Sumanaus taupymo planas
Daugiau straipsnių

Testas: ar atpažinsite makaronų rūšį? Manote, kad lengva? Pabandykite!

Šaltinis:
Reklama
Turinio kontrolė – užsakovo rankose, redakcija neprisidėjo prie turinio kūrimo

Makaronai – neatsiejama kiekvienos šeimos mitybos raciono dalis. Patiekalų su makaronais įvairovė tokia gausi, kad gyvenimo visiems jiems išbandyti nepakaktų, tačiau ragauti ir mėginti kuo daugiau – verta. Ypač dabar, kai makaronų formų, rūšių ir spalvų apstu, o sudėčių įvairovė – didžiulė.

Makaronai

O svarbiausia, kad norint išbandyti populiariausius – visai nereikia išlaidauti. Parduotuvių lentynose makaronų pasirinkimas ir jų kainų amplitudė didelė. Pavyzdžiui, prekybos tinklas „Iki“ siūlo nuo gurmaniškų iki privačiu prekės ženklu „Iki“ pažymėtų produktų, pasižyminčių itin patrauklia kaina bei didele makaronų pasiūla.

Daugelis sutiktų, kad didelę įtaką patiekalo skoniui daro ir pačių makaronų forma – ar gerai jas pažįstate? 15min ir „Iki“ jums parengė testą apie taip visų mėgstamus makaronus – išmėginkite save!

Teste rasite 10 klausimų, prie kiekvieno iš jų – keturis atsakymo variantus, o iš jų – tik vienas teisingas. Testą rasite žemiau. Norėdami pasitikrinti žinias, tiesiog spauskite „Pradėti testą“. Jei patiks – meskite iššūkį ir draugams, pasidalindami su jais nuoroda į testą. Sėkmės!