Daugiau straipsnių

Testas. Atsakykite į 12 klausimų apie miegą! Paskelbti laimėtojai

Šaltinis:
Reklama
Turinio kontrolė – užsakovo rankose, redakcija neprisidėjo prie turinio kūrimo

Miegas užima labai svarbią mūsų gyvenimo dalį, daro įtaką nusiteikimui ir sveikatai. Ar pakankamai apie jį žinome, ar užtektinai dėmesio skiriame poilsiui? Kviečiame jus spręsti testą apie miegą, pasitikrinti turimas žinias, sužinoti kažką naujo, o taip pat laimėti puikius „Lono“ įsteigtus prizus.

Miegas

Ar žinote, kiek procentų sapnų žmogus pamiršta? O kokia dalis žmonių sapnuoja tik juodai baltus sparnus? Kviečiame sužinoti apie tai daugiau 12-os klausimų teste apie miegą, o 3 žaidimo dalyviai bus apdovanoti prizais – unikalaus dizaino ir išskirtinės kokybės „Lono“ pledais. Laimėtojai bus ištraukti spalio 31 d.

Nugalėtojus išrinksime burtų keliu iš geriausiai pasirodžiusiųjų ir susisieksime asmeniškai. Detalesnę informaciją apie prizus rasite po nuoroda į testą.

Sveikiname laimėtojus Vismantą K., Simą Ž., Dalę B.!

Su laimėtojais susisieksime asmeniškai.

Testą rasite žemiau. Norėdami pasitikrinti žinias, tiesiog spauskite „Pradėti testą“. Jei patiks – meskite iššūkį ir draugams, pasidalindami su jais nuoroda į testą. Sėkmės!

Testo nugalėtojams „Lono“ įsteigtos dovanos – 3 unikalaus dizaino pledai, kurie puikiai įsikomponuos namuose rudens sezonu.

Kvizo nugalėtojus pasieks šie prizai:

Pledas SNOW

„Lono“ nuotr./„Lono“ pledas „Snow“
„Lono“ nuotr./„Lono“ pledas „Snow“

Daugiau apie pledą čia.

Pledas DUNE

„Lono“ nuotr./„Lono“ pledas „Dune“
„Lono“ nuotr./„Lono“ pledas „Dune“

Daugiau apie pledą čia.

Pledas FOREST

„Lono“ nuotr./„Lono“ pledas „Forest“
„Lono“ nuotr./„Lono“ pledas „Forest“

Daugiau apie pledą čia.

Gaminių aprašymas:

Tvarus, minimalistinio dizaino medvilninis pledas taps ir stilinga namų interjero detale, ir mylimiausiu apsikabinimu leidžiant vakarus gamtoje ar prie jūros. Sukūrėme šį pledą tiems, kuriems iki tobulos akimirkos trūksta lengvo ir jaukaus prisilietimo bei to gero jausmo viduje: įsigijau tvarų gaminį.

✔ Draugiškas gamtai pledas

✔ Lengvas ir minkštas

✔ Su kutais

Subtilus senovę menantis raštas

Šios išaustos linijos – tai unikalus, ritmiškas raštas, atsikartojantis ne viename mūsų gaminyje. Tai – mūsų duoklė senosioms tradicijoms. Suaustas drobelės pynimo audimu jis dar labiau primena senuosius audinius. Taip papuoštas pledas leis prisiliesti prie praeities ir jaukiai pabūti dabartyje.

Arčiausiai jūsų odos – gamtai draugiškas gaminys

Šio pledo gamyboje panaudojome net 70% perdirbtos medvilnės, sertifikuotos GRS (angl. Global Recycle Standard – Pasaulinis perdirbimo standartas). Šis sertifikatas užtikrina, kad gaminyje naudojamos perdirbtos medžiagos, kurios yra draugiškos aplinkai ir saugios naudojimui.

Ilgaamžis duetas: geriausios medvilnės savybės ir poliesterio tvirtumas

Tokia audinių dermė užtikrina pledų tvirtumą, švelnumą ir ilgaamžiškumą. Medvilnė – populiariausias tekstilės pluoštas, nes yra švelni odai ir pralaidi orui. Poliesterio pluoštas, įaustas į medvilnę, sutvirtina gaminius ir leidžia juos ilgai naudoti.