Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Maistingi pusryčiai per kelias minutes: bolivinės balandos dubenėlis su kiaušiniu ir daržovėmis

Nors dalis žmonių tebedirba iš namų, rugsėjis daugeliui vėl tapo naujo skubos sezono pradžia. Nesvarbu, kur darbuojatės, biure ar namie, nepradėkite dienos be maistingų, energijos pakraunančių pusryčių. Šį kartą siūlome patiekalą, kuris ne tik neatims daug laiko, tačiau ir lengvai pasiduos improvizacijoms.
Kynvos dubenėlis su kiaušinių ir avokadu
Bolivinės balandos dubenėlis su kiaušiniu ir avokadu / Vida Press nuotr.

Ingredientai (1 porcijai):

  • 0,5 stiklinės bolivinės balandos kruopų;
  • 1 kiaušinis;
  • 0,5 avokado;
  • 1 vidutinis pomidoras;
  • sauja špinatų arba lapinių kopūstų (kale);
  • druskos;
  • sezamų arba juodagrūdžių sėklų;
  • 1 maža skiltelė česnako;
  • šviežiai maltų juodųjų pipirų;
  • 2–3 svogūnų laiškai;
  • daigų (nebūtinai).

Gaminimas:

1. Išvirkite kiaušinį taip, kaip mėgstate, geriausiai pusiau skystu tryniu.

2. Kruopas berkite į tankų sietą ir perplaukite po tekančiu vandeniu. Nedideliame prikaistuvyje užkaiskite stiklinę vandens, berkite kruopas, kai užvirs, pasūdykite. Virkite 8 min.

3. Avokadą ir pomidorą supjaustykite griežinėliais. Sezamų sėklas švelniai paskrudinkite. Susmulkinkite svogūno laiškus.

4. Į dubenėlį berkite išvirusią bolivinę balandą, ant viršaus dėliokite daržoves, perpus perpjautą kiaušinį, berkite svogūnų laiškų ir daigų (jei naudojate), sėklų, pagardinkite stambia druska ir pipirais.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius