-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Konkursas „Už darnią plėtrą“: išrinkite geriausią metų projektą

Lietuvos nekilnojamojo turto plėtros asociacija kartu su Darnios plėtros akademija kasmet rengia konkursą „Už darnią plėtrą“. 15min skaitytojai visą rudenį galėjo skaityti ir susipažinti su visais į geriausiojo metų projekto vardą nusitaikiusiais NT projektais, o dabar turi galimybę išreikšti savo nuomonę balsuodami. Daugiausiai balsų gavęs projektas bus apdovanotas specialiu 15min apdovanojimu.
Konkurso „Už darnią plėtrą“ apdovanojimas
Konkurso „Už darnią plėtrą“ apdovanojimas / LNTPA nuotr.

Iš viso šiemet konkurse dalyvavo 16 projektų visoje Lietuvoje. Juos vertino komisijos nariai iš Lietuvos architektų rūmų, Lietuvos statybininkų asociacijos, bankų, Vilniaus Gedimino technikos universiteto, Aplinkos ministerijos, Vilniaus miesto savivaldybės, Lietuvos nekilnojamojo turto plėtros asociacijos ir žiniasklaidos atstovai.

Konkurse dalyvauja:

Konkurso „Už darnią plėtrą“ pagrindiniai tikslai – puoselėti darnios plėtros idėjas, atkreipti dėmesį ir pristatyti visuomenei geriausius nekilnojamojo turto plėtotojų projektus, skatinti bendradarbiavimą tarp verslo, mokslo, valstybinių ir nevyriausybinių organizacijų.

Projektai vertinami pagal tai, kiek jų koncepcija atitinka darnios urbanistinės plėtros, gyvenimo kokybės sukūrimo tikslus, architektūros, urbanistinę ir statybos kokybę ir pagarbą gamtos bei kultūros paveldui. Taip pat įvertinami energiniai pastatų sprendiniai, projekto atitikimas bendruomenės poreikiams, ekonominis naudingumas bei kiti kriterijai.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Reklama
„Daktare, man pašalino tulžies pūslę, tačiau aš nesijaučiu gerai...“
„TOPsport A lygos tribūna“: „Panevėžio“ krizė, karštosios kėdės ir prezidentas svečiuose
Užsisakykite 15min naujienlaiškius