Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Aruodas.lt skelbia antrąją „Atvirų durų“ dieną – paskutinė proga šiemet išsirinkti būstą

Po sėkmingos pirmosios „Atvirų durų dienos“ rugsėjį, lankomiausias nekilnojamojo turto skelbimų portalas Aruodas.lt skelbia antrąją, kuri įvyks gruodžio 2-ą dieną, šeštadienį. Prieš Kalėdas visi skuba užbaigti darbus, išrinkti prasmingas dovanas bei grąžinti skolas – galbūt metas ir galiausiai išsirinkti būstą? Kad Naujus metus pradėtumėte nebe dvejonėmis, o planais, kokie tapetai turėtų dengti svetainės sienas.
Butai, dalyvaujantys Aruodas.lt „Atvirų durų dienoje“
Butai, dalyvaujantys Aruodas.lt „Atvirų durų dienoje“ / Aruodas.lt

Paskutinį rugsėjo šeštadienį vykusioje pirmoje portalo Aruodas.lt organizuotoje „Atvirų durų dienoje“ apsilankė keli šimtai žmonių.

VIDEO: Aruodas.lt atvirų durų diena naujuose projektuose

Portalo Aruodas.lt vadovė Viktorija Steponavičiūtė akcentuoja, kodėl aplankyti kelis objektus per vieną dieną yra patogu.

„Rinktis, aplankius kelis dominančius projektus, yra patogu, nes paprasta juos iškart palyginti. O vystytojams tai yra galimybė pristatyti siūlomą projektą, parodyti skirtingus variantus, leisti žmogui pasivaikščioti po jau pastatytą projektą ir jį įvertinti“, – sakė V. Steponavičiūtė.

Vystytojai šį šeštadienį lankytojų lauks nuo 11 iki 16 valandos. Šį kartą „Atvirų durų dienoje“ dalyvauja 15 sostinės ir 2 Kauno projektai. Renginys yra nemokamas, tereikia užsiregistruoti. Tai padaryti galite spusteldami ŠIĄ nuorodą, arba spustelėję registracijos nuorodą prie kiekvieno konkretaus projekto.

Pastebiu, kad jie nusimano, kokio storio turėtų būti sienos, kokiomis medžiagomis apšiltintos, kokio aukščio lubos. Jie yra išprusę statybų srityje ir tai – maloniai stebina.

3 dalykai, nulemiantys būsimo naujakurio sprendimą

Jei jaučiate meilę kuriam nors konkrečiam Vilniaus rajonui, dairotės būsto tik centre, arba – priešingai – norite kasdien girdėti miško ošimą, portale Aruodas.lt pateiktas objektų žemėlapis, kuriuo vadovaudamiesi lengviau išsirinksite dominamus objektus pagal vietą. Žemėlapį rasite spustelėję ŠIĄ nuorodą.

Bendrovės „Lithome“ direktorė Rasa Radovičienė rugsėjo paskutinį šeštadienį spėjo pakonsultuoti klientus net trijuose bendrovės vystomuose projektuose: „Namai prie liepų“, „Justiniškių 18“ ir „Pilaitės parkas“.

„Jautėme didesnį susidomėjimą. Daugiau žmonių registravosi, siuntė užklausas – tačiau tai būdinga „Atvirų durų“ renginiams. Aruodas.lt atvirų durų renginio atveju patogu tai, kad žmogui nereikia ieškoti kiekvieno jį dominančio objekto pardavimų vadybininko – tik užsiregistruoti ir atvažiuoti“, – sakė R. Radovičienė.

Ji atskleidė, kad daugiausia susidomėjimo sulaukė 2 kambarių butai nuo 40 iki 53 m2 ploto.

Aruodas.lt/ „Namai prie liepų“ – Atvirų durų dienose dalyvaujantis objektas
Aruodas.lt/ „Namai prie liepų“ – Atvirų durų dienose dalyvaujantis objektas

„Susidomėjimas 1 kambario butais taip pat didelis, tačiau šiai dienai jau nedaug jų turime – didžioji dalis yra parduota. Klientams itin svarbi būsto vieta, langų orientacija (niekas nenori žiūrėti į gatvę ar šiaurinės pusės langų) taip pat – kaip butas yra suplanuotas. Sakyčiau, svarbiausia – vieta, tuomet – kaina, o trečia – buto suplanavimas. Priminsiu, kad „Atvirų durų dieną“ objektuose siūlomos nuolaidos“, – sako R. Radovičienė.

Prisirišimas prie vietos: lietuviai būstą keičia, rajono – ne

Kurie miesto rajonai yra „geidžiamiausi“?
R. Radovičienė pastebi, kad Pilaitė šiuo metu yra patraukliausias rajonas jaunoms šeimoms Vilniuje. Šiame rajone gausu naujai vystomų projektų, todėl konkurencija didelė, dėl to ir kainos šiek tiek mažesnės nei kituose miegamuosiuose rajonuose.

Daugelis svajoja apie būstą centre, bet ne visi turi finansinių galimybių jį įsigyti. „Lithome“ vadovės nuomone, vis tik centras nėra visų vilniečių svajonė ir tai įrodo šiuo metu vystomas projektas Justiniškėse.

„Justiniškėse šiandien neturime konkurentų. Mūsų objektas yra arčiau Spaudos rūmų, mažaaukštės statybos – sakyčiau, kad tai yra vienas sėkmingiausių mūsų projektų. Esu pastebėjusi, kad naują būstą Justiniškėse perka dviem trečdaliais atvejų Justiniškių gyventojai. Jie čia užaugę ar pragyvenę ilgą laiką, prisirišę prie šio rajono. Mintinai žino, kur parduotuvė,

Aruodas.lt atvirų durų renginio atveju patogu tai, kad žmogui nereikia ieškoti kiekvieno jį dominančio objekto pardavimų vadybininko – tik užsiregistruoti ir atvažiuoti.

kur kiti paslaugų centrai. Miesto centrą renkasi tie, kurie ieško, kur investuoti lėšas“, – sako pašnekovė.

Ji pridūrė, kad keisti būstą šiandien nepabijo ir vyresnio amžiaus žmonės, senjorai.

„Pastebiu, kad jie nusimano, kokio storio turėtų būti sienos, kokiomis medžiagomis apšiltintos, kokio aukščio lubos. Jie yra išprusę statybų srityje ir tai maloniai stebina. Rinkdamiesi būstą jie netgi linkę apsispręsti greičiau, nei jauni“, – sakė R. Radovičienė.

Renginio metu galima tikėtis nuolaidų

R. Radovičienė artėjančioje „Atvirų durų dienoje“ tikisi dar didesnio aktyvumo. Projektas „Namai prie liepų“ sparčiai artėja prie užbaigimo – kaip tik gruodžio mėnesį bus pasirašomos notarinės sutartys, todėl siekiant paskatinti daugiau klientų apsispręsti, renginio metu bus pasiūlytos didesnės nuolaidos.

Bendrovės „Transmedos projektai“ vadovas Paulius Pranckevičius, pasitiksiantis svečius centre įsikūrusiame objekte „Jasinskio namai“, džiaugiasi, kad į pirmąjį renginį atvyko klientai, aiškiai žinantys, ko ieško, išanalizavę savo poreikius. „Atvirų durų“ renginio metu keli butai „Jasinskio namų“ projekte buvo rezervuoti.

„Labai patogus renginys klientams, kurio metu galima per vieną dieną apžiūrėti skirtingus projektus. Ateityje, manau, tokių renginių turėtų tik daugėti“, – sakė P. Pranckevičius.

aruodas.lt/„Jasinskio namai“
aruodas.lt/„Jasinskio namai“

Jis pridūrė, jog specialaus renginio metu vystytojai dažniausiai pasiūlo didesnes nuolaidas, šiam šeštadieniui „Jasinskio namuose“ taip pat laukia specialūs pasiūlymai.

„Kiekvienam palinkėtume atrasti savo svajonių namus ir šventes pasitikti naujuose namuose“, – sakė P. Pranckevičius.

Vilniuje gruodžio 2 d. kviečiame aplankyti šiuos objektus:

1. „Jasinskio namai“ – projektas tiems, kurie svajoja apie gyvenimą miesto centre. Tai nedidelis, 6 aukštų daugiabutis Jasinskio gatvėje, netoli Senamiesčio bei Vingio parko, turintis uždarą vidinį kiemelį su vaikų žaidimų aikštelėmis. Norite pamatyti savo akimis? Registruokitės ČIA.

2. „Naujasis Antakalnis“ – visiškai naujame rajone planuojama statyti ne didesnius nei 4 aukštų namus, čia bus pastatyta apie 500 naujų butų. Kartu bus įrengta ir visa infrastruktūra: mokyklos, darželiai, prekybos centrai, žaliosios zonos. Norite apžiūrėti, kur įsikurs Naujasis Antakalnio rajonas? Į apžiūrą registruokitės ČIA.

3. „P1“ – po šiuo kodiniu pavadinimu slepiasi nedidukas, tačiau ryškus daugiabutis Užupyje, kuriame susijungia administracinės bei gyvenamosios patalpos. Paskutiniuose dviejuose daugiabučio aukštuose parduodami gyvenamieji 1-4 kambarių butai. Norėdami apžiūrėti būstus šiame projekte, registruokitės per šią nuorodą.

4. „Pilaitės parkas“ – objektas, suderinantis buvimą gamtoje ir gyvenimą mieste. Šalia šio vis dar neužbaigto statyti daugiabučių kvartalo žaliuoja miškai ir parkai, tačiau parduotuvės, mokykla – taip pat pasiekiamos ranka. Atvykite apžiūrėti užsiregistravę ČIA.

Aruodas.lt/Pilaitės parkas – būstai gamtos kaimynystėje
Aruodas.lt/Pilaitės parkas – būstai gamtos kaimynystėje

5. „Birželio namai“ – tai naujas energetiškai efektyvių daugiabučių projektas Naujamiestyje, vos 10 minučių nuo miesto centro. Naujas objektas vystomas netoli Žemaitės, Kauno ir Savanorių gatvių. Racionaliai ir patogiai suplanuoti butai turi po nedidelį stiklinį balkoną. Iš šios vietos greitai nubėgsite ir iki Vingio parko ir iki biuro – susisiekimas itin patogus tiek su Gedimino prospektu, tiek su geležinkelio stotimi, Arkikatedra. Norėdami apžiūrėti, užsiregistruokite ČIA.

Bendrovės vizualizacija/Projektas „Birželio namai“
Bendrovės vizualizacija/Projektas „Birželio namai“

6. „Namai prie liepų“ – mažaaukštės statybos 40-ies butų daugiabutis, kurio kiekvienam butui priklauso lodžija. Objektas yra tarp Kalvarijų ir Ozo gatvių, šalia mokyklos ir darželio, Vilniaus licėjaus, taip pat Ozo prekybos centro, dviejų koncertų salių. Norėdami pamatyti savo akimis registruokitės ČIA.

7. „Justiniškių 18“ – naujas projektas Justiniškių rajono centre šalia Lūžių parko siūlo rinktis iš 1-4 kambarių butų. Kiekvienas butas turi nedidelius balkonus, o pirmojo aukšto būstai – terasas. Šis namas yra netoli kelių mokyklų ir darželių. Į objektą registruokitės ČIA.

8. „Karaliaučiaus slėnis“ – pavargote nuo didžiulių šildymo sąskaitų? „Karaliaučiaus slėnio“ gyventojai gauna maždaug 20-ies eurų dydžio sąskaitas už šildymą, nes gyvena A+ energetinės klasės būstuose. Naujas rajonas kuriasi Pilaitėje – atvykite apžiūrėti, pirmiausia užsiregistravę ČIA.

VIDEO: Atvirų durų dienos: "Karaliaučiaus slėnis"

9. „Trimitų solo“ – žaismingomis geltonomis detalėmis puoštas daugiabutis įsikūręs pakankamai arti miesto centro – Šnipiškių rajone. Šalia – atsinaujinusi Kalvarijų turgavietė, mokyklos, darželiai bei viešojo transporto stotelė. Registruokitės ČIA.

Aruodas.lt/„Trimitų Solo“ – nauji butai Vilniuje, Trimitų g. 8, Šnipiškėse
Aruodas.lt/„Trimitų Solo“ – nauji butai Vilniuje, Trimitų g. 8, Šnipiškėse

10. „Naujoji Anglija“ – lietuvį vis traukia prie žolės, o šiame projekte turite galimybę įsigyti butą su tersa ir mėgautis nedideliu privačiu kiemeliu. Kodėl Anglija? Čia statomi kotedžius primenantys butai per du aukštus, turintys atskirą įėjimą bei tik konkretiems šeimininkams skirtą vietą automobiliui parkuoti. Projekto vieta – tarp Pilaitės ir Justiniškių rajonų. Norite prisiminti, kaip atrodo „English townhouse“ tipo namai? Apsilankykite projekte šį šeštadienį. Registruokitės ČIA.

Bendrovės nuotr./ NT projektas „Naujoji Anglija“
Bendrovės nuotr./ NT projektas „Naujoji Anglija“

11. „Pilaitės terasos“. Ar norėtumėte įsirengdami būstą sutaupyti nepirkdami užuolaidų? Šio projekto šūkis „Gyvenimui be užuolaidų!“. Šio rajono vystytojai įsiklausė į klientų poreikius gyventi nematant kaimynų ir kotedžus išdėstė taip, jog galėtumėte gėrėtis žaluma ir atsiveriančiu vaizdu, o ne kaimyno buities vaizdams. Rajone itin daug dėmesio skiriama apželdinimui, netoliese teka upelis, tyvuliuoja 3 ežerai.
Registruokitės ČIA.

12. „Kauno-Algirdo kvartalas“ – šiame Naujamiesčio daugiabučių masyve pastatyta beveik 300 naujų butų. Projektas patrauks tuos, kurie siekia būti arti miesto centro, greitai pasiekti darbovietę, Senamiestį. Naujojo kvartalo pirmajame aukšte jau kuriasi paslaugų tiekėjai: kavinės, restoranai, kirpyklos. Į šį objektą registruokitės ČIA.

VIDEO: Atvirų durų dienos: "Kauno-Algirdo kvartalas"

13. „Vilmestos projektai“ 10 kvartalas Pilaitėje – tai A bei A+ energetinio naudingumo klasės daugiabučiai Pilaitėje, su grindiniu šildymu, rekuperacine sistema bei balkonais ar terasomis pirmuosiuose aukštuose. Ši vieta tiks vertinantiems laisvalaikį gamtoje – netoliese tyvuliuoja Salotės bei Gilužio ežerai. Norėdami apžiūrėti butus, registruokitės ČIA.

14. „Vilnelės namai“ – tai projektas, statomas netoli Pavilnių regioninio parko ir Vilnios upelio. Perėjus gatvę projekto gyventojus pasitiks Gerovės parkas, o pačiame kieme bus įrengtos vaikų žaidimo aikštelės, pasivaikščiojimui skirti takai, lauko treniruokliai. Šis objektas taip pat gerai apsaugotas – į laiptines ar požeminę aikštelę gali patekti tik namo gyventojai, kiemo teritorija stebima vaizdo kameromis. Registruokitės ČIA.

Aruodas.lt/ „Vilnelės namai“ – „Atvirų durų“ dienos dalyvis
Aruodas.lt/ „Vilnelės namai“ – „Atvirų durų“ dienos dalyvis

15. Bitėnų oazė“ – projektas, įsikūręs tarp Pilaitės, Raišių ir Dvarykščių rajonų, arti Pilaitės miško masyvo bei Salotės ežero. Tai naujas mažaukščių namų bei kotedžų kvartalas. Projekte – 2 kambarių (39-59 m2) bei 3 kambarių (53-84 m2) butai. Pabrėžiama, kad būstai parduodami tiesiai iš vystytojo be jokių tarpininkų. Ateityje tame pačiame rajone planuojama pastatyti vaikų darželį bei sporto klubą. Susidomėjote? Registruokitės.

Kaune gruodžio 2 d. kviečiame aplankyti šiuos objektus:

16. „Jonučių namai“ – Jonučių gyvenvietė Kaune kuriasi tarp Garliavos ir Aleksoto rajonų. Čia statomi keturių aukštų namai, kuriuose bus įrengti 1-3 kambarių butai. Vystytojai planuoja namų kiemuose įrengti ne tik vaikų žaidimų aikšteles, bet ir gultus, pasodinti obelų sodą. Norėdami apžiūrėti šią gyvenvietę, registruokitės ČIA.

17 . „Korio namas“ – Kalniečių rajone Kaune pastatytas naujas daugiabutis su šviesiais ir erdviais 1-3 kambarių butais. Daugiabutis aptvertas tvora su rakinamais varteliais, įrengta vaikų žaidimų aikštelė, požeminės automobilių parkavimo vietos, netoliese – Kalniečių parkas. Norėdami apžiūrėti šį daugiabutį registruokitės ČIA.

Aruodas.lt/„Korio namas“ – vienas iš Kaune pristatomų objektų
Aruodas.lt/„Korio namas“ – vienas iš Kaune pristatomų objektų

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Benediktas Vanagas: stipriai išprakaitavus geriant vien vandenį kenčia kūno produktyvumas – trūksta energijos, sunku susikoncentruoti, darai klaidas
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Užsisakykite 15min naujienlaiškius