Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Su sijonu į jogos treniruotę atvykusi Katažina Zvonkuvienė: „Visada išlieku moteriška“

Milanos Jašinskytės surengta įvadinė jogos treniruotė priviliojo dešimtis sveika gyvensena besidominčių aistruolių. Tarp jų buvo galima sutikti ir žinomų žmonių – renginio nepraleido ir Katažina Zvonkuvienė.
Katažina Zvonkuvienė
Katažina Zvonkuvienė / Irmanto Gelūno / BNS nuotr.

Atradusi laisvesnę valandėlę tarp darbų ir akimirkai į šoną nustūmusi mamos pareigas ji domėjosi jogos pratimų veiksmingumu.

Tačiau ne vieną nustebino visai ne sportiška Katažinos apranga – į jogos pamoką garsi atlikėja atvyko su... sijonu ir aukštakulniais.

Pati Katažina juokiasi – tokio scenarijaus ji pati neplanavo, todėl jautėsi kiek nesava. „Nežinojau, kad teks dalyvauti pačioje treniruotėje, būčiau pasiėmusi aprangą. O ir atvykti nusprendžiau paskutinę minutę – mamytei, auginančiai dvynukus, kartais sunku viską suplanuoti. Bet kai jau mane pakvietė ant kilimėlio, galiu tik pajuokauti – visuomet, ir sporto salėje, išlieku moteriška“, – 15min kalbėjo Katažina.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Katažina Zvonkuvienė
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Katažina Zvonkuvienė

Joga jai – ne naujiena, atlikėja sako ją ėmusi praktikuoti visai neseniai, daugiau nei prieš mėnesį. Ir nors iki tol Katažinai žodis „joga“ skambėjo kaip „pasikalbėjimas su dievais“ ir „stovėjimas ant galvos“, bet išbandžiusi savo kailiu ji sako likusi labai sužavėta.

„Dabar suprantu, kad visa tai iš nežinojimo – kai išbandžiau, pajaučiau, kaip tokio užsiėmimo metu susikoncentruoju, surenku mintis į vieną tašką, imu mąstyti esamuoju laiku, būti čia ir dabar – labai svarbu“, – kalbėjo pašnekovė.

Nuo šių metų Katažina, nors ir gyvena įtemptai, per savaitę randa laiko panašiai praktikai – ji ėmė lankyti užsiėmimus, kuriuose joga yra integruota į įvairius kalanetikos, pilateso pratimus.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Katažina Zvonkuvienė
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Katažina Zvonkuvienė

„Pastebėjau, kad tapau išsiblaškiusi – noriu padaryti daug naudingų darbų, o neišeina, kažką darau, o mintys kitur. Todėl šios treniruotės man padeda atrasti laiko sau visomis – tiek fizine, tiek psichologine – prasmėmis. Dabar net po visų dienos darbų esu pilna energijos, su kiekviena diena vis labiau atsigaunu, dabar žiūriu į veidrodį ir jaučiu, kaip pradedu pamilti save, savo kūną“, – 15min kalbėjo Katažina.

Kaip ir daugeliui vaikus auginančių moterų, jai sporto ir mankštos klausimas tapo dar aktualesnis po gimdymo. Todėl dabar, atradusi save mėgstamuose užsiėmimuose, ji sako labai nenorinti to prarasti.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Katažina Zvonkuvienė
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Katažina Zvonkuvienė
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Katažina Zvonkuvienė
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Katažina Zvonkuvienė

„Gyvenime esu labai aktyvus žmogus. Labai retai taip būna, kad grįžusi namo galiu atsisėsti ir paskaityti knygą, dažniausiai kas vakarą nuveikiu 150 darbų. Net ne dažniausiai, o visada – nuo gimdymo pirmos dienos. O sportas man niekada nebuvo didelis malonumas, greičiau – gera savijauta ir pareiga. Todėl dabar atradusi tam tikras jogos treniruotes, suprantu, kad niekada iki šiol taip nemėgau sporto“, – juokiasi ji.

TAI PAT SKAITYKITE: Atviroje jogos pamokoje laiko sau skyrė Karolina Meschino, Ieva Daugirdaitė ir Katažina

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
Užsisakykite 15min naujienlaiškius