-35% metinei prenumeratai. Maža kaina - didelė vertė.
Išbandyti
Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Išrinkite įspūdingiausias 2017 metų garsenybių vestuves

Kiekvieni nauji metai atneša daugybę naujų potyrių, šypsenų, permainų, o kai kam – ir šeimą. 2017-aisiais įvyko dešimtys žinomų žmonių įspūdingų vestuvių, tad metams baigiantis kviečiame visas prisiminti ir išrinkti jums palikusias didžiausią įspūdį. Apklausą rasite straipsnio pabaigoje.
Greta Lebedeva ir Aleksandras Kazakevičius, Giedrius Savickas ir Agata Šilobrit, Anžela Adamovič bei Mindaugas Kuzminskas su Egle Andreikaite
Greta Lebedeva ir Aleksandras Kazakevičius, Giedrius Savickas ir Agata Šilobrit, Anžela Adamovič bei Mindaugas Kuzminskas su Egle Andreikaite / 15min montažas / 15min nuotr.

Apklausa – teksto pabaigoje

Verslininkas Tadas Karosas naujus metus pradėjo svarbiu įvykiu savo gyvenime – sausio 5 dieną Vilniuje susituokė su Agne Kavalnyte. Pora žiedais apsimainė sostinės Santuokų rūmuose.

TAIP PAT SKAITYKITE: Verslininkas Tadas Karosas Vilniuje susituokė su Agne Kavalnyte

Šokėja Eglė Straleckaitė ir verslininkas Justinas Daugėla Kauno Rotušėje vasario 11-osios popietę, vienas kitam prisiekė amžiną meilę ir ištikimybę. Vestuvių šventė tuo nesibaigė - priėmę artimiausių bičiulių sveikinimus jaunavedžiai išsyk išsiruošė į Tenerifę, kur vestuvių ceremonija buvo pakartota dar kartą.

Aliaus Koroliovo/15min nuotr./Eglės Straleckaitės ir Justino Daugėlos vestuvių akimirka
Aliaus Koroliovo/15min nuotr./Eglės Straleckaitės ir Justino Daugėlos vestuvių akimirka

TAIP PAT SKAITYKITE: Šokėja Eglė Straleckaitė Kauno rotušėje ištekėjo už verslininko Justino Daugėlos

Garsaus dirigento Roberto Šerveniko ir pianistės Džeren Šervenikienės sūnus Justas Šervenikas savo mylimąją Robertą Mikučionytę vedė po 15 metų pažinties metų. Pianistų pora vestuves iškėlė sostinėje, per ceremoniją net grojo duetu.

TAIP PAT SKAITYKITE: Muzikalios pianistų vestuvės: susituokė Justas Šervenikas ir Roberta Mikučionytė

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Renata Saulytė ir Žilvinas Smalskys
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Renata Saulytė ir Žilvinas Smalskys

Per Moters dieną, vos po pusmečio draugystės Specialiųjų tyrimų tarnybos (STT) atstovė spaudai Renata Saulytė ištekėjo už kelių inspektoriaus Žilvino Smalskio. Tuoktuvių metu moteris laukėsi ketvirto jųdviejų šeimoje vaikelio.

TAIP PAT SKAITYKITE: Ištekėjo STT atstovė spaudai Renata Saulytė: tris vaikus auginanti pora laukiasi ketvirto

2016-aisiais Metų sportininku išrinktas, pasaulio pankrationo čempionas Tomas Pakutinskas po daugiau nei 10 metų draugystės vedė savo išrinktąją Kristiną Naujokaitę. Pora vienas kitam ištarė vieną svarbiausių gyvenimo „taip“ Tauragės civilinės metrikacijos skyriuje.

TAIP PAT SKAITYKITE: Pankrationo čempionas Tomas Pakutinskas po 10 metų draugystės Tauragėje vedė Kristiną Naujokaitę

Praėjus pusantrų metų nuo to, kai primarijus Nerijus Juška pasipiršo savo mylimajai, ekonomistei Agnei Jurgilaitei. Lygiai tiek pat praėjus ir nuo to, kai jiems gimė sūnus Paulius, pora susituokė sostinės viešbučio kiemelyje.

TAIP PAT SKAITYKITE: Baleto primarijus Nerijus Juška vedė sužadėtinę, savo sūnaus motiną Agnę Jurgilaitę

Tarologas Leopoldas Malinauskas gegužės 5-ąją, vedė savo išrinktąją Rasą Jastromskienę. Pora tuoktuvėms pasirinko neįprastą vietą – televizijos studiją. Filmuojant kameroms jaunavedžius sutuokė čia atvykusios Vilniaus civilinės metrikacijos skyriaus darbuotojos.

