15min be reklamos

Ragauti

Meilės atžaloms simbolis – lyg meno kūrinys dekoruotas Šv. Velykų šokolado kiaušinis

Meilės atžaloms simbolis – lyg meno kūrinys dekoruotas Šv. Velykų šokolado kiaušinis

Atskridai į Romą? Laikykis kavos tradicijos ir įstatymų

Atskridai į Romą? Laikykis kavos tradicijos ir įstatymų

Kalėdos Romoje būna saldžios: keletas triukų, kaip naminius itališkus saldumynus paversti įspūdingais

Kalėdos Romoje būna saldžios: keletas triukų, kaip naminius itališkus saldumynus paversti įspūdingais

„Bonocosi“ dvasia: ne šiaip pietų. Į namus – pas Gianlucą ir jo komandą

„Bonocosi“ dvasia: ne šiaip pietų. Į namus – pas Gianlucą ir jo komandą

Neapolio aromatas plius Sicilijos skonis: štai ji, Italija Vilniuje

Neapolio aromatas plius Sicilijos skonis: štai ji, Italija Vilniuje

Įdomi pažintis su Italija – ragaujant mineralinį vandenį

Įdomi pažintis su Italija – ragaujant mineralinį vandenį

Didžioji itališkos virtuvės paslaptis

Didžioji itališkos virtuvės paslaptis

Šalia Romos – alyvuogių derliaus ir aliejaus laikas: penki mitai apie aliejų

Šalia Romos – alyvuogių derliaus ir aliejaus laikas: penki mitai apie aliejų

Neįtikėtina „Bonocosi“ picos lengvybė: garantuoja „pizzaiolo“ Giuseppe

Neįtikėtina „Bonocosi“ picos lengvybė: garantuoja „pizzaiolo“ Giuseppe

Susipažinkite: itališka virtuvė be lietuviškų fantazijų. „Bonocosì“

Susipažinkite: itališka virtuvė be lietuviškų fantazijų. „Bonocosì“

Kalabrijos pomidorų dieta – energijos šaltinis visai ateinančiai žiemai

Kalabrijos pomidorų dieta – energijos šaltinis visai ateinančiai žiemai

Naujas skonio adresas – „Bonocosì“. Italija, kuri tavęs neapgauna

Naujas skonio adresas – „Bonocosì“. Italija, kuri tavęs neapgauna

Salvatore Salatino: sūris „burrata“ – tai pieno ir rankų darbo šedevras

Salvatore Salatino: sūris „burrata“ – tai pieno ir rankų darbo šedevras

Pusryčiai Romoje: kainos, ritualai, keistenybės

Pusryčiai Romoje: kainos, ritualai, keistenybės

Pauliaus Jurkevičiaus reportažas iš kavos rojaus „San Tommaso 10“

Pauliaus Jurkevičiaus reportažas iš kavos rojaus „San Tommaso 10“

Virtuvės šefas Gian Luca Demarco: kava yra dienos ritmas, malonumas, palaima

Virtuvės šefas Gian Luca Demarco: kava yra dienos ritmas, malonumas, palaima

Dizainerė A.Kuzmickaitė: laukiu ryto, nes manęs lauks puodelis kavos

Dizainerė A.Kuzmickaitė: laukiu ryto, nes manęs lauks puodelis kavos

Kas blogiau – rūgšti ar karti kava? Itališko espreso kokybės mitai

Kas blogiau – rūgšti ar karti kava? Itališko espreso kokybės mitai

Pokalbis su kavos treneriu: „Ne kiekvienas stovintis prie baro yra barista“

Pokalbis su kavos treneriu: „Ne kiekvienas stovintis prie baro yra barista“

Italija: kavos supervalstybė, kurios kvapnioje įtakos zonoje atsidūrė ir Lietuva

Italija: kavos supervalstybė, kurios kvapnioje įtakos zonoje atsidūrė ir Lietuva

Aromatingas projektas „Kvapni. Tiršta. Itališka!”

Aromatingas projektas „Kvapni. Tiršta. Itališka!”

Po Romą – pėsčiomis: turistų įspūdžiai iš Amžinojo miesto

Po Romą – pėsčiomis: turistų įspūdžiai iš Amžinojo miesto

Ar verta skristi į Romą dėl picos? Dėl pačios geriausios – taip!

Ar verta skristi į Romą dėl picos? Dėl pačios geriausios – taip!

Gera pica Romoje: dešimt taisyklių, kurios pravers ieškantiems

Gera pica Romoje: dešimt taisyklių, kurios pravers ieškantiems

Romos daržovių turgus: kuo grožėtis, kiek kainuoja, kaip gaminti

Romos daržovių turgus: kuo grožėtis, kiek kainuoja, kaip gaminti

Šventės Romoje: Kūčių vakarienė pas močiutę – šiltai, jaukiai ir elegantiškai

Šventės Romoje: Kūčių vakarienė pas močiutę – šiltai, jaukiai ir elegantiškai

Grožio ir sveikatos šaltinis – Kalabrijos aštrusis pipiras „peperoncino“

Grožio ir sveikatos šaltinis – Kalabrijos aštrusis pipiras „peperoncino“

Galite rinktis: dietos ir žarnyno plovimai, ar sielos ir kūno valymas Kalabrijoje?

Galite rinktis: dietos ir žarnyno plovimai, ar sielos ir kūno valymas Kalabrijoje?

Skanus savaitgalis Amžinajame mieste su gastronomijos žinovais

Skanus savaitgalis Amžinajame mieste su gastronomijos žinovais