Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Lietiniai

Visos temos
Lietiniai Lietiniai su vaniliniu padažu

Lietiniai – skystokos tešlos blynai, kepami per visą keptuvę. Iškeptus lietinius galima tuoj pat valgyti su mėgstamu padažu, uogiene ar šviežiomis uogomis arba įdaryti įvairiais įdarais.

Priklausomai nuo įdaro galima skanauti sūrius, pikantiškus ar saldžius lietinius. 

Iš lietinių galima suformuoti ir tortą – pikantišką arba saldų, tik lietinius reikia ne įdaryti, bet pertepti norimu įdaru ir sluoksniuoti vieną ant kito.

„Lidl superšeštadienio“ pasiūlymai: gardžiųjų lietinių su bananais receptas už mažą kainą
Reklama

„Lidl superšeštadienio“ pasiūlymai: gardžiųjų lietinių su bananais receptas už mažą kainą

Lietiniai

Smagurių džiaugsmui: tobuli lietiniai su užburiančiu įdaru

Orkaitėje apkepti lietiniai

Beveik kaip lazanija: sotūs lietiniai su mėsa tobulam savaitgaliui

Gintarė Laucė kviečia mėgautis spalvingais patiekalais

Mažuosius sužavės spalvoti lietiniai, suaugusius – sveikas užkandis

Lietiniai su vyšniomis

Pasakiškai skanu: lietiniai su vyšniomis gardinta varške

Lietiniai su šviežiais kopūstais

Išbandykit lietinius su šviežių kopūstų įdaru

Mamos dienos pusryčiai

Pusryčiai mamai: 3 patiekalai, kuriuos padedant tėčiui pagamins net vaikai

Veganiški patiekalai

Nori – gali atrasti: tobuli apelsininiai lietiniai ir veganiškas „skruzdėlynas“

Lietiniai su mėsa

Nesaldžių lietinių receptų rinkinys: įdarykite sūriu, vištiena, daržovėmis

Užsisakykite 15min naujienlaiškius