Maža kaina - didelė vertė. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Šauniausiems 15min.lt skaitytojams – Kalėdų Senelio dovanos

15min.lt Kalėdų Senelis švenčių išvakarėse apsisprendė, kurie 15min.lt Kalėdų rubrikos skaitytojai labiausiai verti jo dovanų.  
Kalėdų Senelis dosnus kūrybiškiems ir išradingiems.
Kalėdų Senelis dosnus kūrybiškiems ir išradingiems. / 15min.lt nuotr.

Kalėdų Senelio nuomone, pagrindinio prizo – „Baltic Tours“ 2000 Lt čekio pasirinktai kelionei – nusipelnė skaitytojų duetas pasivadinęs Mcbim. Už išradingumą, aktyvumą ir gerą nuotaiką.

Šis skaitytojų duetas pirmiausia nustebino savo fotosesija–pasaka „Kartą per Kalėdas“.
Dar pasiūlė dviejų desertų receptus: „Kakariekūūūū – Kalėdų rytas!“ ir valgoma „Šeimyna“, puikią dovanos idėją – rankų darbo lėlę. Be to, šis 15min.lt skaitytojų duetas McBim atsiuntė gyvą atviruką.

Kelionės čekis – ne vienintelė dovana, kuri teks šiam šauniam duetui. Už fotokonkursui „Mano Kalėdų eglutė“ atsiųstą nuotrauką (galerijoje žiūrėti 32–ą nuotrauką) McBim apdovanojamas ir nuotraukų spausdintuvu „HP Photosmart Premium“. Taip nusprendė prizo steigėjai.

15min.lt skaitytojų dueto McBim nuotr./ Jis atvyksta pas laukiančius dovanų. Viena sutikta mergaitė labai labai prašo dovanos, bet Seneliui gaila...
15min.lt skaitytojų nuotr./ Duetas McBim


15min.lt skaitytoja Neringa Laurinaitienė už Kalėdų rubrikai atsiųstus Kūčių burtus, nuotraukas fotokonkursui „Šauniausias karnavalinis kostiumas“, už dovanų idėjas (kalėdinis medelis, kalėdiniai grybukai) ir receptus švenčių stalui (kalėdinės anties receptai, mišrainė su antiena) apdovanojama 400 Lt vertės „Lumene“ kosmetikos rinkiniu ir L.Samėno „Virtuvės knyga“. 

 
15min.lt skaitytoja Dalia Dulkienė už dovanų idėją (dekoruota dėžutė ir lėkštė) bei receptus švenčių stalui (troškinys su daržovėmis ir žuvimi, dzūkiškų pyragėlių receptas, pyragą su lašiša, špinatais ir feta sūriu) dovanų gauna 400 Lt vertės „Lumene“ kosmetikos rinkinį ir L.Samėno „Virtuvės knygą“.

 
15min.lt skaitytoja Dovilė Girlevičiūtė kalėdinių sausainių, kurie gali būti ir puikiausia šventinio stalo puošmena, receptą bei dovanų idėją (rankų darbo žaisliukai eglutei) gauna 400 Lt vertės „Lumene“ kosmetikos rinkinį.

 
Skaitytoja Justina Klimaitė už dovanų idėją (dekupuoti indai ir pačios gaminta uogienė) bei receptą (džiovintais vaisiais kimštas kumpis) Kalėdų Senelio bus apdovanota 200 Lt vertės „Lumene“ kosmetikos rinkiniu.

 
15min.lt
skaitytoją Moniką Klimišauskienę už Kalėdų rubrikai atsiųstus burtus netekėjusioms merginoms Kalėdų Senelis apdovanoja 200 Lt vertės „Lumene“ kosmetikos rinkiniu. 

 
15min.lt redakcija dėkoja skaitytojams, kurie pasidalino savo kalėdiniais įspūdžiais iš svetur. Kalėdų Senelis visus juos apdovanoja „Lumene“ rinkiniais, kurių vertė po 300 Lt.

Rasa atsiuntė įspūdžius iš Vienos ir Budapešto, Mantas – iš Danijos,Ilona – iš Dublino, Romualdas – iš Vienos, Giedrė – iš Brno,Agnieška – iš Varšuvos, Tomas – iš Vienos, Ilona R. – iš Hamburgo.

 
Kalėdų Senelis puikiais „1000–mečio kalendoriais“ apdovanoja:

15min.lt skaitytoją Dalią Valužytę už Šventines akimirkas mano mieste (nuotraukų numeris galerijoje: 9, 10),

Iloną Gylytę už daugybę atsiųstų nuotraukų fotokonkursui „Šauniausias karnavalinis kostiumas“,

Gintarę B. už linksmas ir praktiškas dovanų idėjas,

Rimą Vaniarchiną – už aktyvų dalyvavimą visuose kalėdiniuose fotokonkursuose.
  
Kalėdų Senelio sprendimu L.Samėno „Virtuvės knygų“ nusipelnė: 

Galina Jagelo – už mėsos tortą „Kelmas“, sumuštinius su silke, sausainius „sniego gniūžtės“ ir kitus receptus,

Martyna P. – už „Aguončiką“ ir„Žvaigždukus“,

Aušra – už kalėdinį pyragą „Panforte“,

Raminta P. – už „Graubündeno riešutų tortą“ (be to, už kalėdines fotoakimirkas iš Šveicarijos Raminta dovanų gaus ir „1000–mečio kalendorių“). 

 
Ir AČIŪ visiems, kurie siuntė savo eglučių nuotraukas – fotokonkursas „Mano Kalėdų eglutė“ sulaukė didžiulio skaitytojų aktyvumo. Kalėdų Senelis „Lumene“ rinkiniais, kurių vertė po 200 Lt apdovanoja:

Astą K. (nuotraukos numeris galerijoje – 23)

Ingą B.  (Nr.38)

Gintarę M.  (Nr.52) 

Editą (Nr.25)

Iloną (Nr.57)

Sigutę (Nr.72)

Romualdą R. (Nr.33)

DĖMESIO! Visus laimėtojus kviečiame su mumis susisiekti el. paštu kaledos@15min.lt– sužinosite, kaip atsiimti prizus.  

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Miškasodyje dalyvavę „Herbalife“ nepriklausomi partneriai pagerino savo pačių rekordą – pasodino daugiau nei 3 tūkst. medžių
Reklama
„Teleloto“ studija virs podiumu
Reklama
Šimtai vyrų kasdien susiduria su erekcijos sutrikimais ar net prostatos vėžio diagnoze – kaip to išvengti?
Reklama
Pirmą kartą per beveik penkiolika metų fiksuotas verslo ginčų augimas – ką tai reiškia verslui?
Užsisakykite 15min naujienlaiškius