2 už 1 kainą. Vieną prenumeratą perkate, antrą dovanojate!
Prenumeruoti

Jautiena Visos temos

Jautiena „Biovelos“ nuotr./Jautiena

Jautiena – galvijų (karvių) mėsa. Tai viena iš pagrindinių mėsos rūšių, plačiai naudojamų Australijoje, abiejose Amerikose, Europoje.

Maltos jautienos troškinys

Šildantis Elenos maltos jautienos troškinys

Jautienos troškinys

Burnoje tirpstanti jautiena su Azijos prieskoniu

Saldžiarūgštė korėjietiška jautiena

Traškūs korėjietiški apskrudusios jautienos gabaliukai su sezamo sėklomis

Salotos su jautiena

Panaudojame pietų likučius: sočios jautienos salotos su krienų majonezu

Ėrienos kebabai

Geriausias Odetos turkiškas ėrienos kebabas: tikrai neatsispirsite šiam patiekalui

Guliašas

Karališkas guliašas: patarimai, kaip paruošti ypatingą, ir klasikinis receptas

Jautienos troškinys „Žydintis bokštas“

Jautienos troškinys iš Biržų: šefė jį tiekia su ypatingu apkepu, bet galima ir paprasčiau

Malta mėsa įdarytos cukinijos

Ši daržovė tobulai dera su neriebia mėsa: jautiena ir sūriu įdarytos cukinijos

Mėsainis

Joninių proga skanausit mėsainių? Esminiai patarimai ir 10 receptų

Parašykite atsiliepimą apie 15min