-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Dainininkė Ingrida Kazlauskaitė atvėrė širdį: „Kaip galiu planuoti vestuves, jei jis nenori vaikų“

Dainininkė ir įvairių televizijos projektų dalyvė Ingrida Kazlauskaitė pirmą kartą kameroms atvėrė ir savo namų duris, ir asmeniškiausias gyvenimo detales. Mylimojo išdavystę patyrusi 37-erių moteris jau šį sekmadienį 20.00 val. portalo 15min pokalbių laidoje „Edvardas Žičkus. Be ribų“ apie save atskleis dar niekam negirdėtus faktus.

„O siaube, kiek prisiatviravau“, – dar neišsijungus filmavimo kameroms savo atvirumo išsigando žinoma atlikėja. Nors Ingrida visada noriai bendrauja su žurnalistais, dalyvauja TV laidose bei projektuose, tačiau savo asmeninį gyvenimą visada saugojo po devyniais užraktais.

„Pastaraisiais metais dalyvaudavau visur, kur tik kvietė, net ir ten, kur visai nesiveržė širdis. Tai dariau tam, kad sutaupyčiau pirmiesiems savo namams“, – prisipažins I.Kazlauskaitė, gyvenanti džiugiomis įkurtuvių jaukiame bute nuotaikomis.

Manto Grimo nuotr./Ingrida Kazlauskaitė
Manto Grimo nuotr./Ingrida Kazlauskaitė

Jos ilgai įsirenginėto būsto dar nėra matę daugelis draugų, todėl sekmadienio vakarą ir jie turės galimybę pasisvečiuoti garsiųjų Karmėlavos atlikėjų Kazlauskų dukros namuose.

Pusšimčio kvadratinių metrų būstas stovi toliau nuo miesto šurmulio, gamtos apsuptyje, visai greta Nemuno. „Per metus tapau ir statybininke, ir architekte, baldų restauruotoja, buvau patekusi į nesąžiningų žmonių pinkles, liejau ašaras ir aukojau paskutinius nervus“, – ilgai užtrukusį nelengvą svajonių būsto įrengimą dabar jau su šypsena prisimena Ingrida.

Kur kas mažiau maloni tema jai – dabartinė situacija, kurioje atsidūrė dėl karantino. Darbe užsikrėtusi ir sunkiai koronavirusu persirgusi dainininkė, įveikusi klastingąjį virusą bando gyventi ne tik su jo paliktais pėdsakais, bet ir... su bedarbės statuso. Po ligos sugrįžusi į darbovietę ji netikėtai sužinojo, kad yra atleidžiama.

Manto Grimo nuotr./Ingrida Kazlauskaitė
Manto Grimo nuotr./Ingrida Kazlauskaitė

Dar sunkiau prieš kameras jai buvo atverti širdį apie mylimąjį, planus ištekėti ir susilaukti vaikų. „Kaip galiu planuoti vestuves, jei jis nenori vaikų, jei patyriau išdavystę“, – atsiduso I.Kazlauskaitė, pirmą kartą pasiryžusi nelengvai išpažinčiai.

Atviras Ingridos interviu – jau šį sekmadienį 20.00 val. portalo 15min pokalbių laidoje „Edvardas Žičkus. Be ribų“!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius