15min be reklamos

Košės Visos temos

Košės Janet Hudson, Flickr.com/Košė pusryčiams

Košė – patiekalas iš vandenyje (piene ar sultinyje) virtų kruopų ar grūdų, į kurį gali būti įdėta druskos, cukraus, pieno, spirgų, šviežių ar džiovintų vaisių, uogienės ir kt.

Pusryčiams ar vakarienei – 10 nesaldžių košių receptų

Pusryčiams ar vakarienei – 10 nesaldžių košių receptų

Jaukūs patiekalai su perlinėmis kruopomis: nostalgiški skoniai ir nauji receptai

Jaukūs patiekalai su perlinėmis kruopomis: nostalgiški skoniai ir nauji receptai

Nostalgiški patiekalai rudeniui: nuo bulvių tarkės iki trupininio pyrago

Nostalgiški patiekalai rudeniui: nuo bulvių tarkės iki trupininio pyrago

Vakarienei ar pusryčiams – datulėmis paskaninta trinta grikių košė

Vakarienei ar pusryčiams – datulėmis paskaninta trinta grikių košė

„Aurimėlio virtuvė“: orkaitėje kepta avižinė košė

„Aurimėlio virtuvė“: orkaitėje kepta avižinė košė

Avižinės košės diena: gardiname vaisiais, uogomis, riešutų sviestu ar cinamonu

Avižinės košės diena: gardiname vaisiais, uogomis, riešutų sviestu ar cinamonu

Pusryčiai iš vakaro: 4 patiekalai, kuriems paruošti ryte reikės kelių minučių

Pusryčiai iš vakaro: 4 patiekalai, kuriems paruošti ryte reikės kelių minučių

15 patiekalų su perlinėmis kruopomis ir grikiais: kotletukai, košės, sriubos

15 patiekalų su perlinėmis kruopomis ir grikiais: kotletukai, košės, sriubos

Tinklaraštininkė pataria, kaip paruošti maistingus, nebrangius pusryčius. 3 sezoniniai receptai

Tinklaraštininkė pataria, kaip paruošti maistingus, nebrangius pusryčius. 3 sezoniniai receptai

Parašykite atsiliepimą apie 15min