TAIP PAT SKAITYKITE: Tarologas Leopoldas Malinauskas ir 23 metais jaunesnė jo sužadėtinė susituokė KK2 studijoje

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Marijaus Berenio ir Sigitos Grabauskaitės vestuvės
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Marijaus Berenio ir Sigitos Grabauskaitės vestuvės

Kiek daugiau nei metus puoselėję romantiškus jausmus radijo laidų vedėjas, buvęs „ŽAS“ narys Marijus Berenis ir rinkodaros specialistė Sigita Grabauskaitė nusprendė savo meilę įteisinti. Tam jiedu pasirinko sostinės Santuokų rūmus.

TAIP PAT SKAITYKITE: Marijus Berenis susituokė su Sigita Grabauskaite: „Mielai būtume santuoką registravę online“

Balandžio 19-ąją Tailande žiedus su mylimuoju, TV prodiuseriu Andriumi Žemaičiu Tailande sumainiusi „TV pagalbos“ žvaigždė Gerda Stiklickienė vos grįžusi iš kelionės vestuves atšokti nusprendė ir Lietuvoje. Pora oficialiai savo santuoką įteisino ir Marijampolės Civilinės metrikacijos skyriuje, kur oficialiai tapo vyru ir žmona.

Aliaus Koroliovo/15min nuotr./Gerdos Stiklickienės ir Andriaus Žemaičio vestuvės
Aliaus Koroliovo/15min nuotr./Gerdos Stiklickienės ir Andriaus Žemaičio vestuvės

TAIP PAT SKAITYKITE: Tailande už Andriaus Žemaičio ištekėjusi Gerda Stiklickienė vestuves pakartojo ir Marijampolėje

Jaukios, paprastos, o kartu – stilingos ir elegantiškos. Tokias Islandijos įkvėptas vestuves šeštadienį surengė ūkio ministras Mindaugas Sinkevičius ir jo mylimoji, interjero dizainerė, Kauno rajono turizmo ir verslo informacijos centro vadovė Aistė Plūkaitė. Sostinės Šv.Jonų bažnyčioje po ketverių metų draugystės jiedu prisiekė vienas kitam amžiną meilę.

TAIP PAT SKAITYKITE: Islandijos įkvėptos vestuvės: ūkio ministras Mindaugas Sinkevičius susituokė su Aiste Plūkaite

Gegužės 13-ąją Santuokų rūmuose „taip“ mylimajam, inžinieriui ir koncertų organizatoriui Lukui Lukoševičiui ištarė laidos „KK2 penktadienis“ žurnalistė Liza Kogan. Poparto ir komiksų stiliaus įkvėpta šventė – tokia, apie kokią Liza ir Lukas svajojo jau seniai, tokią ir iškėlė.

TAIP PAT SKAITYKITE: Ištekėjo KK2 žurnalistė Liza Kogan: tarp garsių sveikintojų – Mia ir Laisva

Prieš 9 metus gegužę susipažinę 15min įkūrėjas Tomas Balžekas ir jo žmona, komunikacijos specialistė Andrė Balžekienė jau po trejų metų džiaugėsi pagausėjusia šeima, dar po metų – civiline santuoka, o dar po 5-erių, gegužės paskutinį savaitgalį, pora pasižadėjo amžinai būti kartu ir prieš Dievą. Ta pačia proga šeimyna pakrikštijo ir dukrelę Oną.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Tomas Balžekas ir Andrė Balžekienė
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Tomas Balžekas ir Andrė Balžekienė

TAIP PAT SKAITYKITE: 15min įkūrėjo Tomo Balžeko šeimos šventė: vestuvės Bernardinų bažnyčioje ir dukros krikštynos

Kai du menininkai nusprendžia kelti vestuves, aišku viena – jos tikrai nebus nuobodžios. Greičiau žaismingos, spalvingos, kupinos pačių netikėčiausių sprendimų ir pozityvių emocijų. Būtent taip žiedus sumainė dailininkai Lina Dūdaitė ir Marius Jonutis ir iš Kauno Rotušės išėjo kaip vyras ir žmona.

TAIP PAT SKAITYKITE: Ryškios dailininkų Mariaus Jonučio ir Linos Dūdaitės vestuvės: raudona nuotaka ir jaunikis su šortais

Praėjus pusmečiui po to, kai gruodį Kaune ištekėjo Seimo pirmininko Viktoro Pranckiečio dukra Monika Pranckietytė, birželio 10-ąją prie altoriaus žengė ir vyresnioji – Tabariškių Kristaus Karaliaus bažnyčioje susituokė Tarptautinės IT kompanijos „NFQ technologies“ rinkodaros vadovė Viktorija Pranckietytė ir kino reklamos įmonės „CinemaAds“ direktorius Mantvidas Žalėnas. Jiedu pora tapo po daugiau nei 10-mečio draugystės.

TAIP PAT SKAITYKITE: Seimo pirmininko vyresnėlė dukra Viktorija Pranckietytė ištekėjo už Mantvido Žalėno

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Tautvydas Sabonis ir Paulina Olivia Frukacz
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Tautvydas Sabonis ir Paulina Olivia Frukacz

Pietų Ispanijos Malagos uostamiestyje gyvenantys Tautvydas Sabonis ir jo mylimoji Paulina Olivia Frukacz tuoktis atvyko į Lietuvą. Privati santuokos ceremonija įvyko birželio 17-ąją Palangoje, Sabonių šeimai priklausančiame viešbutyje „Pušų paunksnėje“.

TAIP PAT SKAITYKITE: Tautvydas Sabonis Palangoje susituokė su Paulina Olivia Frukacz: išskirtiniai fotokadrai

Po trejų metų draugystės krepšininkai Giedrė Paugaitė ir Arnas Labuckas ištarė svarbiausiąjį „taip“ – susituokė miško apsuptyje, Kačerginės šv.Onos koplytėleje.

TAIP PAT SKAITYKITE: Krepšininkų vestuvės miško apsupty: Kačerginės koplyčioje Arnas Labuckas vedė Giedrę Paugait

Po šešerių metų draugystės prie altoriaus žengė grupės „Arbata“ narys, gitaristas Povilas Račas. Sostinės Šv.Ignoto bažnyčioje jis vedė mylimąją, rinkodaros specialistę Ievą Čepononytę.

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Pavelo Giunterio ir Eglės Tomkevičienės vestuvės
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Pavelo Giunterio ir Eglės Tomkevičienės vestuvės

TAIP PAT SKAITYKITE: Stilingos „rustic“ stiliaus vestuvės: grupės „Arbata“ narys Povilas Račas Vilniuje vedė Ievą Čepononytę

Prireikė 17 metų, kad garsus perkusininkas Pavelas Giunteris ir kosmetologė, mezoterapijos specialistė Eglė Tomkevičienė, kadaise buvę gerais bičiuliais, suprastų, jog juos sieja gilesnis ryšys. Po ilgos pertraukos prieš trejus metus susitikę jiedu taip ir nebeišsiskyrė, o birželio 17-ąją iš Vilniaus santuokų rūmų išėjo jau kaip vyras ir žmona.

TAIP PAT SKAITYKITE: Beržiniu žiedu pasipiršęs perkusininkas Pavelas Giunteris Vilniuje susituokė su mylimąja Egle

Vilniaus santuokų rūmuose net po 29-erių metų draugystės susituokė drabužių kūrėja, Vilniaus dailės akademijos profesorė Jolanta Talaikytė su gyvenimo draugu, sūnaus tėvu Vytautu Naudžiūnu.

Apklausa – teksto pabaigoje

TAIP PAT SKAITYKITE: Po 29 metų draugystės dizainerė Jolanta Talaikytė ištekėjo už architekto Vytauto Naudžiūno

Praėjusiais metais gatvės šokėjų duetas Violeta Taraškevič ir Augustinas Paulionis eidami į „Lietuvos talentų“ sceną čia norėjo ne tik parodyti savo sugebėjimus, bet ir laimėti pinigų vestuvėms. Nors nugalėtojais jiedu netapo, tačiau noras susituokti niekur nedingo. Liepos 1-ąją pora vienas kitam meilę prisiekė sostinės santuokų rūmuose.

Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Vytenio Čižausko ir Juditos Jauneikaitės vestuvių akimirka
Eriko Ovčarenko / 15min nuotr./Vytenio Čižausko ir Juditos Jauneikaitės vestuvių akimirka

TAIP PAT SKAITYKITE: Susituokė „Lietuvos talentų“ šokėjai Auggy ir Violeta DaQueen: poros rankas papuošė juodi žiedai

Prienų–Birštono „Vytauto“ komandos krepšininkas Vytenis Čižauskas ir teisininkė Judita Jauneikaitė vasarą vienas kitam ištarė svarbiausią gyvenimo „taip“. Beveik po aštuonerių metų draugystės jiedu tapo vyru bei žmona – amžiną meilę Jiezno Šv. Arkangelo Mykolo ir Jono Krikštytojo bažnyčioje.

Luko Balandžio / 15min nuotr./Vestuvių akimirka
Luko Balandžio / 15min nuotr./Vestuvių akimirka

TAIP PAT SKAITYKITE: Pažintį internete vainikavo vestuvės: krepšininkas Vytenis Čižauskas Jiezne vedė Juditą Jauneikaitę

Liepos 6-ąją, Karaliaus Mindaugo karūnavimo dieną krepšininkas Mindaugas Kuzminskas susituokė su mylimąja, šokėja Egle Andreikaite. Kruopščiai savo šventės detales slėpusi pora susituokti nusprendė toliau nuo Vilniaus ar Kauno šurmulio – vestuvėms jie pasirinko Senosios Varėnos Šv. Arkangelo Mykolo bažnyčią.

TAIP PAT SKAITYKITE: Senojoje Varėnoje – neregėtos vestuvės: krepšininkas Mindaugas Kuzminskas vedė Eglę Andreikaitę

Liepos 9-ąją garsiausias Lietuvos modelis Edita Vilkevičiūtė ištekėjo už mylimojo Björno Frederico Gerlingo: lietuvės ir vokiečio vestuvės įvyko šį savaitgalį Italijoje. Amžiną meilę Edita ir Björnas prisiekė po pustrečių metų draugystės.

TAIP PAT SKAITYKITE: Italijoje ištekėjo garsiausias Lietuvos modelis Edita Vilkevičiūtė

Asmeninio albumo nuotr./Edita Vilkevičiūtė ir Björnas Fredericas Gerlingas
Asmeninio albumo nuotr./Edita Vilkevičiūtė ir Björnas Fredericas Gerlingas

Vilniaus Santuokų rūmuose žmonos ir vyro įžadus vienas kitam davė Kastyčio Kerbedžio dukra, pianistė Konstancija Kerbedytė ir muzikos mokslų daktaras Remigijus Sabaliauskas.

TAIP PAT SKAITYKITE: Kastyčio Kerbedžio dukra Konstancija Kerbedytė ištekėjo už 16 metų vyresnio muzikos mokslų daktaro

Prie šeimas sukūrusių aukštaūgių prisijungė ir Utenos „Juventus“ klubo krepšininkas Simas Buterlevičius. Tauragėje Simas vedė savo išrinktąją Gretą Milerytę. Pora susituokė po dvejų metų draugystės.

TAIP PAT SKAITYKITE: Krepšininkas Simas Buterlevičius vedė Gretą Milerytę: piršlybos Paryžiuje, vestuvės Tauragėje

Susituokę Druskininkų civilinės metrikacijos skyriuje knygnešio Juozo Masiulio proanūkė, „Friendly Lithuania“ kelionių agentūros vadovė Lina Paliulytė bei tinklininkas Lukas Gudas santuokos įžadus davė ir ant Liškiavos piliakalnio. Pora liepos 7-ąją surengė pagoniškas tuoktuves prie degančio aukuro.

TAIP PAT SKAITYKITE: Pagoniškos vestuvės: knygnešio J.Masiulio proanūkė santuokos įžadus davė ir ant Liškiavos piliakalnio

Socialinių tinklų nuotr./Šarūnas Jasikevičius ir Anna Douka
Socialinių tinklų nuotr./Šarūnas Jasikevičius ir Anna Douka

Nors jiedu visuomet atrodė kaip vyras ir žmona, įteisinti santykius bei prisiekti meilę liudininkų akivaizdoje susiruošė tik šią vasarą. Liepos 21-ąją, po 8 metų draugystės, lydimi savo dviejų paaugusių vaikų, Graikijoje susituokė Kauno „Žalgirio“ vyriausiasis treneris Šarūnas Jasikevičius ir Anna Douka. Pora medaus mėnesį atšventė laukinėje Afrikoje.

TAIP PAT SKAITYKITE: Šarūnas Jasikevičius Graikijoje susituokė su Anna Douka: vestuvės – po 8 metų draugystės

Šokėja, televizijos projektų dalyvė Sandra Saikauskaitė ir karininkas Tomas Lukaševičius susižadėjo prieš penkerius metus, tačiau vestuves vis atidėliojo. Galiausiai nusprendė – laikas. Liepos 22-ąją pora prisiekė vienas kitam amžiną meilę, sostinės Šv. Ignoto bažnyčioje jiedu tapo vyru ir žmona. Į Lietuvos kariuomenės Ordinariato bažnyčią jaunikis atvyko šventiškai pasipuošęs – ypatingai progai jis pasirinko karininko uniformą.

Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Sandra Saikauskaitė ir Tomas Lukaševičius
Juliaus Kalinsko / 15min nuotr./Sandra Saikauskaitė ir Tomas Lukaševičius

TAIP PAT SKAITYKITE: Kubietiškos vestuvės: salsos šokėja Sandra Saikauskaitė ištekėjo už kariškio Tomo Lukaševičiaus

Vilniaus šokių studijos „Modus Dance“ įkūrėja Viktorija Nenartovič įsitikinusi – jei jau išteka vieną kartą gyvenime, šventę reikia iškelti tokią, kokios nei ji su mylimuoju Jevgenijumi Babincevu, nei svečiai nepamirštų. Tokias vestuves jiedu ir iškėlė – santuoka Vilniaus Katedroje, hiphopas aikštėje, išskirtiniai automobiliai, varlytėmis papuošti garbanotieji bišonai.

TAIP PAT SKAITYKITE: „Modus Dance“ vadovės Viktorijos Nenartovič vestuvės: hiphopas Katedros aikštėje ir išpuošti bišonai

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Anželos Adamovič ir Žygimanto Gečo vestuvės
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Anželos Adamovič ir Žygimanto Gečo vestuvės

Garsioji „X Faktoriaus“ pora Anžela Adamovič ir Žygimantas Gečas turbūt amžinai bus dėkingi muzikiniam šou ne tik dėl atsivėrusių durų į didžiąją muzikos sceną, bet ir dėl sutiktos meilės. Prieš trejus metus susipažinę, prieš metus susižadėję, tą pačią dieną, rugpjūčio 9-ąją, jiedu Vilniuje prisiekė vienas kitam ir amžiną meilę. Meilės priesaiką jiedu ištarė stostinės Antakalnyje esančioje Išganytojo bažnyčioje.

TAIP PAT SKAITYKITE: Vilniuje susituokė „X Faktoriaus“ pora Anžela Adamovič ir Žygimantas Gečas

Rugpjūčio pradžioje sostinėje įregistravę civilinę santuoką, investuotojas, verslininkas Nerijus Dagilis ir jo mylimoji, rinkodaros specialistė Ineta Tamašauskaitė pagrindinę šventę surengė rugpjūčio 12-ąją Italijoje. Prie Komo ežero įsikūrusios vilos „Villa d'Este“ teritorijoje įvyko tiesiog pasakiškos vestuvės... Jų puota vyko 16 amžiaus vilos teritorijoje, puoselėjamame išskirtinio grožio 25 hektarų parke. Čia buvo nutiestas baltas kilimas, pastatytos dešimtys puošnių kėdžių, baltų gėlių puokštės, dailiai dekoruoti žiedlapiai ant žemės...

TAIP PAT SKAITYKITE: Nerijaus ir Inetos Dagilių vestuvės Italijoje – fantastiškai išpuoštoje viloje prie Komo ežero

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Ernestos Kalinauskaitės ir Roko Aurylos vestuvės
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Ernestos Kalinauskaitės ir Roko Aurylos vestuvės

Žolinės šventė modeliui, konkurso „Mis Lietuva 2009“ pirmosios vicemis titulo laimėtojai Ernestai Kalinauskaitei – ypatinga diena. Rugpjūčio 15 dieną, 15 valandą, nuostabaus grožio Lietuvos kampelyje ji prisiekė amžiną meilę savo gyvenimo draugui Rokui Aurylai. Pora susituokė Liškiavos Švč. Trejybės bažnyčioje.

TAIP PAT SKAITYKITE: Tituluota „Mis Lietuva 2009“ dalyvė Ernesta Kalinauskaitė Liškiavoje ištekėjo už Roko Aurylos

Jų pažinties istorija, santykiai, sužadėtuvės ir dabar – pačios vestuvės netelpa į jokius standartus. Jokios pompastikos, jokios vaidybos, tik tai, kaip jie jaučiasi geriausiai. Nuoširdžiai ir užtikrintai – menininkė Jolita Vaitkutė Santuokų rūmuose ištekėjo už komunikacijos specialisto Silvestro Dikčiaus. Amžiną meilę jie prisiekė po metų draugystės, netikėtai susipažinus prekybos centro šokolado skyriuje.

