Eveliną Young Los Andžele pirmąkart aplankė mama Jurga Anusauskienė: „Tai pačios tikriausios Kalėdos“

Šių švenčių Evelina Anusauskaitė-Young laukė ypatingai. Pas už Atlanto gyvenančią dainininkę atvyko seniai matyta mama Jurga Anusauskienė su broliu Haroldu. Nekantriai belaukdama šeimos, Evelina su vyru Adamu dar prieš mėnesį suplanavo visą programą, ką kartu nuveiks, bet visgi svarbiausia jiems buvo pagaliau jausti vienas kitą šalia ir sėsti prie gausaus švenčių stalo drauge.
Evelina Young ir Jurga Anusauskienė
Evelina Young ir Jurga Anusauskienė / Asmeninė nuotr.

Likus kelioms dienoms iki švenčių, į Los Andželą pas Eveliną atvykusi šeima tiesiog negali atsidžiaugti buvimu kartu.

„Iš tikrųjų buvo labai keistas jausmas pamatyti mamą su broliu išeinančius pro oro uosto vartus, bet ašarų nebuvo, nes abi su mama nesame prie dažnai verkiančiųjų tipo. Brolis taip apsikabino, kad išnarino man kaklą, o mes savo ilgesį ir džiaugsmą su mama išreiškėme tris paras beveik be sustojimo tauškėdamos apie viską“, – 15min juokdamasi pasakojo Evelina Young.

Asmeninė nuotr./Evelina Young ir Adamas Youngas
Asmeninė nuotr./Evelina Young ir Adamas Youngas

Nors ir šeimos ji jau buvo ilgą laiką nemačiusi, atlikėja tikina, kad ryšys per visą laiką nebuvo nė kiek sumažėjęs.

„Man persikrausčius gyventi į Los Andželą su mama nei kiek neatitolome, nes bent kelis kartus per savaitę šnekame per „Skype“. Ir nors taip neįmanoma gyvai pasibūti, vis tik mūsų ryšys nepriklauso nuo galimybės būti šalia. Tiesiog bendraujant ir dalinantis savo kasdienybe ryšys niekada nenutrūksta ir su metais darosi tik artimesnis. Juk yra tiek žmonių, kurie gyvena šalia visą laiką, ir yra visiškai neartimi“, – kalbėjo ji.

Asmeninio albumo nuotr./Evelina Young ir Jurga Anusauskienė
Asmeninio albumo nuotr./Evelina Young ir Jurga Anusauskienė

Tad kad kiekviena akimirka būtų praleista kuo smagiau, Evelina su vyru Adamu dar prieš mėnesį sugalvojo visą programą, ką veiks čia kelias savaites viešinti šeima. Beje, kartu prisijungė ir mylimojo mama, kuri tik nesenai taip pat apsigyveno šiame mieste.

„Mano mama Los Andžele lankosi pirmą kartą, o brolis Haroldas jau yra buvęs prieš trejus metus, kai jam buvo vienuolika metų. Lietuvoje nebuvau jau beveik dvejus metus, tad kai brolį pamačiau laukiamojoje salėje net sušukau: „Kas tu ir ką padarei Hariui?“. Nes išlipo toks beveik dviejų metrų ūgio dėdė žemu balsu, – juokėsi Evelina – Mano šeima svečiuosis tris savaites ir per tą laiką žadame aplankyti visus žymiuosius Los Andželo objektus, Las Vegasą, San Diego zoologijos sodą, taip pat tiesiog jaukiai pasibūti namie prie židinio.“

Asmeninė nuotr./Evelina Young
Asmeninė nuotr./Evelina Young

O ir poros mamos jau spėjo tapti puikiomis draugėmis. „Mūsų mamos fantastiškai sutaria. Taip pat ir Adamas labai myli mano šeimą, kaip ir jie Adamą. Gal net labiau už mane, – juokavo ji. – Aš dažniausiai ruošiu kokius pusryčius ar vakarienę, o jie klega visi aplinkui tarpusavyje. Labai geras jausmas...“

Pasak Evelinos, vos atvykusi į Los Anželą mama ėmė svarstyti, ką šventėms ji galėtų visiems pagaminti, nes suktis virtuvėje itin mėgsta. Tačiau dukrai teko ją nuraminti ir priminti, kad amerikiečiai lietuviškų patiekalų nevalgo, šįkart ant jų stalo nebus nei mišrainių, nei silkių, nei visokių vyniotinių.

Asmeninė nuotr./Adamo Youngo mama, Jurga Anusauskienė, Evelinos brolis Haroldas
Asmeninė nuotr./Adamo Youngo mama, Jurga Anusauskienė, Evelinos brolis Haroldas

„Kūčias sutikome pas Adamo mamą. Ji kepė kalėdinį kumpį, o mes su mama ruošėme visokius užkandžius bei tradicinį sūrio pyragą. Kalėdų rytą sutikome pas mus su Adamu, ir išpakavus dovanas, aš gaminau vėlyvus amerikietiškus pusryčius, nes norėjau, kad mama patirtų tą „amerikietišką“ gyvenimo būdą. Naujuosius taip pat sutiksime kartu“, – pasakojo ji.

Atlikėja pripažįsta, visgi prie šventinio stalo kai kurių jai itin artimų žmonių trūko.„Nors labai ilgiuosi tėčio su močiutėmis ir draugų, vis tik tai buvo pačios tikriausios Kalėdos. Aišku iki visiškos tobulybės trūksta, tik kad iškristų truputėli sniego Kalėdų rytą“, – šypsojosi ji.

TAIP PAT SKAITYKITE: Evelinos Young namuose sužibo eglė: „Šventės bus ypatingos – į Los Anželą atvyksta mama ir brolis“

TAIP PAT SKAITYKITE: Katažinos ir Deivydo Zvonkų Kalėdos: gimus dvyniams, šventė su visais svečiais persikėlė į jų namus

TAIP PAT SKAITYKITE: M.Petruškevičius parodė Kalėdoms papuoštus namus: „Žaisliukai – tik stikliniai, jokios plastmasės“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Įsirenkite šildymą oras–vanduo ir gaukite kompensaciją net iki 70 proc.
Reklama
Kas svarbu įrengiant biurą: keturios interjero dizaino tendencijos
Reklama
Pavasario savaitgaliams ar atostogoms – laikas pajūryje: ne tik pailsėsite, bet ir sustiprinsite sveikatą
Reklama
Norintiems investuoti į NT projektų plėtrą – kaip išsirinkti projektą pagal paskirtį?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius