Reikės:
400 g vištienos filė,
saldžiosios paprikos miltelių,
aliejaus, druskos, pipirų,
300 g konservuotų morkų,
80 g kumpio,
150 ml vištienos sultinio,
500 g Pekino kopūsto,
1 obuolys,
1 raudonosios paprikos,
mažos cukinijos.
Gaminame:
Vištieną supjaustome plonomis juostelėmis, pasūdome, apibarstome pipirais ir paprikų milteliais. Apkepame ant aliejaus.
Konservuotas morkas, cukiniją, papriką ir kumpį supjaustome, sudedame į troškintuvą ir truputį patroškiname. Supilame vištienos sultinį ir verdame dar 10 minučių.
Pekino kopūstą supjaustome juostelėmis, o obuolį – skiltelėmis. Viską suberiame į troškintuvą su mėsa. Troškiname apie 5 minutes. Daržovių ragu patiekiame su virtais ryžiais.
Skanaus!