TAIP PAT SKAITYKITE: Lemtinga pažintis prekybos centre: menininkė Jolita Vaitkutė ištekėjo už Silvestro Dikčiaus

Žinomas Šmuilovičių šeimos atstovas, verslininkas, „Auksinės dovanėlės“ partneris Elanas Šmuilovičius dar prieš ketverius metus nebūtų pagalvojęs, kad jo gyvenimo meilė lauks Latvijoje. Tuomet su vyriška draugų kompanija išvykęs į Jūrmalą jis planavo tiesiog smagiai praleisti laiką, tačiau ten sutikta Jana Pavlova apvertė jo gyvenimą aukštyn kojomis. Ir apvertė taip, kad rugpjūčio mėnesį jiedu tapo vyru ir žmona, pora Valstybiniame Vilniaus Gaono žydų muziejuje prisiekė vienas kitam amžiną meilę.

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Aleksandro Kazakevičiaus ir Gretos Lebedevos vestuvės
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Aleksandro Kazakevičiaus ir Gretos Lebedevos vestuvės

TAIP PAT SKAITYKITE: „Auksinės dovanėlės“ partneris Elanas Šmuilovičius susituokė su mylimąja Jana iš Latvijos

Buvęs olimpietis, imtynininkas Aleksandras Kazakevičius ir sporto trenerė Greta Lebedeva po ketverių metų draugystės tapo vyru bei žmona vienoje gražiausių sostinės bažnyčių - Šv. apaštalų Petro ir Povilo bažnyčioje. Susituokti jie galėjo ir anksčiau - mylimajai Aleksandras pasipiršo vos po trijų mėnesių draugystės.

TAIP PAT SKAITYKITE: Olimpietis Aleksandras Kazakevičius vienoje gražiausių bažnyčių susituokė su Greta Lebedeva

Pasaulinio garso modelis Margarita Švėgždaitė su mylimuoju prancūzu Hervé Taiebu iškėlė tikrai nepamirštamas vestuves tiek sau, tiek daugybei svečių – jų dalyvavo apie 250. Pora Nevados dykumoje vykstantį garsųjį festivalį „Burning Man“ perkėlė į Europą – Lokonvilį Prancūzijos šiaurėje. Jųdviejų šventė būtent taip ir vadinosi: „Burning man wedding H&M“, truko dvi dienas, o svečių ir pačių jaunųjų kostiumai išties priverčia išsižioti iš nuostabos. Ši šventė buvo ypatinga dar tuo, jog Margaritą 6-ą mėnesį laukėsi jųdviejų antro sūnaus.

TAIP PAT SKAITYKITE: „Nurautos“ modelio Margaritos Švėgždaitės vestuvės „Burning Man“ stiliumi: jaunikis atriedėjo tanku

Algirdo Venskaus/15min nuotr./Richardas Jonaitis ir Jovita Balčiūnaitė
Algirdo Venskaus/15min nuotr./Richardas Jonaitis ir Jovita Balčiūnaitė

Vos susipažinęs su aktore Jovita Balčiūnaite ir juokais pakvietęs surengti kartu vestuves LRT laidų vedėjas Richardas Jonaitis visai nesitikėjo, kad po 2,5 metų taip įvyks iš tikrųjų. Ir štai rugpjūčio pabaigoje prie Palangos gelbėjimo stoties jiedu sėdo į katerį ir išplaukė vienas kitam prisiekti amžinos meilės - į Nemirsetą, tarp pušų, girdint jūros ošimą, apsupti mylimiausių žmonių... Čia, ceremonijos vietoje, pora iškėlė ir antrą vestuvių dalį, kuri labiau priminė festivalį – netylanti muzika, virtuvė ant ratų, jokių vardinių staliukų, o tik laisva, smagi šventė be jokių formalumų.

TAIP PAT SKAITYKITE: Vestuvės kaip festivalis: laidų vedėjas Richardas Jonaitis pajūry vedė aktorę Jovitą Balčiūnaitę

Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Giedrė Girnytė ir Linas Linkevičius
Irmanto Gelūno / 15min nuotr./Giedrė Girnytė ir Linas Linkevičius

Nors nuo bet kokių santykių „Queens of Roses“ narė Giedrė Girnytė ir grafikos dizaineris Linas Linkevičius stengėsi bėgti, visgi pamatę vienas kitą, sustojo ir įsimylėjo. O po 1,5 metų draugystės, paskutinę vasaros dieną, pora sostinės Šv.Mikalojaus bažnyčią oficialiai tapo vyru ir žmona.

TAIP PAT SKAITYKITE: Pirmoji ir vienintelė meilė: „Queens of Roses“ narė Giedrė Girnytė ištekėjo už Lino Linkevičiaus

Mentalistas Nicholas Kin Raudondvario dvare susituokė su mylimąja, vaikelio besilaukiančia Raimonda Balsyte. Vestuvėse vyravo Viduržemio jūros regiono tema.

TAIP PAT SKAITYKITE: Mentalisto Nicholo Kin ir Raimondos Balsytės vestuvėse vyravo Viduržemio jūros tema

Smuikininkė, dirigento Gintaro Rinkevičiaus ir muzikės Tatjanos Rinkevičienės dukra Saulė Rinkevičiūtė rugsėjo 2-ąją ištekėjo už prancūzo, elektronikos inžinieriaus Julieno Singer. Netradicines vestuves jiedu surengė Italijoje, prie svaiginančio grožio Komo ežero.

TAIP PAT SKAITYKITE: Saulės Rinkevičiūtės vestuvės Italijoje: nuo pažinties baidarėje iki gyvenimo kalnų apsuptyje

Krepšinio trenerio Rimo Kurtinaičio sūnus, taip pat krepšinio treneris Giedrius Kurtinaitis šiemet žengė svarbų žingsnį savo gyvenime – Kauno rotušėje susituokė su mylimąja Erika Nauburaityte. Vos paminėję 7-erių metų draugystės sukaktį, rugsėjo 9-ąją oficialiai įteisino savo ryšį ir sukūrė šeimą.

TAIP PAT SKAITYKITE: Krepšinio treneris Giedrius Kurtinaitis Kauno rotušėje susituokė su Erika Nauburaityte

Eglės Jociūtės nuotr./Aleksandras Brokas ir Gretė Smičiūtė
Eglės Jociūtės nuotr./Aleksandras Brokas ir Gretė Smičiūtė

Netikėtai prasidėjusi meilė vos per metus išaugo į šeimą – ir visai jiedu neskubėjo, tiesiog ko laukti, kai viskas tikra ir nuoširdu? Rugsėjo 9-ąją režisierius, prodiuseris Aleksandras Brokas ir „Intimissimi“ komercijos vadovė Lietuvoje Gretė Smičiūtė, kaip patys sako, tapo amžinais bendrakeleiviais – vienas kitam prisiekė amžiną meilę. Pora susituokė ten, kur ir susipažino - viešbutyje „Kempinski Hotel Cathedral Square“.

TAIP PAT SKAITYKITE: Po metų draugystės susituokė režisierius Aleksandras Brokas ir Gretė Smičiūtė: „Buvo ideali diena“

Už tūkstančių kilometrų, jaukiame kalnų namely, apsupti tik savo vaikų – rugpjūčio pabaigoje Korfu saloje susituokė Vilniaus miesto tarybos narys Žilvinas Šilgalis su mylimąja, teisinių paslaugų įmonės „Strateginių sprendimų centras“ savininke Kristina Kiršyte. Pora vestuves tik vaikų akivaizdoje iškėlė po daugiau nei trejų metų draugystės. Santuoką vėliau įteisino ir Santuokų rūmuose.

Asmeninio albumo nuotr./Žilvinas Šilgalis ir Kristina Kiršytė
Asmeninio albumo nuotr./Žilvinas Šilgalis ir Kristina Kiršytė

TAIP PAT SKAITYKITE: Žilvinas Šilgalis susituokė su Kristina Kiršyte: vestuvėse Korfu saloje dalyvavo tik jų vaikai

Saulėtą rugsėjį vienas iš žinomų menininkų dvynių Gataveckų žengė svarbų žingsnį savo gyvenime – dailininkas Remigijus Gataveckas vedė mylimąją, nekilnojamojo turto agentę Eveliną Ruzgaitę.

TAIP PAT SKAITYKITE: Susituokė vienas iš menininkų dvynių Gataveckų: Remigijus vedė mylimąją Eveliną

Rimos Petrauskytės-Malašičevės gyvenime šis šeštadienis – dviguba šventė. Rugsėjo 23-iąją dainininkė šventė ne tik savo 37-ąjį gimtadienį, bet ir vestuves. Kristaus Karaliaus bažnyčioje ji prisiekė amžiną meilę metais vyresniam Rolandui Paulauskui.

Asmeninio albumo nuotr./Rima Petrauskytė ir Rolandas Paulauskas
Asmeninio albumo nuotr./Rima Petrauskytė ir Rolandas Paulauskas

TAIP PAT SKAITYKITE: Klaipėdoje per savo gimtadienį ištekėjo „Man-go“ dainininkė Rima Petrauskytė

Jiedu susipažino maždaug prieš 12 metų, tuomet, kai abu buvo dar paaugliai. Abu vienas kitą laikė labiau broliu ir seserimi, tačiau metams bėgant suprato – jausmai širdyje vis stiprėja. Dar po 5 metų bičiuliška draugystė virto romantiška meile, o štai šiemet jie vienas kitam ištarė „taip“: dviratininkas Ramūnas Navardauskas vedė išrinktąją Gabrielę Jankutę. Paskutinę rugsėjo dieną pora susituokė Kvėdarnoje – jų abiejų gimtame mieste, Švč. Mergelės Marijos Nekaltojo Prasidėjimo bažnyčioje.

TAIP PAT SKAITYKITE: Dviračių sporto žvaigždė Ramūnas Navardauskas Kvėdarnoje susituokė su Gabriele Jankute

Du profesionalūs lenktynininkai spalio 6-ąją leidosi į ilgiausią gyvenimo trasą – Palangoje susituokė Indrė Senkutė ir Karolis Gedgaudas.

TAIP PAT SKAITYKITE: Meilė, gimusi trasoje: Palangoje susituokė lenktynininkai Indrė Senkutė ir Karolis Gedgaudas

Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Giedriaus Savicko ir Agatos Šilobrit vestuvės
Žygimanto Gedvilos / 15min nuotr./Giedriaus Savicko ir Agatos Šilobrit vestuvės

Vėsią spalio 7-osios popietę aktorių Giedrių Savicką visgi karštis išmušė ne kartą. O kaip gi kitaip, kai tądien matai nuotakos suknele pasipuošusią mylimąją... Po penkerių metų draugystės jis vedė architektę Agatą Šilobrit. Giedriui ir Agatai santuoka prieš Dievą buvo labai svarbu, jiedu abu tvirtai tikintys. Pora susituokė Trakų Švč.Mergelės Marijos Apsilankymo bazilikoje, kur iškart draugus, kaip ir priklauso Trakuose, pakvietė kibinų su sultiniu.

TAIP PAT SKAITYKITE: Giedrius Savickas išpildė didžiausią savo svajonę: Trakuose susituokė su Agata Šilobrit

Sakoma, kad kai sutinki širdžiai artimą žmogų, nebėra ko tempti – laikas vestuvėms! Tuo įsitikinę ir aktorė Vaida Lisikaitė bei modelis Liutauras Mažrimas. Po pusmečio draugystės pora nusprendė žengti kitą svarbų žingsnį – sukurti šeimą. Jiedu amžiną meilę prisiekė sostinės Metrikacijos skyriuje.

TAIP PAT SKAITYKITE: Serialų žvaigždė Vaida Lisikaitė ištekėjo už 10 metų jaunesnio modelio Liutauro Mažrimo

Lietuviškų realybės šou gerbėjai puikiai pamena „Kelio į žvaigždes“ dalyvį Rolandą Skripkaitį-Rūlę. Dešimtmetį iš viešumos dingęs Rūlė apie save priminė spalio viduryje, pasirodęs Vilniaus santuokų rūmuose su išrinktąja Ieva Černiauskaite.

Asmeninio albumo nuotr./Simona Kateivaitė ir Aurimas Buikys
Asmeninio albumo nuotr./Simona Kateivaitė ir Aurimas Buikys

TAIP PAT SKAITYKITE: „Kelio į žvaigždes“ dalyvis Rolandas Skripkaitis-Rūlė susituokė su mylimąja Ieva

Toli toli, kokiame rojaus kampelyje, apsuptam gamtos, basomis ant balto smėlio prie žydro vandenyno ir tik dviese... Toks buvo tobulas ir išsvajotas modelio, bušido mergaitės Simonos Kateivaitės vestuvių scenarijus. Būtent tokį ji su mylimuoju Aurimu Buikiu ir išpildė – lapkričio pabaigoje amžiną meilę vienas kitam prisiekė Maldyvuose.

TAIP PAT SKAITYKITE: Bušido ringe susižadėjusi Simona Kateivaitė vestuves švenčia Maldyvuose

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius