Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išrinkta nauja Lietuvos Įvairovės Chartijos valdyba

Šiandien Lietuvos Įvairovės Chartijos asociacijos nariai dviejų metų laikotarpiui išrinko naują valdybą. Ją sudaro septyni verslo, viešojo sektoriaus ir NVO atstovai.
Įvairovės Chartijos Lietuvoje steigimas / Įvairovės chartijos archyvo nuotr.
Įvairovės Chartijos Lietuvoje steigimas / Įvairovės chartijos archyvo nuotr.

Į valdybą išrinkti: Odeta Bložienė, UAB „Burokėlis ir krapas“ vadovė, Evelina Dirmaitė, UAB „RIMI Lietuva“ personalo valdymo partnerė, Vilma Gabrieliūtė, Lygių galimybių kontrolieriaus tarnybos Lygių galimybių integravimo grupės vadovė, Jurgita Kuprytė, VšĮ „SOPA“ direktorė, Simona Leverienė, AB „Swedbank“ Karjeros centro vadovė, Rima Olberkytė-Stankus, UAB „15min“ rinkodaros vadovė, Marius Zelenius, Lietuvos oro uostų Komunikacijos skyriaus vadovas.

Jos pirmininką valdybos nariai išsirinks susirinkę į pirmą naujosios valdybos posėdį.

„Visuotinio narių susirinkimo metu sutarėme, kad įmonės yra pasiruošusios aktyviau dirbti įtraukiant į kolektyvą pažeidžiamas visuomenes grupes, dalintis savo patirtimi su kitais bei kurti pamatuojamą pokytį. Dauguma valdybos narių perrinkti antrai kadencijai, o tai, manau, rodo, kad einame gera kryptimi“, – sako Lietuvos Įvairovės Chartijos vadovė Rugilė Trumpytė.

Rugilė Trumpytė, Lietuvos Įvairovės chartijos vadovė / asmeninio archyvo nuotr.
Rugilė Trumpytė, Lietuvos Įvairovės chartijos vadovė / asmeninio archyvo nuotr.

Apie tai, ką konkrečiai verslas ir organizacijos gali daryti, kad užtikrintų įvairovę ir taptų atsakingais darbdaviais, Įvairovės Chartijos nariai, Šiaurės regiono ir Baltijos šalių ekspertai diskutuos gegužės 25 d. per metinę Įvairovės Chartijos konferenciją. Ją tiesiogiai transliuos portalas 15min.lt.

Lietuvos Įvairovės Chartija vienija organizacijas, kurios siekia veikti atvirai ir atsakingai, sustiprinti įvairovės valdymą bei kurti draugišką ir įtraukią darbo aplinką.

Lietuvoje Chartija įsteigta 2018 m., ją pasirašė 40 viešojo ir privataus sektoriaus įmonių.

Įvairovės Chartijos veikia visoje Europos Sąjungoje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius