Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Po gandų apie vestuves Donatas Motiejūnas su mylimąja Paulina pirmą kartą pasirodė viešumoje

Kauno senamiestyje ketvirtadienio vakarą duris oficialiai atvėrė kūrybinė erdvė „Interjero akcentai“. Į salono atidarymą atvyko daugiau nei šimtas žmonių, tarp kurių buvo ir būrys visuomenei atpažįstamų asmenų – architektų, menininkų, verslininkų, sportininkų.
Gintarė Karaliūnaitė, Donatas Motiejūnas su mylimąja Paulina, Neringa Šiaudikytė
Gintarė Karaliūnaitė, Donatas Motiejūnas su mylimąja Paulina, Neringa Šiaudikytė / Audroni Vitkaus nuotr.

Su svarbiu įvykiu „Interjero akcentų“ įkūrėją Editą Stankevičiūtę Righetto sveikino režisierius Vytautas Balsys, architektė Audronė Kaušpėdienė, dainininkė Neringa Šiaudikytė, tituluota sportininkė Rūta Gajauskaitė-Krūmienė.

Renginyje taip pat pasirodė krepšininkas Donatas Motiejūnas su iš Lenkijos kilusia širdies drauge Paulina Popek. Tiesa, vos prieš kelias dienas socialiniuose tinkluose krepšininkas kaip reikiant nustebino gerbėjus – sveikindamas Pauliną mokslų baigimo proga ją pavadino „žmona“.

Visgi krepšininkas nuo komentarų susilaikė. Nuo žiniasklaidos D.Motiejūnas slėpė ir žinią apie praėjusiais metais gimusį sūnų. Jam krepšininkas ir mylimoji Paulina suteikė Adomo vardą.

Renginio nepraleido šiuo metu sunkias skyrybas su sutuoktiniu Marcu Andre Canueli išgyvenanti dainininkė Gintarė Karaliūnaitė.

Išskirtinės vietos įkurtuvėms parinkta ir išskirtinė programa – „Interjero akcentų“ prieigos vienam vakarui tapo jaukia muzikos, šviesų, skonių ir reginių oaze. Svečiai turėjo galimybę pasigėrėti neeiline interjero grožybių ekspozicija iš Indijos, Vokietijos, Prancūzijos, Italijos ir daugybės kitų šalių.

Taip pat pasimėgauti specialiai šventei iš Italijos atgabentais skanėstais – sūriais, kumpiais, putojančiu vynu, alyvuogėmis. Vakarą nusprendusieji praleisti kartu palepinti ir nuotaikinga grupės „Subtilu-Z“ muzika.

„Tai taps vieta, kurioje ne tik bus galima susipažinti su šiuolaikinio interjero pavyzdžiais, bet ir dalyvauti paskaitose, edukaciniuose užsiėmimuose, teminiuose renginiuose“, – sakė architektė Edita Stankevičiūtė-Righetto.

„Interjero akcentai“ ekspozicinė erdvė bus nuolat kintanti ir adaptuojama skirtingoms temoms. Joje netrūks meno dirbinių, gero dizaino pavyzdžių, namų kvapų.

Daugiau renginio akimirkų – galerijoje:

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Vasarinių padangų sezonas: kur rasti geriausią kainos ir kokybės santykį?
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius