Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Prenumeruoti

Vitalijus Cololo atgulė Ratnyčios kapinėse: dukra prie kapo tėčiui padovanojo paskutinę dainą

Pirmadienį palaidotas prieš savaitę netikėtai miręs humoristas, televizijos laidų vedėjas Vitalijus Cololo. Amžinojo poilsio jis atgulė Ratnyčios kapinėse Druskininkuose. Paskutinį kartą atsisveikinti su V.Cololo atvyko jo šeimos nariai, kolegos, bičiuliai ir tie, kurie buvo neabejingi nenuginčijamam humoristo talentui.

Pirmadienį po 12 val. urna su V.Cololo pelenais išnešta iš Druskininkų laidojimo rūmų. Iš čia visi artimieji keliavo į kurorto centre esančią Švč. Mergelės Marijos Škaplierinės bažnyčią, kur buvo laikomos šv. Mišios.

Palydėti humoristo į amžinąją kelionę Ratnyčios kapinėse susirinko gausus būrys jo artimųjų, bendražygių, draugų ir talento gerbėjų.

Tarp nulydėjusių V.Cololo Anapilin buvo ir artimiausi šeimos nariai. Paskutinį žodį tarti patikėta Druskininkų „Rotary“ klubo atstovui.

TAIP PAT SKAITYKITE:

Į šv. Mišias už Vitalijų Cololo rinkosi jo šeimos nariai, bičiuliai ir kūrybos gerbėjai

Lietuva atsisveikino su Vitalijumi Cololo: talentas išlydėtas plojimais

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Vitalijaus Cololo laidotuvės
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Vitalijaus Cololo laidotuvės

„Vitalijus buvo didelis žmogus ne tik savo kūnu (tarp susirinkusiųjų nuaidėjo juokas – red.past.), bet ir savo siela. Todėl Vitalijaus mūsų mintyse ir širdyse liks labai daug.

VIDEO: Vitalijaus Cololo laidotuvėse – R.Šilansko ašaros ir jautrūs bičiulių žodžiai

Mūsų visų gyvenimas yra labai trapus ir trumpas, bet jis prasmingas tiek, kiek po savęs paliekam pasaulį žymiai šiltesnį, džiugesnį ir mažiau piktą. Aš manau, kad prie to Vitalijus savo energija, požiūriu, darbais prisidėjo labai daug“, – klubo brolių vardu tarė atstovas.

V.Cololo laidotuvės – galerijoje:

„Rotary“ klubo narys pabrėžė, kad Vitalijus visuomet norėjo, kad gyvenime būtų kuo mažiau liūdesio, neapykantos, tad ir šio išlydėjimo metu ne kartą pabrėžta, kad ši skaudi nelaimė kiekvienam turėtų priminti daugiau džiaugtis, daugiau šypsotis, dažniau vienam kitam tarti malonų žodį.

„Taip pat linkiu daugiau juokauti ir dainuoti. Tai Vitalijui būtų gražiausia atmintis ir gražiausias paminklas. Ačiū tau, Vitalijau, ir sudie, broli“, – atsisveikindamas tarė Vitalijaus Cololo bičiulis.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Vitalijaus Cololo laidotuvės
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Vitalijaus Cololo laidotuvės

Žodžius apie Vitalijaus meilę muzikai lydėjo išties labai jautrus humoristo dukters Evitos atsisveikinimas. Ji prie kapo tėčiui padovanojo paskutinę dainą.

„Jis tikrai nenorėtų, kad mes dabar liūdėtume“, – tarė žinomo vyro dukra.

Vitalijus su Evita išties mėgo dainas, kartu yra uždainavę ir keliuose skirtinguose televizijos projektuose. Dukra tėčiui padovanojo jautrų kūrinį, jį išgirsti galite vaizdo įraše.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Vitalijaus Cololo laidotuvės
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Vitalijaus Cololo laidotuvės

Artimiesiems beriant į kapo duobę smėlį, drauge buvo sudėti ir vaikų piešiniai.

Prie Vitalijaus Cololo kapo – jautri dukters daina:

VIDEO: Prie Vitalijaus Cololo kapo – jautri dukters daina

Pirmadienį Lietuva paskutinį kartą atsisveikina su Vitalijumi Cololo:

Atsisveikinimas su Vitalijumi prasidėjo šeštadienį, kai popiet į Druskininkų laidojimų namus „Nutrūkusi styga“ pradėjo rinktis artimieji, šeimos nariai, bičiuliai.

Žmonės plūdo visą savaitgalį ir vieningai kartojo – Lietuva neteko talento, o be jo šalyje bus žymiai liūdniau.

TAIP PAT SKAITYKITE: Druskininkuose atsisveikinama su netikėtai mirusiu Vitalijumi Cololo: šalia urnos – jo gyvenimo akimirkos

Ispanijoje buvo atlikta operacija, po kurios nebepabudo

15min primena, kad pirmadienį Ispanijoje atostogų metu staiga mirė žinomas laidų vedėjas, humoristas Vitalijus Cololo, kuriam buvo 45-eri.

15min šią žinią patvirtino artimi šeimos draugai. Pranešta, kad teko atlikti skubią operaciją, tačiau ligoninėje vyrui prasidėjo uždegimas, kuris baigėsi komplikacijomis. Po jų humoristui sustojo širdis.

Atostogų Ispanijoje metu kartu su šeima buvo ir atlikėjas, artimas bičiulis Valdas Burnys. Būtent pas jį Vitalijus buvo atvykęs pasisvečiuoti.

Draugai iki nelaimės atostogavo savaitę. Tai buvo pirmas kartas, kada Vitalijus svečiavosi Ispanijoje, šių atostogų labai laukė. Į ją išsiruošė tik suaugusieji – Vitalijaus dukra liko kartu su seneliais.

„Jokių simptomų nejautė, labai ūminė liga. Tuo metu nebuvau su jais, bet mano vyras pasakojo, kad jiedu su Vitalijumi buvo prie jūros, mėgavosi saule, žydru dangumi, kai netikėtai jam pasidarė negera. Sunegalavo. Svetima šalis, tad nusprendė važiuoti į ligoninę“, – 15min sakė atlikėjo žmona Aušra Burnienė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Lietuva atsisveikino su Vitalijumi Cololo: talentas išlydėtas plojimais

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Pranešimas apie prašymų dėl triukšmo mažinimo priemonių įgyvendinimo išlaidų kompensavimo priėmimą
Reklama
Atėjo metas apsitverti sklypą: specialistų patarimai
Reklama
Steikų diena: kaip paruošti sultingą ir burnoje tirpstantį steiką?
Reklama
„CFMOTO“ tapo naujos motociklų vairavimo akademijos Lietuvoje partneriais
Užsisakykite 15min naujienlaiškius