-50% metinei prenumeratai. Velykų dovana!
Prenumeruoti

Kopūstai Visos temos

Kopūstai Kopūstai

Kopūstai (lot. Brassica oleracea) – bastutinių (Brassicaceae) šeimos augalų rūšis. Tai dvimetis (kai kurie varietetai vienmečiai) žydintis augalas, kurio žiedai gausiažiedėje kekėje. Maistingosios medžiagos susikaupusios lapuose; čia yra vitaminų A, B1, B2, C, riebalų, angliavandenių ir kt.

Natūralios priemonės prakaitavimui mažinti

Smirdite? Naminės priemonės prastam kūno kvapui sumažinti

Sparneliai su medumi, soja ir kalafioro kuskusu

„Salotų nenoriu“: Sparneliai su medumi, soja ir kalafioro kuskusu

Bigosas arba medžiotojų troškinys

Bigosas arba medžiotojų troškinys su raugintais kopūstais: tobulas pasirinkimas!

P. Zuozos troškinta ėriuko koja su mėlynaisiais kopūstais

Troškinta ėriuko koja su mėlynaisiais kopūstais

Moteris valgo salotas

8 žalumynai ir salotos, kurių turėtume valgyti kasdien

Raugintų kopūstų troškinys

Viskas iš raugintų kopūstų – pasimėgaukite rudens gėrybėmis

Rauginti kopūstai

Traškūs, balti ir gardūs: svarbiausios kopūstų raugimo taisyklės

Kopūstų blyneliai

Rasai skaniau už mėsą: gardžiai apskrudę kopūstų ir svogūnų blyneliai

Ukrainietiška sriuba

Išbandykit ukrainietišką sriubą, tobulą atvėsus: su kiauliena ir raugintais kopūstais

Užsisakykite 15min naujienlaiškius