-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„15min“ receptai“: apkepti žiediniai kopūstai

Siūlome pasigaminti skanų patiekalą iš daržovių.
Žiediniai kopūstai
Žiediniai kopūstai / Photos.com nuotr.

Reikės:

1 žiedinio kopūsto,

100 g fermentinio sūrio,

1 šaukšto sviesto,

1 šaukšto išlukštentų saulėgrąžų,

krapų,

cukraus,

druskos,

paprikos miltelių.

Gaminame:

Žiedinį kopūstą nuplauname ir susmulkiname žiedynais. Puode užverdame vandenį, jį truputį pasūdome bei pasaldiname, sudedame žiedinius kopūstus ir verdame apie 15 minučių.

Kai žiediniai kopūstai išverda, juos išimame iš vandens ir nusausiname. Karščiui atsparų indą ištepame sviestu. Į indą dedame kopūstus, juos apibarstome sutarkuotu sūriu, saulėgrąžomis bei paprikos milteliais.

Kepame orkaitėje tol, kol sūris išsilydys. Išėmus iš orkaitės, žiedinius kopūstus apibarstome sukapotais krapais. Patiekiame patiekalą su virtomis bulvėmis, bulvių koše ar daržovių salotomis.

Skanaus!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius