Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Antioksidantas

Visos temos
Antioksidantas Gamintojo nuotr./Chemijos laboratorijoje

Antioksidantas – maisto priedai, kurie pailgina maisto produktų vartojimo laiką, apsaugodamos nuo oksidacijos. Antioksidantai taip pat pagerina maisto produktų skonį ir išvaizdą. Jie įsiterpia į autooksidacines reakcijas, sudaro patvarius junginius su maisto medžiagomis ir neleidžia toliau oksiduotis maisto produktui.

Kas išduoda, kad organizmui gali trūkti antioksidantų?

Kaip antioksidantai prisideda prie imuninės sistemos stiprinimo?

Bananų žievelių miltai

Netikėtas bananų žievių panaudojimas virtuvėje: išbandžiusieji negalėjo patikėti

Antioksidantai

Antioksidantų įtaka mūsų sveikatai bei grožiui: kas išduoda, kad jų mums trūksta?

Laboratorija

Mokslininkas N.Čėnas – kodėl svarbu tirti kseniobiotikus ir kodėl reikia skeptiškai žiūrėti į antioksidantų papildus

Moteris

Norite atitolinti senatvę? Štai ką turėtumėte valgyti, o ko atsisakyti

Moteris valgo salotas

8 žalumynai ir salotos, kurių turėtume valgyti kasdien

Moliūgų latė

Ne tik skanu, bet ir naudinga sveikatai – 8 moliūgų privalumai

Vėžio ląstelės

Vitaminai gali skatinti vėžį plėstis: perspėja, kad nenuodingų medžiagų žmogui nėra

Kosmetologė-trenerė Ingrida Česevičienė
Reklama

Šviežio derliaus kosmetika: prabangios vaišės odai