Dabar populiaru
Publikuota: 2017 lapkričio 15d. 10:00

Vakarienei ar pietums – patiekalai iš vištos krūtinėlės: 10 receptų

Kepta vištos krūtinėlė su lęšių ir pomidorų salotomis
Vida Press nuotr. / Kepta vištos krūtinėlė su lęšių ir pomidorų salotomis

Ne visada yra laiko, o ir nesinori triūsti virtuvėje ilgai. Viena iš išeičių, kai norite mėsiško patiekalo – ką nors gaminti iš vištos krūtinėlės. Kepkite, troškinkite, meskite gabalėlius į sriubą ir labai greitai galėsite mėgautis sotaus, sušildančio ir greito maisto lėkšte. O toms progoms, kai laikas pernelyg nespaudžia – dar ir keli įdomesni receptai.

Receptas: Vištų krūtinėlės su medumi ir apelsinais
4 asmenims
Pagaminsite per 30 min.
3.7 / 34
Kaip gaminti
  1. Dubenyje sumaišykite visus marinatui skirtus produktus. Į marinatą sudėkite vištienos filė,  išmaišykite, dubenį uždenkite ir 10 minučių laikykite šaldytuve.
  2. Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių aliejų. Iš dubens išimkite vištienos filė, gerai nuvarvinkite (marinato neišpilkite), dėkite į keptuvę ir ant nedidelės ugnies kepkite po 3 minutes iš abiejų pusių – kol švelniai paruduos. Į keptuvę supilkite likusį marinatą ir dažnai vartydami kepkite dar 4–5 minutes.
  3. Iškepusią vištieną išimkite iš keptuvės ir supjaustykite griežinėliais. Į keptuvėje likusį padažą įpilkite sezamų aliejaus, gerai išmaišykite ir užpilkite ant vištienos. Apibarstykite kepintais sezamais.
Knyga „30 minučių virtuvėje“
Knyga „30 minučių virtuvėje“

 

 

 

 

 

 

 

 

Receptas iš knygos „30minučių virtuvėje“, kulinarė Neringa Kalasauskaitė

Ingredientai
Alyvuogių aliejus: 1.00 arbat. š.
Sezamų aliejus: 1.00 arbat. š.
Sezamo sėklos: 1.00 arbat. š. (kepintos)
Sultys: 150.00 ml (apelsinų - šviežiai spaustos/ marinatui)
Medus: 50.00 g (marinatui)
Imbieras: 1.00 arbat. š. (traiškytas - marinatui)
Česnakai: 5.00 g (1 arbat. š. traiškyto - marinatui)
Apelsinai: 1.00 vnt. (1 arbat. š. tarkuotų žievelių - marinatui)
Druska: 1.00 arbat. š. (pagal skonį - marinatui)
Juodieji pipirai: 1.00 arbat. š. (pagal skonį - marinatui)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Vištienos krūtinėlė, marinuota su ruduoju cukrumi ir citrina
4 asmenims
Pagaminsite per 25 min.
3.8 / 39
Kaip gaminti
  1. Vištienos krūtinėlę nuplaukite, nuimkite plėveles ir supjaustykite porcijomis. Jei kepsite ant laužo ar grilyje, geriau kepti didesnius gabalėlius. Taip krūtinėlė bus sultingesnė.
  2. Visus sausuosius prieskonius susimaišykite atskirame inde. Krūtinėlę aptepkite alyvuogių aliejumi, užspauskite ant jos vienos citrinos skiltelės sulčių ir pavoliokite pasiruoštame prieskonių mišinyje. Priesnkonius įtrinkite į vištieną. Leiskite jai pasimarinuoti keletą minučių.
  3. Vištieną kepkite ant grotelių ar grilyje vartydami maždaug apie 15 min. 
  4. Kai vištiena iškeps, sudėkite ją į indą ir uždengę folija, palikite pastovėti kambario temperatūroje maždaug 5–10 minučių. Taip mėsa išleis visas savo sultis. Prieš uždengiant folija, vištieną dar galima pabarstyti šviežiomis prieskoninėmis žolelėmis (čiobreliais, šalavijais, raudonėliu, mėtomis). 

Recepto autorė – Lietuvos barbekiu kepėjų asociacijos narė Galina Bovševič.

Ingredientai
Vištienos krūtinėlė: 600.00 g
Druska: 0.50 arbat. š. ((stambios))
Pipirai: 1.00 arbat. š. ((juodų arba kvapniųjų))
Česnakai: 3.00 skiltelės ((šviežio arba 1 v. š. česnako miltelių))
Saldžiosios paprikos milteliai: 1.00 valg. š.
Rudasis cukrus: 2.00 valg. š.
Kalendros: 2.00 arbat. š. ((džiovintos))
Raudonėliai: 1.00 arbat. š. ((džiovinti))
Čiobreliai: 3.00 g ((šviežių))
Alyvuogių aliejus: 2.00 valg. š.
Citrinos: 2.00 valg. š. ((vienos storesnės skiltelės sulčių kiekvienai krūtinėlei))
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Medumi glazūruota vištienos filė
2 asmenims
Pagaminsite per 40 min.
3.3 / 8
Kaip gaminti

1. Vištienos filė supjaustykite juostelėmis, kiekvieną gabaliuką padalinant į 3-4 dalis. Sudėkite vištieną į dubenėlį, apliekite aliejumi, suberkite pertrintą česnaką, pagardinkite druska, pipirais ir gerai sumaišykite. Leiskite marinuotis bent 15 min.

2 Ant vidutinio stiprumo ugnies įkaitinkite keptuvę, be papildomų reibalų, sudėkite vištienos juosteles, kepkite jas po maždaug 3-4 minutes, iš kiekvienos pusės, kol iškeps, perdėkite į lėkštę ir pridenkite, kad neatvėstų.

3 Į keptuvę supilkite medų, balzamiko actą ir sojos padažą, virinkite apie minutę, kol padažas sutirštės, tada sudėkite apkeptus vištienos gabaliukus, kaitinkite juos vartydami apie minutę, kol visiškai pasidengs padažu.

4. Mėgaukitės nedelsdami, apibarstę sausoje keptuvėje iki aukso spalvos pakepinę sezamų sėklas.

Ingredientai
Vištienos filė: 300.00 g (2 gabaliukų po 150 g)
Aliejus: 1.00 valg. š. (neutralaus, skirto kepimui)
Česnakai: 1.00 skiltelės (sutrinta)
Medus: 3.00 valg. š. (skysto)
Balzaminis actas: 2.00 valg. š.
Sojos padažas: 1.00 valg. š.
Druska: 1.00 žiupsnelis
Juodieji pipirai: 1.00 žiupsnelis
Sezamo sėklos: 2.00 valg. š.
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptas: Sūrio lazdelėmis įdaryta vištienos krūtinėlė grietinėlės padaže
2 asmenims
Pagaminsite per 25 min.
3.0 / 13
Kaip gaminti

1. Į verdantį pasūdytą vandenį suberkite ryžius ir virkite apie 15 min.

2. Peiliu vištienos krūtinėlės puselėse padarykite įpjovas ir į jas įdėkite po dvi sūrio lazdeles. Įpjovas užspauskite/uždarykite mediniais dantų krapštukais ir apkepkite ant didelės ugnies gerai įkaitintame alyvuogių aliejuje.

3. Į atskirą indą suberkite prieskonių pakuotės turinį, užpilkite grietinėle ir gerai išmaišykite. Grietinėlės mišiniu užpilkite keptuvėje esančią vištieną, sumažinkite ugnį ir patroškinkite keletą minučių, kol mėsa visiškai iškeps ir sutirštės padažas.

4. Iškepusias vištienos krūtinėlės puseles supjaustykite 1–2 cm storio riekelėmis ir patiekite su virtais ryžiais, užpilkite padažu, papuoškite šviežiais žalumynais.

Ingredientai
Vištienos krūtinėlė: 2.00 vnt. (puselės)
Sūrio lazdelės: 4.00 vnt.
Grietinėlė: 200.00 ml
Vištienos prieskoniai: 1.00 arbat. š.
Česnakai: 1.00 skiltelės
Ryžiai: 200.00 g
Druska: 1.00 žiupsnelis
Aliejus: 3.00 valg. š. (kepimui)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptas: Vištų krūtinėlių kepsneliai
2 asmenims
Pagaminsite per 40 min.
3.8 / 67
Kaip gaminti

1. Paruoškite žaliąjį aptepą: kokosų drožles pamirkykite truputyje vandens, mėtų ir petražolių lapelius suplėšykite, svogūnėlį ir papriką sukapokite, česnaką sugrūskite, imbierą smulkiai sutarkuokite, kuminus sugrūskite arba sumalkite kavamale. Paruoštus produktus sudėkite į elektrinio maišiklio indą, supilkite citrinų sultis ir sutrinkite.

2. Ryžius biriai išvirkite pagal nurodymus ant pakuotės. Mėsą aptepkite aliejumi ir iškepkite ant grotelių (kepkite po 8 min. kiekvieną pusę).

3. Virtus ryžius išdėliokite į lėkštes, uždėkite po vištienos kepsnelį, ant viršaus – po kauburėlį žaliojo aptepo.

Knyga „100 receptų sergantiems diabetu“
Knyga „100 receptų sergantiems diabetu“

 

 

 

 

 

 

 

Receptas iš knygos „100 receptų sergantiems diabetu “, kulinarė Asta Žvikevičienė

Ingredientai
Vištienos krūtinėlė: 2.00 vnt. (po 175 g)
Ryžiai: 175.00 g (basmati)
Alyvuogių aliejus: 2.00 valg. š. (šlakelis)
Laiškiniai svogūnai: 1.00 vnt. (aptepui)
Aitrioji paprika: 1.00 vnt. (aptepui)
Česnakai: 1.00 skiltelės (aptepui)
Mėtos: 25.00 g (lapeliai - aptepui)
Petražolės: 25.00 g (lapeliai - aptepui)
Kokosų drožlės: 1.00 valg. š. (aptepui)
Imbieras: 1.00 vnt. (gabalėlis šviežio - aptepui)
Kuminai: 1.00 arbat. š. (0,5 - aptepui)
Citrinos: 1.00 vnt. (2 arbat.š. sulčių - aptepui)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptas: Vištų krūtinėlių troškinys su cukinijomis
6 asmenims
Pagaminsite per 1 val. 30 min.
3.1 / 36
Kaip gaminti

1.Vištų krūtinėles supjaustykite nedideliais gabalėliais. Morkas nuskuskite ir supjaustykite riekelėmis. Cukinijas supjaustykite pusžiedžiais. Papriką perpjaukite išilgai pusiau, išimkite sėklas ir supjaustykite storais šiaudeliais. Česnako skilteles nulupkite ir smulkiai supjaustykite.

2.Troškintuve įkaitinkite alyvuogių aliejų, sukrėskite česnaką, sudėkite vištieną, morkas, cukinijos pusžiedžius, papriką ir maišydami truputį pakepinkite.

3.Dėkite šaukštą pomidorų pastos, suberkite imbierą, maltą aitriąją papriką, sezamus, rudąjį cukrų, sojų padažą, tarkuotas apelsinų žieveles, supilkite baltąjį vyną ir išmaišykite.

4.Troškintuvą uždenkite ir ant silpnos ugnies virkite 30 minučių. Atidenkite, padidinkite ugnį ir troškinkite dar apie 15 minučių, kol skystis sutirštės. Prieš tiekdami pabarstykite smulkintomis petražolėmis.

Knygos "Sotūs pietūs" viršelis
Knygos "Sotūs pietūs" viršelis

Receptas iš knygos „Sotūs pietūs“,  kulinarė Neringa Kalasauskaitė

Ingredientai
Vištienos krūtinėlė: 800.00 g
Vynas: 500.00 ml (baltas)
Morkos: 2.00 vnt.
Cukinijos: 1.00 vnt.
Paprikos: 1.00 vnt.
Sezamo sėklos: 2.00 valg. š.
Česnakai: 3.00 skiltelės
Rudasis cukrus: 2.00 arbat. š.
Alyvuogių aliejus: 2.00 valg. š.
Apelsinai: 1.00 vnt. (1 šaukštas tarkuotų apelsinų žievelių)
Pomidorų padažas: 1.00 valg. š.
Imbieras: 1.00 arbat. š. (maltas)
Aitrioji paprika: 1.00 žiupsnelis
Kalendros: 1.00 arbat. š. (malta)
Sojų padažas: 1.00 valg. š.
Petražolės: 1.00 sauja
Druska: 1.00 žiupsnelis
Pipirai: 1.00 žiupsnelis
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptas: Vištienos krūtinėlė su garstyčių ir medaus marinatu
4 asmenims
Pagaminsite per 2 val. 40 min.
3.3 / 39
Kaip gaminti
  1. Česnakus sutarkuokite arba išspauskite.
  2. Stikliniame dubenyje išmaišykite produktus.
  3. Keturias vištienos krūtinėles supjaustykite nedideliais gabaliukais, aptepkite bei apvoliokite marinatu bei palikite šaltai marinuotis per naktį.
  4. Kepkite ant grilio arba orkaitėje 10–15 minučių. Skanaus!

Receptą atsiuntė Indrė B., Gargždai

Ingredientai
Vištienos krūtinėlė: 800.00 g
Garstyčios: 3.00 valg. š. (marinatui)
Česnakai: 3.00 skiltelės (marinatui)
Druska: 2.00 arbat. š. (marinatui)
Juodieji pipirai: 1.00 arbat. š. (0,5 šviežiai maltų - marinatui)
Alyvuogių aliejus: 2.00 valg. š. (marinatui)
Actas: 2.00 valg. š. (baltojo - marinatui)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptas: Kiniška vištiena su jaunomis cukinijomis
2 asmenims
Pagaminsite per 20 min.
3.5 / 22
Kaip gaminti

1. Pirmiausia smulkiai supjaustome čili, imbierą, česnaką ir svogūnų laiškų baltąją dalį – žaliąją svogūnų lapų dalį paliekame papuošimui.

2. Įkaitiname „wok“ keptuvę ir pilame truputį aliejaus, dedame vištieną ir apkepiname iš abiejų pusių (viso kepame apie 4-5 minutes).

3. Kol vištiena kepa, į dubenėlį pilame sojos, vandens, dedame šaukštą medaus ir viską gerai išmaišome.

4. Supjaustome cukinijas.

5. Vištienai apskrudus, blauzdeles dedame į lėkštę kol prireiks.

6. Į tą pačią keptuvę pilame truputėlį aliejaus ir, jam įkaitus, dedame susmulkintus čili, imbierą, česnaką ir svogūnų laiškus.

7. Kepame apie 1-2 minutes, dedame cukinijas, apskrudintą vištieną ir viską užpilame paruoštu padažu. Uždengiame dangčiu ir paliekame apie 4-5 minutes. Prieš išimant įmaišome pak choi ir uždengus dangtį dar paliekame apie 2 minutes.

8. Viską dedame į lėkštę, užbarstome sezamo sėklomis, likusiais svogūnų laiškais ir valgome su ryžiais. Skanaus!

Ingredientai
Vištiena: 4.00 vnt. (blauzdelės (be kaulo))
Cukinijos: 4.00 vnt. (mažos)
Pak Choi: 4.00 vnt. (maži (nebūtinai))
Čili pipiras: 1.00 vnt. (raudonas)
Imbieras: 1.00 vnt. (šviežio, 2 cm ilgio gabaliukas)
Svogūnų laiškai: 4.00 vnt.
Česnakai: 2.00 skiltelės
Sojos padažas: 6.00 valg. š. (šviesaus)
Vanduo: 6.00 valg. š.
Medus: 1.00 valg. š.
Sezamo sėklos: 1.00 arbat. š.
Kokosų aliejus: 2.00 valg. š. (kepimui; tinka ir kitoks)
Ryžiai: 200.00 g (virtų; garnyrui)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Cukinijų-vištienos kepsneliai su pomidorų padažu
4 asmenims
Pagaminsite per 1 val.
2.9 / 15
Kaip gaminti

1. Visų pirma pasiruoškite pomidorų padažą pagal šį receptą.

2. Kiaušinius gerai išplakite virtuvine šluotele, įmaišykite miltus, skirtus tešlai, pagardinkite druska, pipirais.

3. Orkaitę įkaitinkite iki 180°C.

4. Nupjaukite cukinijos galiukus, perpjaukite pusiau ir supjaustykite išilgai plonomis vos 3–4 mm storumo juostelėmis.

5. Vištieną supjaustykite plonytėmis, beveik permatomomis juostelėmis.

6. Miltus suberkite į lėkštę.

7. Keptuvėję įkaitinkite aliejų ant vidutinio stiprumo ugnies.

8. Imkite vieną cukinijos gabaliuką, ant viršaus dėkite vištienos gabaliukus, pagardinkite druska, pipirais, uždenkite dar vienu cukinijos gabaliuku, spūstelėkite. Šį suvožtinį apvoliokite miltuose, pamirkykite tešloje ir kepkite įkaitintame aliejuje apie 1,5–2 minutes iš kiekvienos pusės, kol tešla apkeps ir parusvės. Taip paruoškite kepsnelius iš visų cukinijų ir vištienos gabaliukų.

9. Į nedidelę apkepo formą supilkite pomidorų padažą, ant viršaus dėkite apkeptus kepsnelius ir kepkite įkaitintoje orkaitėje 15–20 min., kad vištiena kepsnelio viduje gerai perkeptų.

10. Prieš patiekiant apiberkite smulkintomis petražolėmis. Dėl gražumo!

Besimėgaujant šiais kepsneliais man dar kilo mintis, kad kai kam šie kepsneliai dar labiau patiktų apkepti ir su sūriu. Pabandykite – prieš dedant juos į orkaitę, pabarstykite trupučiu gerai besilydančio sūrio, pavyzdžiui, mocarela čia labai tiktų.

Ingredientai
Pomidorų padažas: 1.00 st. (naminio; receptas nuorodoje tekste)
Kiaušiniai: 3.00 vnt. (tešlai)
Miltai: 6.00 valg. š. (4 tešlai ir 2 kepsnelių apvoliojimui)
Druska: 0.50 arbat. š. (perpus tešlai ir kepsneliams; arba pagal skonį)
Juodieji pipirai: 0.30 arbat. š. (perpus tešlai ir kepsneliams; arba pagal skonį)
Cukinijos: 1.00 vnt. (jauna, ne itin plona; kepsneliams)
Vištienos filė: 220.00 g (kepsneliams)
Aliejus: 3.00 valg. š. (kepimui)
Petražolės: 1.00 valg. š. (šviežių, kapotų apibarstymui)
Peržiūrėti detalesnę informaciją
Receptai
Receptas: Imbieru ir sojos padažu pagardinta vištienos sriuba
6 asmenims
Pagaminsite per 30 min.
3.6 / 9
Kaip gaminti

1. Iš pradžių išvirkite ryžių spagečius. Išvirusius juos nupilkite šaltu vandeniu ir atidėkite.

2. Į didelį puodą supilkite vištienos sultinį, įberkite maždaug 8 arbat. šaukšt. nulupto ir smulkiai supjaustyto imbiero, česnaką ir griežinėliais supjaustytus svogūnus. Vištienos sultinį užvirkite ir palikite lengvai virti ant vidutinės ugnies.

3. Tuomet į sultinį supilkite sojos padažą, įberkite žiupsnelį druskos, čili paprikos ir smulkiai pjaustytą vištienos filė. Sriubą 5 minutes virkite ant vidutinės ugnies.

4. Praėjus nurodytam laikui, suberkite į sriubą ryžių spagečius, puodą nukelkite nuo ugnies ir prieš patiekdami palaikykite uždengtą dar 5 minutes.

Ingredientai
Ryžių spagečiai: 100.00 g
Vištienos sultinys: 2.00 l
Imbieras: 1.00 vnt. (šviežias; pusės nykščio dydžio gabaliukas)
Česnakai: 4.00 skiltelės
Svogūnai: 3.00 vnt.
Vištiena: 100.00 g (filė)
Sojos padažas: 50.00 ml (šviesaus)
Druska: 1.00 žiupsnelis
Čili prieskoniai: 1.00 žiupsnelis
Peržiūrėti detalesnę informaciją

DAR DAUGIAU ĮVAIRIŲ RECEPTŲ RASITE ČIA

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą

Naujienos

Interviu Tik 15min Kultūra

Legendinis britų komikas E.Izzardas: „Galime pakeisti pasaulį, ir šis amžius paskutinis, kai to galime imtis“

Verslas

Architektas G.Natkevičius – apie pakitusį „Mokslo salos“ projektą: tiršta architektūrinių nuotykių

„Eurolygos diena“: ar reikia nerimauti dėl atšipusių „Žalgirio“ ginklų prieš mačą su Eurolygos autsaideriais? (1/3)

N-18 Aktualu

Anglijoje išprievartautos ir nužudytos lietuvės tėvai: „Ji galėjo padaryti bet ką“

Verslas

Kalėdų magija Klaipėdoje: smulkieji verslininkai džiaugsmą kuria nebyliai

Sportas

Sporto žurnalistai išrinko metų pašnekovą, geriausias straipsnis – 15min

Aktualu

„Mes ne prieš, bet...“: ką laimėjo mokytojai, kas didins mokesčius ir ką reklamuoja R.Karbauskis

Vardai

TV žvaigždės vyras A.Čelkis nuteistas dėl pagrobto milijono: „Aukščiausiajame Teisme teisybė bus atkurta“

Namie skaniausia. Kalėdinis viščiukas tabaka

Pasaulis kišenėje

5 žaviausi Europos miesteliai, kuriuose Kalėdos – tarsi iš pasakos

24sek

Apmaudu – „Neptūnas“ pralaimėjo paskutinių minučių trilerį „Bešiktaš“

Kultūra

O koks tu, kai nevaidini? Ridas Žirgulis

Gyvenimas

Psichologas Kaune įkūrė svečių namus katinams: „Poreikis tikrai yra“

Vardai

Prieš metus prisipažinę, kad skiriasi, Giedrius Masalskis ir Asta Stašaitytė kreipėsi į teismą

Kultūra

Lina Ever: Vandens istorija arba Majos Lunde fenomenas

Vardai

Natalijos Bunkės mylimasis Edgaras Eidėjus pirmąkart prabilo, kodėl metė kriminalisto darbą

Gazas

Naudotas „BMW X3“: ko vertas šis prabangių kompaktiškų miesto visureigių pradininkas

24sek

Europos taurė: M.Kalnietis po pratęsimo padėjo palaužti „Zenit“

Aktualu

Gaisras Panevėžio Rožyno rajone: degė name įrengtas garažas

Aktualu

Estija nerimauja dėl galimo užsienio kišimosi į kitų metų rinkimus

Naujienos

Interviu Tik 15min Kultūra

Legendinis britų komikas E.Izzardas: „Galime pakeisti pasaulį, ir šis amžius paskutinis, kai to galime imtis“

Verslas

Architektas G.Natkevičius – apie pakitusį „Mokslo salos“ projektą: tiršta architektūrinių nuotykių

„Eurolygos diena“: ar reikia nerimauti dėl atšipusių „Žalgirio“ ginklų prieš mačą su Eurolygos autsaideriais? (1/3)

N-18 Aktualu

Anglijoje išprievartautos ir nužudytos lietuvės tėvai: „Ji galėjo padaryti bet ką“

Verslas

Kalėdų magija Klaipėdoje: smulkieji verslininkai džiaugsmą kuria nebyliai

Sportas

Sporto žurnalistai išrinko metų pašnekovą, geriausias straipsnis – 15min

Aktualu

„Mes ne prieš, bet...“: ką laimėjo mokytojai, kas didins mokesčius ir ką reklamuoja R.Karbauskis

Vardai

TV žvaigždės vyras A.Čelkis nuteistas dėl pagrobto milijono: „Aukščiausiajame Teisme teisybė bus atkurta“

Namie skaniausia. Kalėdinis viščiukas tabaka

Pasaulis kišenėje

5 žaviausi Europos miesteliai, kuriuose Kalėdos – tarsi iš pasakos

24sek

Apmaudu – „Neptūnas“ pralaimėjo paskutinių minučių trilerį „Bešiktaš“

Kultūra

O koks tu, kai nevaidini? Ridas Žirgulis

Gyvenimas

Psichologas Kaune įkūrė svečių namus katinams: „Poreikis tikrai yra“

Vardai

Prieš metus prisipažinę, kad skiriasi, Giedrius Masalskis ir Asta Stašaitytė kreipėsi į teismą

Kultūra

Lina Ever: Vandens istorija arba Majos Lunde fenomenas

Vardai

Natalijos Bunkės mylimasis Edgaras Eidėjus pirmąkart prabilo, kodėl metė kriminalisto darbą

Gazas

Naudotas „BMW X3“: ko vertas šis prabangių kompaktiškų miesto visureigių pradininkas

24sek

Europos taurė: M.Kalnietis po pratęsimo padėjo palaužti „Zenit“

Aktualu

Gaisras Panevėžio Rožyno rajone: degė name įrengtas garažas

Aktualu

Estija nerimauja dėl galimo užsienio kišimosi į kitų metų rinkimus

Vardai

Gera keliauti kartu

Kviečiame anties

Šiemet buvau geras

Maistas

Sveikata

Parašykite atsiliepimą apie MAISTO rubriką