Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti
2022 11 14 /11:51

Sergejus Lavrovas paneigė, kad sunegalavo ir yra išvežtas į ligoninę

Indonezijos valdžios institucijos pirmadienį pranešė, kad sutriko į G20 grupės aukščiausiojo lygio susitikimą Balyje atvykusio Rusijos užsienio reikalų ministro Sergejaus Lavrovo sveikata, jis išvežtas į ligoninę. Tačiau pats S.Lavrovas tai paneigė.
Sergejus Lavrovas
Sergejus Lavrovas / „Reuters“/„Scanpix“ nuotr.

Trys Indonezijos vyriausybės ir medicinos pareigūnai agentūrai „The Associated Press“ sakė, kad Rusijos diplomatas gydomas kurortinėje saloje.

Visi jie atsisakė nurodyti savo tapatybes, nes nebuvo įgalioti viešai aptarinėti šio klausimo.

Du iš šių asmenų sakė, kad S.Lavrovas gydomas dėl širdies veiklos sutrikimo.

Su Rusijos ambasados pareigūnais AP iš karto nepavyko susisiekti.

Rusijos Užsienio reikalų ministerijos atstovė spaudai Marija Zacharova „Telegram“ pranešė, kad anksčiau išplatinta naujiena apie užsienio reikalų ministro Sergejaus Lavrovo hospitalizaciją yra melaginga.

„Mes su Sergejumi Viktorovičiumi skaitome informaciją Indonezijoje ir negalime patikėti savo akimis: pasirodo, jis paguldytas į ligoninę. Tai, žinoma, yra klastotės viršūnė“, – rašė M.Zacharova.

Savo „Telegram“ kanale ji taip pat pasidalijo vaizdo įrašu, kuriame nufilmuotas trumpas pokalbis su S.Lavrovu, sėdinčiu terasoje prie staliuko ir sklaidančiu dokumentus.

„Tai žaidimas, kuris politikoje nėra naujas“, – reagavo ministras į žinią, kad jis išvežtas į ligoninę, ir pridūrė, kad apie Rusijos prezidento Vladimiro Putino ligą Vakarų žiniasklaida taip pat jau seniai rašo.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius