Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Ariana Grande žada surengti paramos koncertą Mančesteryje: „Mes nepasiduosime baimei ir nesitrauksime“

JAV popmuzikos žvaigždė Ariana Grande Mančesteryje žada surengti paramos koncertą išpuolio aukoms atminti.
Ariana Grande
Ariana Grande / „Scanpix“/AP nuotr.

Penktadienį dainininkė paviešino atvirą ir jausmų kupiną laišką, kuriame užsiminė apie paramos koncertą Mančesteryje po įvykdytos 22 gyvybes nusinešusios sprogdintojo mirtininko atakos. Pinigai, surinkti koncerto metu, bus skirti išpuolio aukų artimiesiems.

„Skiriu savo širdį, maldas ir gilią užuojautą Mančesterio atakos aukoms ir tiems, kurie juos mylėjo. Nėra nieko, kas galėtų numalšinti jų skausmą.

Tačiau aš ištiesiu savo ranką, širdį ir viską, ką galiu duoti, jeigu jums reikia bet kokios mano pagalbos.

Vienintelis dalykas, ką mes galime padaryti, tai suvokti, kaip ši nelaimė mus paveiks ir kaip mes nuo dabar dėliosime savo gyvenimą.

Visą savaitę nenustojau galvoti apie savo gerbėjus. Taip, kaip jūs reagavote ir elgėtės dėl šio išpuolio, mane įkvėpė ir privertė didžiuotis jumis visais daugiau nei jūs patys galvojate.

Praėjusią savaitę jūs parodėte gailestį, gerumą, meilę, stiprybę ir vienybę – priešingus jausmus, palyginus su šlykščiais ketinimais. Šios mintys turi įveikti tą blogio jėgą, kuri buvo įsiveržusi pirmadienį. Jūs esate tų baisių žmonių priešingybė.

Atsiprašau, kad jūs turite patirti skausmą ir baimę. Mes niekada negalėsime suprasti, kodėl tai vyksta per tokius koncertus.

Mes nepasiduosime baimei ir nepasitrauksime, mes neleisime mūsų išskirti, mes neleisime laimėti neapykantai.

Aš nenoriu visus metus ilsėtis ir negalėti pamatyti bei palaikyti savo gerbėjų, kaip jie palaiko mane. Mūsų atsakas į šį smurtą turi mus suvienyti, padėti kiekvienam daugiau mylėti, garsiau dainuoti ir kilniau gyventi.

AFP/„Scanpix“ nuotr./Ariana Grande
AFP/„Scanpix“ nuotr./Ariana Grande

Aš grįšiu į neįtikėtinai drąsų Mančesterio miestą praleisti laiką su mano fanais – surengsiu paramos koncertą, o lėšos, surinktos koncerto metu bus skirtos išpuolio aukoms ir jų artimiesiems.

Noriu padėkoti savo kolegoms muzikantams ir draugams, kad jie kartu su manimi yra įkvėpti meilės Mančesteriui. Netrukus pasidalinsiu su jumis koncerto detalėmis, kai tik viskas bus patvirtinta.

Nuo tos dienos, kai kartu pradėjome „Dangerous Woman“ turą, aš sakiau, kad koncerte mano gerbėjai turi jaustis saugiau nei bet kur kitur. Tai vieta pabėgti, švęsti, išgyti, jaustis saugiems, būti savimi, sutikti draugus, su kuriais susipažino internete, išreikšti save. Ši tragedija to nepakeis.

Kai pamatau savo koncertų žiūrovus, matau gražią, skirtingą, tikrą ir laimingą minią. Tūkstačiai be galo skirtingų žmonių susirenka į koncertus dėl vienos priežasties – muzikos. Nes muzika yra kažkas, kuo kiekvienas žemėje gali dalintis. Muzika skirta mus pagydyti, suburti, padaryti mus laimingesnius. Todėl visą tai aš tęsiu ir darysiu dėl mūsų.

Mes ir toliau jausime pagarbą tiems, kuriuos praradome, tiems, kuriuos jie mylėjo, tiems, kurie buvo tame koncerte ir tiems, kuriuos palietė ši tragedija.

Jie kiekvieną dieną bus mano mintyse ir širdyje, apie juos galvosiu visą savo gyvenimą“, – socialiniame tinkle paviešintame laiške rašė A.Grande.

Tikslios koncerto detalės kol kas nėra aiškios, tačiau Ariana apie tai žada pranešti netrukus.

Dainininkė buvo atšaukusi savo muzikinį turą po Europą, jį pratęsti žada birželio 7 dieną, kai planuojamas koncertas Paryžiaus arenoje „Bercy“.

TAIP PAT SKAITYKITE: Teroro išpuolis Mančesteryje: sulaikyti jau aštuoni įtariamieji, S.Abedi namuose – bombų dirbtuvės

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Nauja automatika ir robotai leis „VLI Timber“ auginti gamybą daugiau kaip 40 proc.
Reklama
Mitai stabdo pasiryžti? Specialistė paneigė pagrindinius investavimo mitus
Reklama
LPC meno galerijoje eksponuojamos parodos turi išskirtinę misiją
Reklama
Top 5 „Dreame“ dulkių siurbliai 2024
Užsisakykite 15min naujienlaiškius