Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Skaityti apie sportą - taip pat sportas.
Išbandyti
Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

15min skaitytojai išrinko įsimintiniausius 2017-ųjų pramogų pasaulio įvykius

2017-ieji neabejotinai buvo kupini veiksmo ir smagių įvykių pramogų pasaulyje. Daugybė koncertų, užsienio žvaigždžių vizitų, lietuvių muzikantų pasirodymų, muzikos festivalių, o kur dar dešimtys ryškių vestuvių, pagausėjusios garsių žmonių šeimos, kurias aplankė gandrai – apie tai visus metus rašė 15min rubrika Vardai.
Selas, Pippa Middleton ir Jamesas Matthewsas, Jurgita Jurkutė, Mindaugas Kuzminskas ir Eglė Andreikaitė
Selas, Pippa Middleton ir Jamesas Matthewsas, Jurgita Jurkutė, Mindaugas Kuzminskas ir Eglė Andreikaitė / 15min nuotr.

Seniems metams pasibaigus ir prasidėjus naujiems, apibendriname ryškiausius įvykius – už ką balsavote jūs? Pateikiame balsavimo rezultatus.

Metų Lietuvos garsenybių vestuvių kategorijoje triumfavo krepšininko Mindaugo Kuzminsko ir šokėjos Eglės Andreikaitės vestuvės.

Jiedu susituokė liepos 6-ąją, Karaliaus Mindaugo karūnavimo dieną. Kruopščiai savo šventės detales slėpusi pora susituokti nusprendė toliau nuo Vilniaus ar Kauno šurmulio – vestuvėms jie pasirinko Senosios Varėnos Šv.Arkangelo Mykolo bažnyčią.

Antroje vietoje liko Giedriaus Savicko ir Agatos Šilobrit, trečioje – Šarūno Jasikevičiaus ir Annos Doukos vestuvės.

TAIP PAT SKAITYKITE: Senojoje Varėnoje – neregėtos vestuvės: krepšininkas Mindaugas Kuzminskas vedė Eglę Andreikaitę

Netrūko ir įspūdingų užsienio žvaigždžių vestuvių. Čia balsavime nepralenkiami buvo Kembridžo hercogienės Catherine jaunesnioji sesuo Pippa Middleton, ištekėjusi už milijardieriaus Jameso Matthewso, jie laimėjo kategorijoje „Metų pasaulio garsenybių vestuvės“.

Pora susituokė gegužės 20-ąją. Didžiojoje Britanijoje vykusi šventė žavėjo savo iškilmingumu bei prabanga, o pagal visuomenės susidomėjimą vestuvės prilygo kone karališkoms. Pora amžiną meilę vienas kitam prisiekė XII amžių menančioje Šv. Morkaus bažnyčioje Berkšyre, jų santuokos liudininkais buvo apie 130 svečių.

Už Pippą ir Jamesą balsavo 37 proc. apklaustųjų. Juos taip pat sužavėjo Lionelio Messi ir Antonellos Roccuzzo (25 proc.) bei Nikitos Presniakovo ir Alionos Krasnovos (18 proc.) vestuvės, šios poros liko antroje ir trečioje vietose.

TAIP PAT SKAITYKITE: Beveik karališkos vestuvės: hercogienės Catherine sesuo Pippa Middleton ištekėjo už milijonieriaus

2017-aisiais ne viena garsi šeima tapo tėvais, juos aplankę gandrai atnešė jiems pirmą, o gal ir antrą, trečią vaiką.

15min rubrikos Vardai skaitytojus labiausiai pradžiugino aktorės Jurgitos Jurkutės-Širvaitės ir jos vyro verslininko Ryčio Širvaičio pirmagimė dukra. Metų gandro kategorijoje laimėjo judviejų kovo 29-ąją gimusi mergaitė Kornelija.

Už poros gandrą balsavo 31 proc. apklaustųjų. Antroje vietoje liko Irūnos Puzaraitės-Čeponienės ir Roko Čeponio sūnus Toras (16 proc.), trečioje – Beatos Nicholson ir Tomo Nicholson sūnus Harrisonas (13 proc.).

TAIP PAT SKAITYKITE: Jurgita Jurkutė-Širvaitė susilaukė pirmo vaiko: gimė dukra​​​​​​

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Jurgita Jurkutė su vyru Ryčiu
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Jurgita Jurkutė su vyru Ryčiu

2017-ieji muzikos mylėtojams pažėrė daugybę malonių staigmenų – šie metai pasižymėjo renginių gausa ir pačios įvairiausios muzikos koncertais. Ryškiausių žvaigždžių pastaraisiais metais tikrai netrūko, o 15min skaitytojai balsuodami išrinko savo favoritus.

Geriausiu Metų užsienio grupės koncertu skaitytojų sprendimu buvo pripažintas legendinės „Queen“ pasirodymas. Lapkričio 17-oji daugeliui melomanų Lietuvoje įstrigs kaip ypatinga diena. Kaune tądien koncertavo ilgus dešimtmečius laukti „Queen“ su senaisiais grupės nariais – gitaristu Brianu May ir būgnininku Rogeriu Tayloru bei Freddy Mercury pakeitusiu Adamu Lambertu.

„Queen“ sulaukė 27 proc. gerbėjų palaikymo. Antroje vietoje liko Robbie Williamsas (25 proc.), trečioje – bendras „Scooter“, „2 Unlimited“, Dj Sash šou (8 proc.)

TAIP PAT SKAITYKITE: „Queen“ ir A.Lambertas Kaune: metų koncerte – gitaros formos scena, garsiausi hitai ir ošianti publika

Netrūko ir geros lietuviškos muzikos. Metų lietuviškos muzikos koncertu skaitytojai pripažino grupės SEL 25-ojo gimtadienio šou „Žalgirio“ arenoje.

Didžiuosiuose miestuose surengtas šou gerbėjus stebino 1,5 mln. eurų atsiėjusiu titaniniu robotu, čia netrūko vaizdo projekcijų, kurios siekė net trečiąjį Kauno arenos aukštą. Koncertų metų gerbėjai galėjo išvysti net fejerverkus. Žodžiu, kaip mėgsta sakyti Selas – buvo daug garso ir šviesų.

SEL balsavime surinko 30 proc. balsų, antras liko Donny Montell „Kalėdos LIVE cirkas“ (19 proc.) ir Andriaus Mamontovo AM50 (14 proc.).

TAIP PAT SKAITYKITE: Grandiozinis SEL gimtadienis: Egio dėmesio sulaukė nusikaltėliai, konservatoriai ir komunistai

2017-ieji buvo įsimintini ir muzikos festivalių mylėtojams: daugybė scenos žvaigždžių, geriausia lietuviška ir užsienio muzika, puiki draugų kompanija ir laikas gamtoje – ko daugiau reikia svajonių laisvalaikiui?

Metų muzikos festivaliu skaitytojai išrinko Rumšiškėse vykusį „Granatos Live“. Susirinkusius čia šokdino daugybė Lietuvos ir užsienio žvaigždžių. Tačiau festivalį sudrumstė netikėtai įsiliepsnojęs gaisras – sudegė du Liaudies buities muziejaus pastatai.

Už šį festivalį balsavo 36 proc. apklaustųjų, antroje vietoje liko „Kilkim žaibu“ (11 proc.), trečioje – „Karklė Live Music Beach“ (8 proc.).

TAIP PAT SKAITYKITE: Ellie Goulding sudrebino „Granatas Live“: į koncertą pritraukė visus festivaliautojus

2017-aisiais pramogų pasaulio padangėje netrūko ir skandalų, kurie vieniems baigėsi laimingai, o kitiems – skyrybomis ar net sunaikintu muziejiniu turtu. Linkime, kad šiemet skandalų būtų mažiau, o 2017-ųjų nutikimai liktų tik nepasikartojančiu prisiminimu.

TAIP PAT SKAITYKITE: Lietuvos pramogų pasaulio skandalai: kas 2017 metais nuskambėjo garsiausiai

Ryškių įvykių ir skandalų netrūko ir užsienio pramogų pasaulyje.

TAIP PAT SKAITYKITE: Ryškiausi 2017 metų įvykiai ir skandalai užsienio pramogų pasaulyje

Praėję metai kai kuriems atneš ir ne pačius maloniausius prisiminimus, nebuvo apsieita ir be liūdnų temų. Viena tokių – iširusios garsios poros, kurių skyrybos pasaulyje nustebino ir nuliūdino tūkstančius gerbėjų.

TAIP PAT SKAITYKITE: Užsienio žvaigždžių skyrybos: kas šiemet pasuko skirtingais keliais?

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Didžiausiame Bukčių miško parke Vilniuje pasivaikščioti kviečia trys nauji maršrutai
Reklama
„Huawei FreeBuds 6i“ – iki 100 eurų kainuojančios belaidės ausinės
Reklama
Vaikų vasaros atostogoms įsibėgėjant, „Telia Play“ kino rekomendacijos vaikams ir visai šeimai
Reklama
„Įspūdžiai išliko visam gyvenimui“: TV bokštas kviečia pasivaikščioti 170 metrų aukštyje