-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Kiaulienos nugarinė su kauliuku, kepta orkaitėje

Siūlome išbandyti naują receptą!
Kepta nugarinė
Kepta nugarinė / „Kotanyi“ nuotr.

Reikės: 180–200 g kiaulienos nugarinės su kauliuku, druskos, pipirų, 20 g aliejaus, 15 g tarkuoto sūrio „Gojus“/„Džiugas“, 10 g sviesto,15 g džiūvėsėlių, 5 g (viena skiltelė) česnako, 2 g (vienas šaukštas) kapotų petražolių,100 g šaldytų brokolių, 10 g migdolų drožlių, 15 g sviesto.

Nuo kiaulienos nugarinės kauliuko nupjaustome mėsą bent 2 cm, kad atrodytų estetiškai. Mėsą pabarstome prieskoniais ir apkepiname keptuvėje po 2 min. iš abiejų pusių.

Pasigaminame masę, kurią dėsime ant kiaulienos: sumaišome džiūvėsėlius, tarkuotą sūrį, petražoles, smulkiai kapotą česnaką ir sviestą. Gautą masę dedame ant apkeptos kiaulienos ir paskirstome tolygiai. Pašauname į 180°C temperatūros orkaitę 4–5 min., kad apskrustų.

Keptuvėje svieste apkepame atšildytus brokolius su migdolų drožlėmis. Kepiname, kol migdolai įgaus aukso spalvą. Pabarstome druska, pipirais pagal skonį.

Į lėkštę dedame kiaulieną, šalia išdėliojame brokolius, ant jų užbarstome migdolų drožles.

Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius