 asm.

1. Pirmiausia paruoškite padažą – pastovėjęs bent pusvalandį jis bus ir gardesnis, ir kvapesnis. 2. Padažui skirtus apelsinus ir citriną gerai nušveiskite šepetėliu po tekančiu vandeniu, nutarkuokite žieveles, iš apelsinų išspauskite sultis. 3....
Svogūnų sriuba

Svogūnų sriuba 4 asm.

1. Svogūnus nulupkite, susmulkinkite ir nuolat maišydama kepkite svieste apie 40 min. ant labai mažos ugnies, kol jie gražiai apskrus, bet jokiu būdu nesudegs. Gerai paruošti svogūnai turi būti rusvos spalvos, šiek tiek apskrudę ir labai malonaus...
Pikantiški sausainiai

Pikantiški sausainiai 5 asm.

1. Sviestą atšaldykite kameroje, sutarkuokite burokine tarka ir sumeskite į plakti skirtą indą. 2. Sūrį susmulkinkite šakute ir sumeskite į indą. 3. Suberkite miltus ir minkykite, kol išeis vientisa tešla. 4. Iš paruoštos tešlos suformuokite...
Grybai su šonine

Grybai su šonine 4 asm.

Svogūnus nulupkite, susmulkinkite. Džiovintus baravykus pamerkite nedideliame kiekyje šilto vandens, apie valandą pamirkykite ir susmulkinkite. Pievagrybius nuplaukite, supjaustykite griežinėliais. Šoninę supjaustykite juostelėmis. Šaukšte...
Lietinių kąsneliai su lašišomis

Lietinių kąsneliai su lašišomis 5 asm.

1. Pirmiausia paruoškite lietinių įdarą: visus lietiniams skirtus produktus elektriniu plakikliu išplakite plastikiniame dubenyje ir palikite 30 min. 2. Kol tešla brinks, paruoškite įdarą suktinukams: lašišų filė sukapokite, apšlakstykite citrinų...
Datulių pyragas

Datulių pyragas 8 asm.

1. Datules susmulkinkite, užpilkite apelsinų sultimis ir pakaitinkite su cinamonų lazdele, kad šiek tiek suminkštėtų. 2. Kambario temperatūros sviestą iki baltos purios masės išplakite su cukrumi, tada vis plakdama po vieną įmuškite kiaušinius ir...
Šokoladiniai keksiukai

Šokoladiniai keksiukai 8 asm.

1. Nuplautas ir nusausintas razinas užpilkite romu ir bent valandą pamirkykite, tada gerai nuvarvinkite. 2. Sumaišykite miltus, kakavą ir kepimo miltelius.  3. Kiaušinius išplakite iki putų. 4. Gabalėliais supjaustytą kambario temperatūros...
Pyragaičiai su juodaisiais serbentais

Pyragaičiai su juodaisiais serbentais 10 asm.

1. Kambario temperatūros sviestą gerai išsukite, po truputį berkite cukrų ir sukite, kol masė taps puri. 2. Kiaušinius išplakite iki putų atskirame dubenyje, pamažu įmaišykite sviesto ir cukraus mišinį, visus reikalingus pagardus ir kepimo...
Baltymų pyragas su avietėmis

Baltymų pyragas su avietėmis 6 asm.

1. Kiaušinius gerai nuplaukite po tekančiu vandeniu, trynius kruopščiai atskirkite nuo baltymų. 2. Sviestą su 140 g cukraus ištinkite iki purumo, įmaišykite kiaušinių trynius, miltus, kepimo miltelius, maltus riešutus, citrinų žieveles ir viską...
Krepšeliai su mėlynėmis

Krepšeliai su mėlynėmis 6 asm.

1. Pirmiausia paruoškite tešlą: kambario temperatūros sviestą supjaustykite gabalėliais, suberkite miltus, įberkite žiupsnelį druskos, įmuškite kiaušinio trynį, įpilkite kelis šaukštus šilto vandens ir išplakite elektriniu plakikliu. 2. Po truputį...
Pyragas su trešnėmis

Pyragas su trešnėmis 6 asm.

1. Trešnes nuplaukite, nusausinkite, išimkite kauliukus, užberkite 3 šaukštus cukraus ir palikite pastovėti. 2. Kambario temperatūros sviestą ir cukrų išsukite iki vientisos purios masės, tada vis maišydama po vieną įmuškite kiaušinius, supilkite...
Klasikinis biskvitas

Klasikinis biskvitas 6 asm.

1. Pirmiausia iki 200 laipsnių įkaitinkite orkaitę. 2. Kiaušinius labai gerai nušveiskite šepetėliu po tekančiu vandeniu, tada kruopščiai atskirkite baltymus nuo trynių. 3. Citrinų sultimis pagardintus baltymus šiek tiek paplakite, po truputį...
Varškės pica

Varškės pica 4 asm.

1. Varškę, kiaušinius, druską ir cukrų sumaišykite ir išsukite iki vientisos masės. 2. Sodą užgesinkite citrinų sultimis, sumaišykite su grietine ir sudėkite į varškės masę. Įmaišykite miltus, užminkykite tešlą ir iš jos iškočiokite 4 vidutinio...
Obuolių pyragas su baltymais

Obuolių pyragas su baltymais 6 asm.

1. Miltus sumaišykite su grūstais riešutais, minkštu sviestu ir cukrumi, tada įmaišykite plaktą kiaušinį. 2. Iš tešlos suformuokite rutulį, suvyniokite į maistinę plėvelę ir pusvalandį palaikykite šaldytuve. 3. Atšalusią tešlą iškočiokite, ja iš...
Trupiniuotis su mėlynėmis

Trupiniuotis su mėlynėmis 5 asm.

1. Kambario temperatūros sviestą gerai ištrinkite su cukrumi, suberkite miltus, migdolus, druską ir viską gerai išmaišykite – turite gauti trupinius. 2. Paruoštus trupinius valandai padėkite į šaldytuvą. 3. Obuolius nulupkite, susmulkinkite, sudė...
Užsisakykite 15min naujienlaiškius