Iki -60% prenumeratai. Išskirtinis gegužės pasiūlymas.
Išbandyti

Jautiena

Visos temos
Jautiena „Biovelos“ nuotr./Jautiena

Jautiena – galvijų (karvių) mėsa. Tai viena iš pagrindinių mėsos rūšių, plačiai naudojamų Australijoje, abiejose Amerikose, Europoje.

Jautienos troškinys
Reklama

Nuo troškinio iki didkepsnio: kaip išsirinkti tinkamą jautienos dalį?

Brandintos jautienos paruošimas NORFOJE
Reklama

Trys „Norfos“ sėkmės raktai: kas užtikrina įmonės klestėjimą?

Jautienos kepsnys.
Reklama

Nuodėmės vertas kepsnys iš sausai brandintos jautienos – restorano efektas namuose per kelias minutes

Jautienos sriuba

Jautienos sriuba: paruošite lengvai ir greitai!

Čili troškinys

Šeimos vakarienė: širdis šildantis čili troškinys

Jautienos ryžiai

Supermaisto naujokai – „jautienos ryžiai“: nematyta ne tik spalva, bet ir maistinės savybės

Šaldyta mėsa

„Nusipirkot mėsą ir – į šaldiklį“: kiek ilgai ji ten gali būti?

Jautienos didkepsnis

Jautienos didkepsnis: ar galėsite atsispirti?

Sultinys / Milda Savickaitė

Patirta kelio trauma paskatino lietuvę sukurti Europoje dar nematytą išradimą

Užsisakykite 15min naujienlaiškius